Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Nelsons: ''Šī bija lieliska spēle''

Pēc šonakt piedzīvotā zaudējuma pret Orlando ''Magic'' Goldensteitas ''Warriors'' galvenais treneris Dons Nelsons atzinis, ka šī bija viena no labākajām komandas spēlēm šosezon.

''Manuprāt, šī bija lieliska spēle. Protams, mums bija iespējas uzvarēt, un bijām tuvu tam, tomēr šoreiz spēcīgāki izrādījās viņi [''Magic'']. Šodien daudzas lietas veicām labi, bet arī pieļāvām kļūdas, taču jāatzīmē, ka spēlējām pret vienu no līgas labākajām komandām. Viņi [''Magic''] šodien bija pelnījuši uzvarēt, jo viņi spēja atrast ''caurumus'' mūsu aizsardzībā, kā arī realizēja svarīgus metienus,'' pēc mača teica Dons Nelsons.

Latvietis Andris Biedriņš, atbildot uz jautājumu, kā, viņaprāt, šodien izdevās nosegt pretinieku līderi Dvaitu Hovardu, sacīja: ''Viņu segt ir ļoti grūti, bet šodien, domāju, mēs izdarījām labu darbu un puslīdz viņu nosedzām. Bet viņiem tāpat ir ļoti laba komanda un spēlētāji, kuri var iemest jebkurā brīdī. Hovards savus punktus un bumbas savāca, taču mēs viņam katru punktu likām nopelnīt. Nevar ļaut šādam spēlētājam vienkārši triekt bumbu grozā - jāsit sodi, lai viņš savus punktus nopelnītu.''

Izmantotie resursi:
www.nba.com
Foto: AP


, 2007-12-04 14:15, pirms 17 gadiem
Jaatziist ka Magic tiesaam ir liigas wiena no speeciigaakajaam komandaam.. Bet Warriors jaw ar naw ar pliku roku nemami...
, 2007-12-04 14:18, pirms 17 gadiem
Skatoties speeles atkaartojumu, pamatlaikaa uzvareet vajadzeeja GSW, Magic nedaudz paveicaas (vai arii Warrioriem nepaveicaas)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-04 14:31, pirms 17 gadiem
Ble gandriiz nokaveeju autobusu deelj shiis speeles

Pmatlaikaa GSW vnk bija jaauzvar Elisam vajadzeeja iet cauri ir ir nav nav, bet shis izmet kkkaadu taalo truli

Bet speele bija laba
, 2007-12-04 14:34, pirms 17 gadiem
Jaa es jau gaidiju caurgajienu,un varu deret ka butu piezime vai viegli divi punkti.Bet sagaidijam pagarinajumu un zagi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-04 15:29, pirms 17 gadiem
spēle varbūt arī nebija tā labākā, bet viena no labākajām toč. taču interesantuma ziņā (es pieņemu arī tiem, kas nav ne magic, ne warriors fani, bet kuri vienkārši vēroja spēli), bija viena no interesantākajākām spēlēm šajā sezonā

paldies warrioriem, tā turpināt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: webber
, 2007-12-04 15:54, pirms 17 gadiem
webber, tad tu nekā nejēdz no basīša.
, 2007-12-04 17:46, pirms 17 gadiem
webber, zaudejot ar meedz buut lieliskas speles, plaana zinjaa, speleetaaji izpildiija trennera uzdevumus, ciinijaas!! Tu chist no bashiisha neko nejeedz!!
, 2007-12-04 18:07, pirms 17 gadiem
Noskatījos otro puslaiku.
Pirmo reizi redzēju Hovardu, kas man nelikās nekāds baigais monstrs. Laikam nebija viņa diena un AB arī nospēlēja labi.

Vsp. pašlaik izskatās, ka GS nešaubīgi tiks playoffos. Tur gan ar tik inčīgu spēli diezin vai tālu tiks, bet var taču vecais lapsa Nelsons kaut ko izdomāt kā pagājušogad ar Novicki...
Andris arī uzbrukumā pamazām sāk iekarot komandas biedru uzticību.Vēl jau reti piespēlē, ja var izmest paši, sevišķi ātrajos, bet domāju, ka nav tālu laiks, kad ar Biedru rēķināsies kā ar vienu no līderiem arī uzbrukumā.
, 2007-12-04 18:10, pirms 17 gadiem
GSW šogad būs čempioni, kā es te sēžu! Finālā vinnēs to pašu Orlandu.
, 2007-12-04 18:19, pirms 17 gadiem
Jurchiks pe40

Tu apcelies vai nopietni ?
Domāju, ka šādam apgalvojumam tomēr ir visai šķidrs pamatojums.
"Skrien un met" spēli tomēr, speciāli gatavojoties, var neitralizēt un tad....
Nu, iedomājies piem. AB, kam jāsaņem bumba uzbrukumā ar muguru pret grozu visas spēles garumā...
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA
61

NBA čempionam Porziņģim drīzumā operācija un vasara bez Latvijas izlases

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" pavēstījusi, ka latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim tuvāko dienu laikā tiks veikta operācija un ka viņš šovasar Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs. Tikmēr Latvijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka rītdienas pārbaudes spēlei pret Ēģipti visdrīzāk netiks pieteikts Andrejs Gražulis.
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix

''Timberwolves'' uz četriem gadiem pagarina līgumu ar galveno treneri

ESPN vēsta, ka Rietumu konferences komanda Minesotas ''Timberwolves'' uz četriem gadiem ir pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Krisu Finču, ar kuru 2023./2024. gada sezonā vienība aizspēlējās līdz konferences finālam.
Skotijs Bārnss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
2

270 miljoni piecos gados: Bārnss kļūs par apmaksātāko spēlētāju ''Raptors'' vēsturē

LETA--ESPN. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Toronto "Raptors" parakstīs maksimālo līgumu ar aizsargu Skotiju Bārnsu, kurš kļūs par vislabāk apmaksāto spēlētāju kluba vēsturē, ziņo ESPN.