Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braientam potītes savainojums

Braientam potītes savainojums
Foto : nba.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" aizsargam Kobe Braientam pēdējā laikā ierobežojumus rada gūtais potītes savainojums. Pagaidām gan vēl nav zināms, vai tas būs iemesls piespiedu atpūtas paņemšanai.

Braients trešdienas spēlē pret Šarlotes "Bobcats" savainoja kreiso potīti, kad to spēles situācijā nedaudz aizķēra komandas biedrs Lamārs Odoms. Sākotnēji tika minēts, ka potīte vienkārši sāpot, bet tagad savainojums tiek klasificēts kā potītes sastiepums. Kobe Braients nepiedalījās ceturtdienas treniņā, tā vietā izvēloties dažādas terapijas, lai varētu ātrāk atlabt.

Šosezon Kobe ir piedalījies visās 50 spēles, turklāt daudzās spēles ar dažādiem savainojumiem. Jau kādu laiciņu Braientam nākas spēlēt ar lauztu pirkstu, kas gan dzīst un vēl nesen pats spēlētājs norādīja, ka ir labāk, salīdzinot ar sajūtām neilgi pēc traumas gūšanas. Vēl Kobem bijuši nelieli sarežģījumi ar cirksni, muguru, labās rokas elkoni un labo ceļgalu, bet tas viņu nav atturējies no piedalīšanās spēlēs. Ne velti "Lakers" nometnē viņu uzskata par dzelzs vīru, ko pierāda nospēlētās 234 spēles pēc kārtas (piektais labākais rādītājs no aktīvajiem spēlētājiem).

"Esmu pārliecināts, ka viņš grib spēlēt. To redzēsim rītdien," ceturtdien sacīja "Lakers" galvenais treneris Fils Džeksons. Piektdien Losandželosā viesosies Denveras "Nuggets" un Lamārs Odoms sagaida Braienta piedalīšanos: "Kopš esmu šeit Kobe parasti nospēlē visas 82 spēles."

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-05 14:31, pirms 14 gadiem
Tas arī pierāda to,ka viņš ir augstākās klases spēlētājs, ziedojot sevi komandai pilnībā. Vai tas vienmēr ir vajadzīgs, tā ir cita tēma, bet "dzelzs vīrs" un superzvaigzne tik tiešām ir apvienojušies šajā personā

     [+] [-]

, 2010-02-05 14:33, pirms 14 gadiem
Jā spele vins ar traumam, varbut tomer kadu speliti panemt pauzi.

     [+] [-]

, 2010-02-05 15:38, pirms 14 gadiem
JApaņem viņam pauze, lai labaak speleetu peec tam! Ar pilnu atdevi neviis Ar lauztiem pirkstiem saposhu muguru un veel sastieptu potiiti!

     [+] [-]

, 2010-02-05 16:12, pirms 14 gadiem
Kobe tiešām ir īsts spēlētājs. Ziedo sevi it visā uz laukuma.

     [+] [-]

, 2010-02-05 16:38, pirms 14 gadiem
KB24 rakstīja: Kobe tiešām ir īsts spēlētājs. Ziedo sevi it visā uz laukuma.
mhm!!! un ka plīsīs tad viss uzreiz!!!!
labāk ar galvu bik padomāt!! ka nesanāk tāpat kā gārnetam pasteidzās vienu reizi un tagad savu celi var mest ārā!!!

Ists spēlētājs domā ar galvu!! tas tā just 4 the record!!!

     [+] [-]

, 2010-02-07 20:11, pirms 14 gadiem
tūlīt būs All Star game, un tad arī Lakers būs brīvas 5 dienas. Būtu gudri no viņa puses izlaist All Star spēli un sadakterēt sevi.
Bet nu dzels vecis, tiešām.