Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" atcēla tikšanos ar Lenardu, jo nevēlējās kavēt citu līgumu noslēgšanu

Rolands Eliņš

"Knicks" atcēla tikšanos ar Lenardu, jo nevēlējās kavēt citu līgumu noslēgšanu
Kavai Lenards. Foto: AFP / Scanpix

NBA komandai Ņujorkas “Knicks” bija piedāvāta iespēja tikties ar finālsērijas MVP Kavai Lenardu, lai runātu par iespējamo sadarbību, taču “Knicks” no šīs iespējas atteicās organizatorisku iemeslu dēļ, vēsta “New York Post”.

Kavai Lenards savu jauno komandu joprojām nav izvēlējies, un viņam pietuvinātas personas Ziemeļamerikas medijiem norāda, ka pēc tikšanās ar klubu pārstāvjiem viņš tāpat varētu galīgā lēmuma pieņemšanas brīdi atlikt uz vēl pāris dienām. Lenardam bija tikšanās ar “Clippers” un “Lakers” komandām, bet vakar viņš atgriezās Toronto, lai runātu ar “Raptors” vadību.

Lenards bija piekritis tikties arī ar Ņujorkas “Knicks”, kas šo vasaru tieši bija izvirzījusi kā brīdi, kad censties iegūt augstvērtīgus brīvos aģentus. Taču “Knicks” vadība tikšanos atteica, norāda Ņujorkas “Post” laikraksts.

Kāpēc gan klubs, kas meklē zvaigznes, atsaka tikšanos ar basketbola zvaigzni? Lenards bija piedāvājis tikšanos un “Knicks” pārstāvju uzklausīšanu ne ātrāk par trešdienu, proti, pēc tikšanās ar Losandželosas klubiem un pirms plānotās atgriešanās Toronto. “Knicks” uzskatīja, ka tik ilgi gaidīt nevar, ja grib paspēt nokomplektēt sastāvu no citiem spēlētājiem. “Knicks” no saviem brīvajiem 70 miljoniem dolāru algu sarakstos lielāko daļu iztērēja jau diennakti pēc brīvo aģentu tirgus vēršanās vaļā, tiekot pie Džūliusa Rendla, Tāža Gibsona, Veina Elingtona, Bobija Portisa un Elfrīda Peitona.

Turklāt “Knicks” vadība arī uzskatīja, ka Lenarda nonākšana Ņujorkā ir ļoti mazticama, jo “Knicks” neizdevās pierunāt klubam pievienoties Kevinu Durentu. Atšķirībā no Lenarda Durents gan nemaz “Knicks” piedāvājumā nebija ieinteresēts klausīties, jau pirms tam izlemjot par labu Bruklinai.

"Knicks" nometnē ir neliela cerība, ka Lenards šovasar parakstīs līgumu uz tikai vienu sezonu un 2020. gadā atkal kļūs par brīvo aģentu, taču šo iespēju lielākie basketbola mediji nevērtē īpaši augstu.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2019/07/03/why-k...

1 2 40 komentāri

 +10 [+] [-]

, 2019-07-04 09:11, pirms 5 gadiem
Kļūst interesanti cik tieši slikti Knicks ies nākamsezon

  +3 [+] [-]

, 2019-07-04 09:19, pirms 5 gadiem
Drīz lai pārdotu NY to īpašniekam vajadzēs vēl piemaksāt pircējam, lai tos vispār kāds ņemtu

p.s.lai gan drafts tikko bija, bet nākošo gad draftā jau tagad solās kāds ''zvērs'' ko NY atkal var CERāt kur uz ziemassvētku laikiem?uz ziemassvētku laikiem?

  +3 [+] [-]

, 2019-07-04 09:20, pirms 5 gadiem
Knicks gonna knick
Bet realitātē Kawhi droši pateica nē

  +3 [+] [-]

, 2019-07-04 09:30, pirms 5 gadiem
Interesantāk ir, cik vēl ilgi līdzjutēji šo cirku pacietīs un vai turpinās pirkt abonementus? Un pat tādā gadījumā, ja neturpinās un izvēlēsies Nets, vai Dolanam atkal visi citi būs vainīgi un vnk mainīs menedžmentu?

  +2 [+] [-]

, 2019-07-04 09:33, pirms 5 gadiem
An2 rakstīja: Interesantāk ir, cik vēl ilgi līdzjutēji šo cirku pacietīs un vai turpinās pirkt abonementus? Un pat tādā gadījumā, ja neturpinās un izvēlēsies Nets, vai Dolanam atkal visi citi būs vainīgi un vnk mainīs menedžmentu?
Liela daļa arēnas tāpat ir iebraucēji/tūristi.
Viena no MSG līdzīpašniecēm šogad jau ir zaudējusi 200 mil!

  +4 [+] [-]

, 2019-07-04 09:34, pirms 5 gadiem
NYK vēl iespējams pārdot izdevīgi, jo noslēgtie līgumi ir īstermiņa. Viegli pārbūvēt. Vienīgi īpašniekam jāatzīst, ka vaina ir viņā un reāli pārbūve nav iespējama, jo zvaigznes negrib iet tieši pie viņa. Cik daudz pieder citiem akcionāriem?

  +4 [+] [-]

, 2019-07-04 09:35, pirms 5 gadiem
Nu iisteniibaa negribeetu buut tagad Clippers,Lakers vai Raptors GM vietaa, kameer Lenards izdomaas,visi paareejie kandidaati jau buus izkjerti. Tie,kuriem atteiks,reaali var palikt pie tukshas siles.

  +6 [+] [-]

, 2019-07-04 09:43, pirms 5 gadiem
Ar kuru vietu viņi , tas ir NYK 'menedžments un īpašnieks domā !
Āksti , par kuriem tik retais nesmejas ! NBA zvaigznes jau iet ar līkumu šim klubam , drīz viduvēji spēlētāji ies ar līkumu , pēc tam varēs SS.com likt sludinājumu , ka vajadzīgi spēlētāji !!!

  +3 [+] [-]

, 2019-07-04 09:48, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Nu iisteniibaa negribeetu buut tagad Clippers,Lakers vai Raptors GM vietaa, kameer Lenards izdomaas,visi paareejie kandidaati jau buus izkjerti. Tie,kuriem atteiks,reaali var palikt pie tukshas siles.
vissliktāk bus Leikeriem ja Lenards tur neies. Raptors tāpat nekādas būtiskas izmaiņas sastāvā nebūtu veikuši, visi ir atpakaļ (izņemot Lenardu un Grīnu uz doto brīdi). Tas pats ar Clipperiem, arī tur sastāvs +/- būs tas pats ar vai bez Lenarda protams. Leikeriem turpretim, vispār nekā nav. Ir 3 NBA līmeņa spēlētāji, un ja nedabūs Lenardu nekas cits jau vairs nebūs palicis pāri ko ņemt. Varēs ņemt Lebrona "čomu" Smitu un cerēt, ka Igiju izpirks.
Nekad nesapratīšu, kāpēc Lebrona komandas vienmēr grib būt 'top heavy'. Lenards tikko pierādīja ka ar deep sastāvu arī var titulu celt. Labākajā gadījumā būs 3 zvaigznes + puszvaigzne (Kuzma) un daudz veterānu vai glīgas čaļu uz minimālajām algām, sliktākajā, tas pats , bet nebūs Lenards. Tā vietā varēja salasīt visādus šūterus - Rediku, Kariju, Grīnu, bet visu FA liek uz galda dēļ viena Lenarda.
Kas būs starting pg vispār labs jautājums.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-04 09:48, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Nu iisteniibaa negribeetu buut tagad Clippers,Lakers vai Raptors GM vietaa, kameer Lenards izdomaas,visi paareejie kandidaati jau buus izkjerti. Tie,kuriem atteiks,reaali var palikt pie tukshas siles.
Cliperiem un Raptors ir vismaz jaunie,kas parādīja,ka var spēlēt ļoti labi.
Lakers varētu būt žopa,bet tai pat laikā izskatās,ka KCP,Mcgee un Rondo paši gaida uz Kawhi

  +9 [+] [-]

, 2019-07-04 09:50, pirms 5 gadiem
un par Knicks aizmainīja Porziņģi pret cap space, un paši noraka - negribēja Durantam dot max, un Lenardu uzmeta jo negribēja gaidīt pāris dienu laikā pierādīja kāpēc ir lielākā misene visā NBA.

  +5 [+] [-]

, 2019-07-04 09:50, pirms 5 gadiem
Knicks vēl jo projām ir pasaules vērtīgākais klubs, taču ir pamats domāt, ka šādas vadības stila sekas var atstāt visai lielu ietekmi uz kopējo kluba tēlu. Es tik tiešām nesaprotu, kā tāda organizācija, jau vairāku gadu garumā, var tik neprofesionāli darboties ar komandas nokomplektēšanu. Faniem jau arī ir kaut kāds pacietības mērs. Būs interesanti sekot līdzi nākošajā sezonā gan tam, kas notiek uz laukuma, gan tam, kas notiek ārpus tā.

     [+] [-]

, 2019-07-04 09:52, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Nu iisteniibaa negribeetu buut tagad Clippers,Lakers vai Raptors GM vietaa, kameer Lenards izdomaas,visi paareejie kandidaati jau buus izkjerti. Tie,kuriem atteiks,reaali var palikt pie tukshas siles.
Raptors un Clippers sastāvi tādā ziņā ir diezgan dziļi... Nav super stāru, bet viss saraksts ir pietiekams playoffiem. Lakers vienkārši nav spēlētāju... Tiem ir ko iesvīst pamatīgi. Diezvai James, Kuzma un AD pietieks, ja visi pārējie būs kautkādi Dadliji

  -1 [+] [-]

, 2019-07-04 09:54, pirms 5 gadiem
Lai cik dumji tas neizklausitos,tad vinji ir rikojushies pareizi- iespeja dabut Kawai nav liela un Rendls jau toch sen butu savakts

  +1 [+] [-]

, 2019-07-04 09:59, pirms 5 gadiem
Lakers starting PG būs pats Lebrons, jo viņš ir tāāda zvaigzne..

  +3 [+] [-]

, 2019-07-04 10:05, pirms 5 gadiem
An2 rakstīja: Lakers starting PG būs pats Lebrons, jo viņš ir tāāda zvaigzne..
gribu redzēt kā Lebrons 17 sezonā NBA segs visādus Karijus, Vestbrukus, Lilardus un citus pg zvērus.

     [+] [-]

, 2019-07-04 10:13, pirms 5 gadiem
Protams nesegs. Viņa PG uzdevumi aprobežosies ar bumbas pieturēšanu uzbrukumā. Pārējam viņš ir par smalku.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-04 10:25, pirms 5 gadiem
Leikeri īpaši uz cimperlīgo Leonardo vairs necer, kopš tika pie Rasela!

     [+] [-]

, 2019-07-04 10:44, pirms 5 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Leikeri īpaši uz cimperlīgo Leonardo vairs necer, kopš tika pie Rasela!
Pie Rasela, kurš tagad ir GSW?

     [+] [-]

, 2019-07-04 10:47, pirms 5 gadiem
An2 rakstīja: NYK vēl iespējams pārdot izdevīgi, jo noslēgtie līgumi ir īstermiņa. Viegli pārbūvēt. Vienīgi īpašniekam jāatzīst, ka vaina ir viņā un reāli pārbūve nav iespējama, jo zvaigznes negrib iet tieši pie viņa. Cik daudz pieder citiem akcionāriem?
Lielais vairākums citu faktisko akcionāru (pastarpināti caur https://en.wikipedia.org/wiki/Madison_Square_Garden_Company) , ir visa Dolan ģimene. James Dolan ir vnk lielākais akcionārs. Tur tā pārdošana varētu būt "smagais" variants.

     [+] [-]

, 2019-07-04 10:53, pirms 5 gadiem
Ir diezgan skaidrs, ka visdrīzāk Knicks ar esošo sastāvu pāris sezonas netiks pleiofā. Iespējams šosezon kapāsies ar Heat, Magic un Hawks par 8.pozīciju.
Bet tam, ka Leonards uz Knicks bez citām zvaigznēm tāpat neietu, gan es piekrītu - tā kā laika tērēšana būtu tā tikšanās, vienīgi fanu acīs labāk izskatītos.

     [+] [-]

, 2019-07-04 10:54, pirms 5 gadiem
Tagad lielākais jautājums, kur ies Igudala ar saviem 17 mio - raksta, ka Rockets vai Mavericks, iespējams Lakers, ja no algas atteiksies.
Nez ko vaļera ar čubaku teiks, kad ar Lebi apvienosies?

  +1 [+] [-]

, 2019-07-04 11:01, pirms 5 gadiem
Šim klubam atrunas netrūkst...nu reāls cirks bez zvēriem!

Kamēr citi klubi pastiprinās te un tūlīt, Knicks spēlē long game... very, very long game

     [+] [-]

, 2019-07-04 11:15, pirms 5 gadiem
Krievi teiktu - Умом Knicks не понять.
Labi, šogad Lenards, dabīgi, viņiem nespīd. Tomēr viegli var gadīties tā, ka jau pēc gada vai diviem viņš atkal ir FA. un varbūt tad Knicks ir dabūjuši kādu Zionu, bet Ntilikina vai kāds cits sācis normāli spēlēt. Un tad - kas zina...
Šķiet Knicks grib nodrošināties pat ptret cūkas laimi.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-04 11:21, pirms 5 gadiem
tekken rakstīja: Tagad lielākais jautājums, kur ies Igudala ar saviem 17 mio - raksta, ka Rockets vai Mavericks, iespējams Lakers, ja no algas atteiksies.
Nez ko vaļera ar čubaku teiks, kad ar Lebi apvienosies?
nekur Igudala neies, viņš ir aizmainīts uz Memfisu. vienīgais veids, kā viņš var kautkur aiziet, ir ja viņa līgumu izpērk, un tad ne Rockets, ne Lakers, ne kāds cits viņam nemaksās 17 milj.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-04 11:22, pirms 5 gadiem
martins_wolfs_1381315365219549 rakstīja: Krievi teiktu - Умом Knicks не понять.
Labi, šogad Lenards, dabīgi, viņiem nespīd. Tomēr viegli var gadīties tā, ka jau pēc gada vai diviem viņš atkal ir FA. un varbūt tad Knicks ir dabūjuši kādu Zionu, bet Ntilikina vai kāds cits sācis normāli spēlēt. Un tad - kas zina...
Šķiet Knicks grib nodrošināties pat ptret cūkas laimi.
izstāsti, pēc kāda scenārija Knicks (no visām komandām NBA, tieši Knicks pie tam vēl ) tiks pie Ziona.

un nē, pie Lenarda traumu vēstures būtu nereāli muļķīgi ņemt 1 gada līgumus.

     [+] [-]

, 2019-07-04 11:43, pirms 5 gadiem
ventilators rakstīja: izstāsti, pēc kāda scenārija Knicks (no visām komandām NBA, tieši Knicks pie tam vēl ) tiks pie Ziona.

un nē, pie Lenarda traumu vēstures būtu nereāli muļķīgi ņemt 1 gada līgumus.
Varbūt ņems uz 2 sezonām un tad super max?

  +1 [+] [-]

, 2019-07-04 11:58, pirms 5 gadiem
chubaki rakstīja: Varbūt ņems uz 2 sezonām un tad super max?
paskaties kas notiek ar traumatiskiem spēlētājiem, kas dažādu iemeslu dēļ zaudēja max dīlus. Tomass pirms 3 gadiem Bostonā bija top 3 MVP kandidāts un runāja ka dabūšot max dolārus, kur ir tagad ? knapi tiek laukumā un ņem veterāna minimumu. Kazinss vēl pirms 2 sezonām bija 28+13 un arī runāja par max, līdz brīdim, kad sajāja ahileju. Tagad abiem ir jācīnās par vietu NBA komandas rotācijā.

Es, protams, nesaku, ka kāds no šiem ir tik labs kā Lenards, bet fakts, ka lielais piķis aizmuka tīri dēļ traumām, un Lenards jau visu aizpagājušo sezonu San Antonio bija traumēts, arī šogad viņu ļoti pieskatīja Toronto. nav tas fiziski izturīgākais spēlētājs katrā ziņā.

     [+] [-]

, 2019-07-04 12:15, pirms 5 gadiem
Ventilator, katru gadu ir kāds Zions - spēlētājs, kas izskatās pēc visu laiku labākā #1. Es domāju šādu spēlētāju, nevis kādu konkrētu. Knicks pilnīgi mierīgi kādu gadu var uzvarēt loterijā.
Par Lenardu daudzi saka, ka viņš noslēgs ar Toronto 1+1 (ar spēlētāja izvēli), un nākamgad atkal mēs atgriezīsimies turpat, kur esam tagad viņa sakarā.

     [+] [-]

, 2019-07-04 12:46, pirms 5 gadiem
Mārtiņ, un kur mēs esam viņa sakarā? Lenardam svarīgas nopietnas komandas ambīcijas uzvarēt. Viņš jau ir saskāries ar situāciju, kad menedžments viņu noliek kā zvaigzni un redz, ka knikos tā vispār ir ierasta prakse. Viņš ar NYK pat neaprunājās. Kāpēc citu gad būtu jābūt citādāk?

     [+] [-]

, 2019-07-04 12:53, pirms 5 gadiem
ventilators rakstīja: paskaties kas notiek ar traumatiskiem spēlētājiem, kas dažādu iemeslu dēļ zaudēja max dīlus. Tomass pirms 3 gadiem Bostonā bija top 3 MVP kandidāts un runāja ka dabūšot max dolārus, kur ir tagad ? knapi tiek laukumā un ņem veterāna minimumu. Kazinss vēl pirms 2 sezonām bija 28+13 un arī runāja par max, līdz brīdim, kad sajāja ahileju. Tagad abiem ir jācīnās par vietu NBA komandas rotācijā.

Es, protams, nesaku, ka kāds no šiem ir tik labs kā Lenards, bet fakts, ka lielais piķis aizmuka tīri dēļ traumām, un Lenards jau visu aizpagājušo sezonu San Antonio bija traumēts, arī šogad viņu ļoti pieskatīja Toronto. nav tas fiziski izturīgākais spēlētājs katrā ziņā.
Paskaties uz KD un Kleju, abi dabūja max kaut vai nākamo sezonu praktiski nespēlēs! Mūsu pašu KP arī dabūja max. Tomasu neņem, jo viņš defa krīt ārā un max neviens negrib viņam dod un neviens ar viņu negrib saistīt ilgtermiņa attiecības. Kazins atkal ir dēļ rakstura, neviena komanda ar viņu vienkārši ilgtermiņā negrib pīties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-07-04 13:23, pirms 5 gadiem
chubaki rakstīja: Paskaties uz KD un Kleju, abi dabūja max kaut vai nākamo sezonu praktiski nespēlēs! Mūsu pašu KP arī dabūja max. Tomasu neņem, jo viņš defa krīt ārā un max neviens negrib viņam dod un neviens ar viņu negrib saistīt ilgtermiņa attiecības. Kazins atkal ir dēļ rakstura, neviena komanda ar viņu vienkārši ilgtermiņā negrib pīties!
cik par Lenardu dzirdēts, arī nav nekāds vieglais raksturs. "fun guy"

attiecībā par Kleju - tā viņam pirmā īstā trauma karjerā. Kavai taču tikko jau veselu sezonu nosēdēja (9 spēlēs spēlēja). Un Durants vispār ir cita līmeņa spēlētājs, tur nebija īsti šaubu, ka dabūs max neatkarīgi traumēts vai nē. Lenardu es vēl tomēr nelieku Duranta līmenī.

     [+] [-]

, 2019-07-04 13:26, pirms 5 gadiem
chubaki rakstīja: Paskaties uz KD un Kleju, abi dabūja max kaut vai nākamo sezonu praktiski nespēlēs! Mūsu pašu KP arī dabūja max. Tomasu neņem, jo viņš defa krīt ārā un max neviens negrib viņam dod un neviens ar viņu negrib saistīt ilgtermiņa attiecības. Kazins atkal ir dēļ rakstura, neviena komanda ar viņu vienkārši ilgtermiņā negrib pīties!
un Tomasam karjeru sačakarēja nevis nespēlēšana defā, bet gan trauma. Bļin, viņš meta gandrīz 29 punktus spēlē un aizvilka komandu līdz konf. finālam, kad tur praktiski nebija citu norm punktu guvēju. un tu gribi teikt, ka tādam čalim neatrastos kautkur vieta pat kā 6th man ? viņš traumas dēļ vienkārši vairs nav tik eksplozīvs kā bija, tāpēc nevar tikt pie spēles laika + tevis minētā aizsardzība (kas gan daudziem sliktākiem punktu guvējiem ir sliktāka un netraucē tikt laukumā).

Par Kazinsu nekas slikts nav dzirdēts kopš Kings laikiem. Un tas neparko labu neliecina. Kings kā organizācija šobrīd varētu būt tuvākais kas ir Knicks līmenim.
1 2 40 komentāri