Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hornets" bez Pola 4-6 nedēļas, "Bulls" bez Noā līdz Zvaigžņu spēlei

"Hornets" bez Pola 4-6 nedēļas, "Bulls" bez Noā līdz Zvaigžņu spēlei
Abiem spēlētājiem savainojumu dēļ nāksies izlaist spēles
Foto: NBAE

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Hornets" uzzinājis cik ilgu laiku nāksies iztikt bez līdera Krisa Pola - tās būs četras līdz sešas nedēļas. Savukārt Čikāgas "Bulls" palicis bez centra Joakima Noā.

Šīs nedēļas sākumā parādījās ziņa, ka "Hornets" saspēles vadītājs Kriss Pols guvis ceļgala savainojumu, kas ir gana nopietns, lai veiktu operāciju. Tika izteikti dažādi minējumi par spēlētāja atveseļošanās laiku un kā ilgākais periods tika minēts divi mēneši. Tik ilgi "Hornets" nevajadzēs iztikt bez sava līdera, jo kļuvis zināms, ka Polam nāksies izlaist četras līdz sešas nedēļas.

Ceturtdien Polam tika veikta veiksmīga operācija un jau tagad spēlētājs sācis atlabšanas procesu. "Viss notiek ar iemeslu un zinu, ka atgriezīšos stiprāks kā jebkad. Man ir liela pārliecība, ka Darens Kolizons spēs mani veiksmīgi aizvietot," tā Pols.

Savukārt cits NBA klubs Čikāgas "Bulls" izplatījis informāciju, ka vismaz līdz NBA Zvaigžņu spēles pārtraukumam laukumā nedosies centrs Joakims Noā, kuram savainota kreisās kājas pēda. Tas nozīmētu četru spēļu izlaišanu. Gaidāms, ka Noā vietu pamatsastāvā ieņems Breds Millers, bet no NBA D-Līgas varētu izsaukt centru Krisu Ričardsu. Starp citu, Ričardss bija Noā komandas biedrs Floridas "Gators" universitātē. Šosezon Noā aizvada savu labāko sezonu NBA - 46 spēlēs viņš vidēji guvis 11,2 punktus, izcīnījis 12 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,7 pretinieku metienus.

Izmantotie resursi:
ESPN