Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Denveras treneris priecīgs par Bilapsu

Denveras treneris priecīgs par Bilapsu
Čonsijs Bilapss
Foto: AP

Pēc pirmdien veiktā darījuma NBA, kurā Detroitas "Pistons" pievienojās Alens Aiversons, bet Denveras "Nuggets" - Čonsijs Bilapss, komentārus par šo spēlētāju maiņu sniedza denveriešu puse.

"Kopā ar ģimeni esam priecīgi par atgriešanos mājās (Denvera ir dzimtā pilsēta). Būdams bērns Denverā, vienmēr sapņoju par iespēju izcīnīt čempiontitulu ar "Nuggets". Cerams varēsim šo sapni pārvērst realitātē. Man pietrūks komandas biedri, fani, kā arī citi "Pistons" organizācijas pārstāvji ar kuriem satuvinājos iepriekšējos sešos gados. Tas bija lielisks laiks," paziņojumā pēc aizmainīšanas uz "Nuggets" izteicies Čonsijs Bilapss.

Ļoti priecīgs par panākto darījumu ir "Nuggets" galvenais treneris Džordžs Kārls, kurš sen bija vēlējies komandā augsta līmeņa klasisko saspēles vadītāju (Aiversons tomēr vairāk ir tendēts uz punktu gūšanu). "Pašreiz īsts saspēles vadītājs, ar saspēles vadītāja mentalitāti, mums ir lielāka vērtība nekā lieliskās Alena Aiversona iemaņas," tā Kārls, kurš vēl pieminēja: "Domāju, ka tagad ir vairāki treneri Rietumu konferencē, kas lamājas un saka: "Kā viņi dabūja to puisi?"."

Bēdīgs par Aiversona došanos prom bija Karmelo Entonijs, kuram pat esot bijušas galvassāpes no šī jaunuma uzzināšanas. "Pavadīju lieliski laiku, spēlējot kopā ar viņu. Viņš ir viens no maniem labākiem komandas biedriem, ar kuriem esmu spēlējis. Viņš vienmēr būs mans draugs, nedomāju, ka vēl būs tāda pieredze kā, spēlējot ar Alenu. Zinu, ka tas ir bizness, kā arī to, ka viņš man pietrūks. Kad pirmo reizi viņš ieradās šeit, daudzi teica, ka nevarēsim spēlēt kopā. Lielākoties pierādījām, ka varam spēlēt kopā. Vai tas vispār nostrādāja? Protams, ka nē, jo neizcīnījām čempiontitulu." Tomēr Entonijs bija apmierināts ar Bilapsa pievienošanos, kas bija viņa komandas biedrs ASV izlasē pirms viena gada. "Viņš ir punktu guvēja sapnis. Mēģināsim panākt, lai izdodas izmantot vislabāk stiprās puses," sacīja Entonijs.

Izmantotie resursi:
denverpost.com
rockymountainnews.com
freep.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-11-04 16:20, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: jo tik labi kontrolēt spēles ritmu māk labi ja vēl 2 saspēlnieki līgā (Kidd un Nash)
Kriss Pols?!!!!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 16:32, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: viņš ir vnk lielisks, bet spēles ritējumu kontrolēt vēl īsti nespēj. Piespēles ekselentas, ātrums lielisks, citus padara lieliskus, taČu līdz megaPG pietrūkst tieši spēles (nejaukt ar epizodes) kontroles elementa. Tā, lūk.
Haa atradies profinnss. Nu tik gudrs. Ka pats neapjuuc savos paargudrajos komentos.

Domaaju ka Kris Pols ir taadi passi kaa kids un ness. tikai veel atraaks un izveiciigaaks.

Paldies !

     [+] [-]

, 2008-11-04 16:36, pirms 16 gadiem
gudrinieki baudiet vienkārši basketbolu nevis spriedelējiet par tik gurām lietām, ko paši nesaprotat

     [+] [-]

, 2008-11-04 16:51, pirms 16 gadiem
EMINEM rakstīja: Haa atradies profinnss. Nu tik gudrs. Ka pats neapjuuc savos paargudrajos komentos.

Domaaju ka Kris Pols ir taadi passi kaa kids un ness. tikai veel atraaks un izveiciigaaks.

Paldies !
tu taa raii nesaprati ko vinjhs ar to gribeeja teikt...

kadu dienu sapratiisi.. ja centiisies..

p.s.s citaadi gan es vinjam nepiekriitu - domaju ka Pols ja uirk iretni audzis kaaa speletajs un speles ritmu mak tureet patr ljoti labi - pie tam vinjsh ir kljuvis ljoti ljoti nosveerts... nav taa ka Pols ir tikai speletajs , kas ir lielkss konkreteaas momentos.. .vinjhs mak savu speli un komandu turet grozhos - savadak komanda kuraa otrs labaakais spleetajs ir vetss, nemuuzham nebuutu 2 labakaa komanda rietumos

     [+] [-]

, 2008-11-04 16:54, pirms 16 gadiem
kā vienmēr labi un jauki vārdi bet nu ko viņi īstenība grib teikt ? šaubos ka šitas viss ir taisnība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-04 18:42, pirms 16 gadiem
domāju ka detroita ir ieguvēja tad ju redzēs kā būs vakar jau bez bilupsa tāpat vinnēja takā problēmu nav tā jau tur līderu netrūkst hamiltons woles princs takā gan jau tiks galā un zinās kā spēlēt bez citu padomiem kam un kuram jāspēlē ir komandā laiks rādīs lai viņiem veicas