Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruks ''Wizards'' spēlēs ar ceturto numuru, sezonu sāks 23. decembrī

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vestbruks ''Wizards'' spēlēs ar ceturto numuru, sezonu sāks 23. decembrī
Rasels Vestbruks. Foto: AFP/Scanpix

Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas ''Wizards'' ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards pēc maiņas darījuma, kurā iegūts Rasels Vestbruks, bet aizmainīts Džons Vols, izteicās, ka šis, iespējams, bijis viņa grūtākais darījums 27 gadus ilgajā karjerā. Jau 23. decembrī ''Wizards'' uzsāks sezonu ar spēli pret ''76ers'', taču jau 26. janvārī iespējams mačs pret Hjūstonas ''Rockets''.

Šīs nedēļas vidū Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika Vašingtonas ''Wizards'' veica vienu no šīs starpsezonas lielākajiem darījumiem, aizmainot saspēles vadītāju Džonu Volu un pirmās kārtas izvēli 2023. gada NBA draftā pret Raselu Vestbruku.

Šodien ''Wizards'' ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards sasauca preses konferenci, kurā piedalījās arī kluba galvenais treneris Skots Brūkss. Uzsākot preses konferenci, Šepards atzina, ka Džons Vols bijis viens no franšīzes labākajiem spēlētājiem: ''Šī varētu būt viena no grūtākajām maiņām, ko esmu veicis 27 gadu laikā. Džona ģimene ir mana ģimene. Skatoties, kā viņš kļuva par vīru, bija grūti veikt šo darījumu. Vols ir viens no mūsu franšīzes izcilākajiem spēlētājiem. Papildinot sastāvu ar Vestbruku, noteikti dos mums iespēju sasniegt labākus rezultātus ātrāk.'' Tāpat ''Wizards'' ģenerālmenedžeris atzina, ka visas šīs starpsezonas laikā par saviem lēmumiem kontaktējies ar vienu no līderiem Bredliju Bīlu, taču basketbolists nav ietekmējis šo darījumu, sakot, ka uzticoties Šeparda darbam.

''Wizards'' galvenais treneris Skots Brūkss, kurš ir trenējis Vestbruku Oklahomsitijas ''Thunder'', jokoja, ka Rasels ir slikts dziedātājs: ''Mēs Volam vēlam visu to labāko. Man ir bijušas ilgtermiņa darba attiecības ar Vestbruku un es viņu cienu. Neesmu redzējis kādu basketbolistu tik dinamisku, cik ir Rasels. Domāju, ka viņš uzlabos mūsu cīņu par atlēkušajām bumbām.''

Komandā Rasels Vestbruks spēlēs ar ceturto numuru. Visticamāk, ''Wizards'' sezonu iesāks 23. decembrī ar spēli pret Filadelfijas ''76ers'', bet jau 26. janvārī gaidāms mačs tieši pret Hjūstonas ''Rockets''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ChaseHughesNBCS

  +3 [+] [-]

, 2020-12-04 19:23, pirms 3 gadiem
varam jau daudz un dikti kritizet, bet Westbrooks, Beals ar Bertanu Wizardus uz play-offiem pavilks! GO WIZ

  +1 [+] [-]

, 2020-12-04 20:44, pirms 3 gadiem
bijis viņa grūtākais darījums 27 ilgajā karjerā.....

  -1 [+] [-]

, 2020-12-04 22:13, pirms 3 gadiem
Teikšu, kā ir - par spīti traumām, nākamsezon Wizards labāk redzētu Volu. Protams, arī dēļ Dāvja un tā, kurš viņam būtu parocīgāks komandas biedrs uzbrukumā.

     [+] [-]

, 2020-12-04 22:27, pirms 3 gadiem
Būba rakstīja: Teikšu, kā ir - par spīti traumām, nākamsezon Wizards labāk redzētu Volu. Protams, arī dēļ Dāvja un tā, kurš viņam būtu parocīgāks komandas biedrs uzbrukumā.
Nu nu pamato, kā tieši Wall būtu parocīgāks? Visi kaut ko muld par RWB. Bet no viņa caurgājieniem iegūst visi 3pt metēji.