Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Savainojums "Bobcats" talantam Kidam-Gilkristam, Deiviss nespēlēs vismaz mēnesi

Rolands Eliņš

Savainojums "Bobcats" talantam Kidam-Gilkristam, Deiviss nespēlēs vismaz mēnesi
Maikls Kids-Gilkrists
Foto:AFP/Scanpix

Vakardienas NBA spēli starp Dalasas „Mavericks” un Šarlotes „Bobcats” rokas lūzumadēļ priekšlaicīgi pameta 20 gadus vecais spēka uzbrucējs Maikls Kids-Gilkrists. Savukārt „Pelicans” līderis Entonijs Deiviss rokas lūzuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz mēnesi.

Kids-Gilkrists, kurš pagājušā gada draftā tika izvēlēts ar otro numuru, spēli pret „Mavericks” atstāja pēc 19 nospēlētām minūtēm, tiesa, viņš pats atzina, ka sākumā nemaz lūzumu nav sajutis un bijis ļoti pārsteigts par tā esamību, tāpat sportists arī nespēja atminēties brīdi, kurā roka tikusi salauzta.

„Bobcats” galvenais treneris Stīvs Klifords konkrētu laiku, cik ilgi basketbolistam nāksies nespēlēt, nenosauca. Kids-Gilkrists savā otrajā sezonā NBA vidēji spēlē guvis 9,3 punktus, tiesa, „Bobcats” ar viņu saista lielas cerības nākotnē.

Kids-Gilkrists līdz ar to pievienojies Entonijam Deivisam un Polam Pīrsam kā spēlētājiem, kuri nesen guvuši rokas lūzumu. „Pelicans” uzlecošā zvaigzne un olimpiskais čempions Deiviss guva savainojumu jau svētdien, un nule kā paziņots, ka atgriezties basketbola laukumā viņš spēs četru līdz sešu nedēļu laikā, kas nozīmē 12-20 Ņūorleānas spēļu izlaišanu. Pirmajās 16 spēlēs Deiviss komandai bija palīdzējis ar 18.8 punktiem un 10,2 atlēkušajām bumbām vidēji mačā.

Rokas lūzumu nesen guva arī „Celtic” mūsdienu simbols un pašreizējais „Nets” spēlētājs Pols Pīrss, kuram piespiedu brīvdienas divu līdz četru nedēļu garumā. Pīrsa savainojums ir kārtējais piliens „Nets” neveiksmju kausā sezonas sākumā.

Rokas lūzumu pagājušajā nedēļā guva arī „Clippers” vasaras jaunieguvums un tālmetienu speciālists Dž.Dž. Rediks. Nesen kā paziņots, ka viņa atlabšanas periods var ieilgt pat divu mēnešu garumā. Viņa vietā „Clippers” sākumsastāvā dosies Villijs Grīns, kurš līdzīgā lomā darbojās jau pagājušajā sezonā, aizstājot savainoto Čānsiju Bilapsu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +2 [+] [-]

, 2013-12-04 21:24, pirms 11 gadiem
Pelicaniem slikti, jo Deiviss nebūs mēnesi!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-05 00:07, pirms 11 gadiem
kaads nezin, kad Rondo buus atpakalj? Pelicaniem tomeer veel ir R.Andersons tapeec ir , kas aizpilda vietu.