Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džefrīss nespēlēs 6 - 8 nedēļas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Džefrīss nespēlēs 6 - 8 nedēļas
Džareds Džefrīss
Foto: Reuters

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas ''Knicks'' uzbrucējs Džareds Džefrīss ceturtdien treniņa laikā lauza kreisās kājas mazo liela kaulu. Savainojuma dēļ basketbolistam būs jāiztiek bez basketbola aptuveni sešas līdz astoņas nedēļas.

26 gadus vecais basketbolists savainojumu guva treniņa laikā. Pēc tam, kad Džefrīss bija neveiksmīgi piezemējies, salaužot kāju, viņš uz Maika D'Antoni pleciem nekavējoties atstāja laukumu un, protama lieta, laukumā neatgriezās.

Pats spēlētājs pēc savainojuma gūšanas uzsvēra, ka pēc neveiksmīgas piezemēšanās viņš uzreiz sajutis krampjveidīgas sāpes kreisajā kājā. ''Sajūta bija tāda, it kā kāja tiktu sarauta krampī,'' atzina Džefrīss.

Tikmēr jau kārtējo treniņu izlaida komandas spēka uzbrucējs Edijs Kurijs, kurš cīnās ar bakteriālu infekciju. Komandas galvenais treneris vēl nezina, kad spēlētājs varētu atsākt trenēties. ''Viņš vienkārši ir slims. Nejau viņš tagad nenāk uz treniņiem, lai izklaidētos viesnīcā vai tusētu pilsētā,'' tā D'Antoni.

Pērnajā sezonā 211 centimetrus garais Džefrīss piedalījās 73 regulārā čempionāta spēlēs, vidēji atzīmējoties ar 3,7 punktiem un 3,3 bumbām zem groziem. Aizeja Tomasa trenētajā komandā Džefrīss nespēlēja kādu no vadošajām lomām, tomēr NBA apskatnieki pirms gaidāmās sezonas uzsver, ka Maika D'Antoni vadībā Džefrīsa minūtes laukumā varētu pieaugt.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -1 [+] [-]

, 2008-10-05 13:15, pirms 16 gadiem
Šis spēlētājs man nudien nepatīk,vsp nez ko vinjs dara tajā NBA.