Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pīrss varētu spēlēt Grieķijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Pīrss varētu spēlēt Grieķijā
Pols Pīrss
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) un Bostonas "Celtics" zvaigzne Pols Pīrss intervijā grieķu žurnālistiem ir atzinis, ka karjeras turpinājumā viņš varētu pievienoties kādam Grieķijas basketbola klubam.

Intervijā grieķu žurnālistiem Pīrss izteica domu, ka karjeras beigās viņš varētu pievienoties kādam Grieķijas "bagātā gala" klubam. Taču tajā pašā laikā norādīja, ka tas nav gada vai divu jautājums.

"Es NBA vēl vēlos nospēlēt četras varbūt piecas sezonas", sacīja pagājušās sezonas izslēgšanas spēļu vērtīgākais spēlētājs un čempionkomandas kapteinis, "Es vēl ceru noslēgt vēl vismaz vienu NBA līgumu. Un man vēl ir spēkā esošs līgums ar Bostonas komandu."

"Taču es domāju, ka es varētu dzīvot un spēlēt Grieķijā", sacīja The Truth (Pola Pīrsa iesauka - aut.), "Esmu bijis šajā valstī un man patiešām tur iepatikās."

Pašlaik Pīrss ir Bostonas "Celtics" rezultatīvākais spēlētājs (18.7 punkti vidēji spēlē), labākais trīspunktnieku metējs (iemesti 4.7 trīspunktu metieni vidēji spēlē), otrais labākais piespēlētājs (3.3 piespēles) un ir dalītā otrajā vietā komandā pārtverto bumbu ziņā (1.3 pārtvertas bumbas).

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

Slēpts komentārs: atiz

  -3 [+] [-]

, 2008-11-04 15:49, pirms 16 gadiem
Gailis,saucās "The best Player in the world'' Laba fočene uzreiz var pateikt ka Finals MVP Iedomīgs.

     [+] [-]

, 2008-11-04 18:32, pirms 16 gadiem
KB24 rakstīja: Gailis,saucās "The best Player in the world'' Laba fočene uzreiz var pateikt ka Finals MVP Iedomīgs.
gailis ir apmaldījies tavā frizūrā

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 19:20, pirms 16 gadiem
Nu jau biku aizmuldejas dzeks!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-04 20:22, pirms 16 gadiem
atiz rakstīja: ka ta ta kapec winsh teic ka paliks keltos lidz kar.end
tu mazais pokemon iemācies rakstīt