Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jūings juniors varētu spēlēt Eiropā

Jūings juniors varētu spēlēt Eiropā
Patriks Jūings juniors
Foto: AP

Patriks Jūings juniors, kurš pirms neilga laika tika atskaitīts no NBA kluba Ņujorkas "Knicks" sastāva, apsver iespēju spēlēt Eiropā vai arī NBA Attīstības līgā jeb D-Līgā.

Oktobra beigās "Knicks" sastāvā bija 16 spēlētāji, bet NBA noteikumi uz regulāro sezonu atļauj paturēt 15 spēlētājus. Pēdējā vieta "Knicks" sastāvā izšķīrās starp Jūingu junioru un aizsargu Entoniju Robersonu, kuram kabatā jau bija garantēts līgums uz sezonu par 800 000 ASV dolāru, bet Jūingam junioram bija tikai garantēta daļa no 430 000 dolāru. "Knicks" izvēlējās paturēt dārgāko, proti, Robinsonu.

Patrika Jūinga juniora tēvs Patriks Jūings, kurš pats savulaik bija viens no vadošajiem NBA spēlētājiem, to skaitā Ņujorkas "Knicks" klubā, izteicies, ka viņš nav pārāk apmierināts ar savas bijušās komandas lēmumu. Pašreiz Jūings ar dēlu izskata vairākas iespējas karjeras turpināšanai. "Mēs skatāmies uz Eiropu un D-Līgu Junioram. Pagaidām vēl šķirojam," tā Jūings.

Saistītais raksts:
"Knicks" atlaiž Jūingu junioru

Izmantotie resursi:
orlandosentinel.com

     [+] [-]

, 2008-11-04 16:17, pirms 16 gadiem
te nu bija , zel , ka netika NBA , bet vel jau viss prieksa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-04 17:20, pirms 16 gadiem
Uz blekpūli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja