Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" aizsargs Jangs, sedzot Braientu, treniņā gūst traumu un izlaidīs divus mēnešus

Rolands Eliņš

"Lakers" aizsargs Jangs, sedzot Braientu, treniņā gūst traumu un izlaidīs divus mēnešus
Niks Jangs
Foto:AP/Scanpix

NBA komandas Losandželosas "Lakers" pagājušajā sezonā kļuva par līgas simbolu savainojumu ziņā un laicīgi devusies pretim šī goda atkārtotai iegūšanai. Vienā no pirmajiem pirmssezonas treniņiem īkšķa traumu cietis Niks Jangs, kurš bez basketbola būs spiests iztikt sešas līdz astoņas nedēļas.

Pašpārliecinātais Niks Jangs pagājušajā sezonā "Lakers" sastāvā vidēji spēlē guva 17,9 punktus, vismaz daļēji aizvietojot savainoto komandas zvaigzni Kobi Braientu. Starpsezonā ar viņu noslēgts jauns līgums uz četriem gadiem par 21 miljonu dolāru, un Jangs paspēja bravurīgi paziņot, ka mērķē uz kādas individuālās balvas iegūšanu, piemēram, kā gada labākais rezervists (Janga humora izjūta sniedzās pat tik tālu, ka tika piesaukts MVP tituls).

Vismaz sezonas sākumā gan Jangs savus mērķus būs spiests piebremzēt, jo vienā no pirmajiem treniņiem "Lakers" treniņnometnē viņš guvis nopietnu īkšķa traumu. Negadījums notika brīdī, kad viņš sedza Kobi Braientu un nesekmīgi centās atņemt bumbu. Komandas treneris Bairons Skots medijiem norādīja, ka sākotnēji šīs brīdis paslīdējis nepamanīts, taču,kā vēlāk atklāja basketbolista aģents, ārsti noteikuši atlabšanas periodu sešu līdz astoņu nedēļu termiņā. Operācija tiks veikta pirmdien, un pēc tās būs zināms arī precīzāks Janga veselības stāvoklis.

Pozitīvs fakts "Lakers" nometnē gan ir tas, ka Braients pēc saviem pirmajiem treniņiem paziņojis, ka jūtas lieliski un ir tuvu savai labākajai formai.

Izmantotie resursi:
Nick Young of Los Angeles Lakers to undergo...

  +3 [+] [-]

, 2014-10-04 13:55, pirms 10 gadiem
Da tāpat Lakers netiks playoffs...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-04 14:06, pirms 10 gadiem
Nav ko mēģināt Kobem atņemt bumbu
Slēpts komentārs: BET365
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 14:44, pirms 10 gadiem
BET365 rakstīja: Kobe baigi pasparliecinats,ka sogad visus individuali draz.. Visur saka,ka ir tuvu visu laiku labakajai formai u.t.t.
Individuāli iespējams, bet Lakers kā komanda aprausies. Varbūt playoffs tiks, bet ne tālāk par 1. vai 2. kārtu.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 14:50, pirms 10 gadiem
Un kas tā vēl par labāko formu??? Nūbu komandā spēj apspēlēt visus nenozīmē, ka viņš ir labākajā formā.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-04 15:59, pirms 10 gadiem
Mr.Hot rakstīja: Un kas tā vēl par labāko formu??? Nūbu komandā spēj apspēlēt visus nenozīmē, ka viņš ir labākajā formā.
no kurienes tu esi nokiritis ??? viņš var apspēlēt absolūti lielāko daļu nba spēlētāju.varbūt vienīgi Tonijs (Alens) un vēl daži viņam līdzīgie varētu teikt, ka Kobi var nosegt.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 16:07, pirms 10 gadiem
chuuw rakstīja: Aprausies cilvēks EGO, tā tracina viņš.. Protams, ka viņš ir izcils spēlētājs, bet ļoti pretīgs individuālists un egoists.. LeBrons tādā ziņā ir daudz labāks..
Ko tu murgo ? Kā pretīgs individuālists var būt 27.visu laiku labākais piespēlētājs ?! Pietam pārējie 26,kuri ir priekšā,ir saspēles vadītāji... Ko tu teiksi tagad ?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 16:17, pirms 10 gadiem
Kas attiecas uz Jangu,stulbi sanācis,cerams,ka trauma neko daudz neietekmēs un viņš turpinās spēlēt tik pat labi,kā to darīja pēdējā sezonā. Nezinu,kā citi domā,manuprāt,viņiem ir nesliktas izredzes tikt play-off.

     [+] [-]

, 2014-10-04 16:39, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: no kurienes tu esi nokiritis ??? viņš var apspēlēt absolūti lielāko daļu nba spēlētāju.varbūt vienīgi Tonijs (Alens) un vēl daži viņam līdzīgie varētu teikt, ka Kobi var nosegt.
Paga, es kaut ko teicu par citām komandām? Es runāju tikai par Lakers, nevis visu līgu.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-04 18:59, pirms 10 gadiem
jureks rakstīja: Kas attiecas uz Jangu,stulbi sanācis,cerams,ka trauma neko daudz neietekmēs un viņš turpinās spēlēt tik pat labi,kā to darīja pēdējā sezonā. Nezinu,kā citi domā,manuprāt,viņiem ir nesliktas izredzes tikt play-off.
Tak nesmīdini tautu....

Labi, ka 10. vieta vispār būs Rietumos.

Un tas tavs norādījums par 27. vietu topā arī nav baigi gudrs. Pirmkārt viņš ir ļoti daudz spēles nospēlējis un 5 asisti spēlē nav nekāds lielais rādītājs, jo pēc savām individuālajām darbībām, kad nekas nav sanācis tad iedod kādam komandas biedram uzmest kādu zilo. Un ja iekrīt, tad asists rokā.