Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oberto gatavs atgriezties

Juris Miņins
Juris Miņins

Oberto gatavs atgriezties
Fabricio Oberto
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" uzbrucējs Fabricio Oberto paziņojis, ka pašlaik viņam ar veselību nav problēmu un viņš ir gatavs doties laukumā.

Iepriekš jau ziņojām, ka Argentīnas izlases uzbrucējam Fabricio Oberto tika konstatētas sirdsdarbības problēmas, kā rezultātā viņš bija spiest izlaist šīs sezonas pirmās NBA regulārā čempionāta spēles. Taču šorīt Oberto pavēstīja, ka ir gatavs atgriezties NBA laukumā.

"Esmu trenējies aizvadītās divas dienas un jūtos lieliski", sacīja Oberto, "esmu gatavs atgriezties vistuvākajā laikā." Paredzams, ka Oberto šo sezonu sāks jau šīsnakts spēlē pret Dalasas "Mavericks" vienību.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Oberto aizvadīja visas 82 regulārās sezonas spēles (64 spēlēs izgāja sākumsastāvā), kurās kopā guva 397 punktus, izcīnīja 430 atlekušās bumbas, izdarīja 97 rezultatīvas piespēles un 20 blokus, kā arī 37 reizes pārķēra bumbu. Tāpat argentīnieša kontā 51 kļūda.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com