Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durants slavē Hārdenu

Durants slavē Hārdenu
Džeimss Hārdens
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Oklahomsitijas "Thunder" uzbrucējs Kevins Durants izteicis atzinīgus vārdus par komandas jaunieguvumu NBA draftā aizsargu Džeimsu Hārdenu.

Šonedēļ Oklahomsitijas "Thunder" zvaigzne Kevins Durants rīkoja savu basketbola nometni, bet paralēli tam paspēja uzspēlēt ar komandas jaunieguvumu NBA draftā aizsargu Džeimsu Hārdenu. Iepriekšējos divus gadus Hārdens bija komandas biedrs Rihardam Kuksikam Arizonas Štata universitātes basketbola komandā, bet šogad ar 3. numuru tika izvēlēts NBA draftā.

"Bija jautri, izspiedām no katra maksimumu," par uzspēlēšanu kopā ar Hārdenu sacīja Durants. "Hārdens ir neticams, viņš ir ļoti spēcīgs un atlētisks. Cilvēki neuzskata viņu par atlētisku, bet viņš tāds ir. Viņam ir labs metiens un viņš labi piespēlē. Domāju, ka tā ir labākā viņa īpašība." Durants arī minēja Hārdena daudzpusību, kas ļauj viņam spēlēt sākot ar saspēles vadītāja pozīciju, beidzot ar trešā numura pozīciju.

"Viņš ir nesavtīgs spēlētājs, kurš palīdzēs mums abos laukuma galos. Ar viņu būs lielāks sastāvs, ko varēsim izmantot savā labā," tā Durants, kurš Hārdenu salīdzināja ar vairākām NBA zvaigznēm. "Redzu viņā vairākus čaļus. Brendons Rojs nāk prātā. Pols Pīrss savas ķermeņa kontroles dēļ." Jau pirmdien Hārdens spēlēs "Thunder" sastāvā Orlando Vasaras līgā.

Izmantotie resursi:
newsok.com

Slēpts komentārs: Charge

  +5 [+] [-]

, 2009-07-04 18:09, pirms 15 gadiem
Charge rakstīja: Durantam loti nepaveicas ar komandu. Jau tagad vins varetu but superzvaigzne, bet tad vinam jaspele citur, piemeram, Heat vai Magic!
es nekādā gadījumā nepiekrītu. Thunder sastāvā viņš tieši vislabāk var kļūt par superzvaigzni. Visas dotības ir, arī fons - salīdzinoši vāja komanda, kas ar Durantu ierindā ir krietni stiprāka. Vienīgais nedaudz par maz sezonas čalis aizvadījis. Citādi par nevienu citu kā par Durantu neesmu vairāk pārliecinātāks, ka kļūs par līgas superzvaigzni.

  +7 [+] [-]

, 2009-07-04 18:11, pirms 15 gadiem
solīda blice -
1.Vestbrūks
2.Hārdens
3.Durants
4.Grīns
5.Krističs

būtu vēl dabūjuši Taisonu čandleru, būtu play-off komanda.

  +6 [+] [-]

, 2009-07-04 18:14, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: solīda blice -
1.Vestbrūks
2.Hārdens
3.Durants
4.Grīns
5.Krističs

būtu vēl dabūjuši Taisonu čandleru, būtu play-off komanda.
priekš rietumu konferences bišku par zaļu, lai tiktu playoffos.....taču nākotnē ir labs potenciāls.....

  +4 [+] [-]

, 2009-07-04 18:40, pirms 15 gadiem
tur jau tā lieta ka Thunder ir nākotnes spēks kas ar vien aug Western konf. Iesaku pievērst uzmanību šai komandai nākamajā sezonā!!!

  +8 [+] [-]

, 2009-07-04 18:41, pirms 15 gadiem
Pluss Hārdens ir kreilis tātad neordinārs spēlētājs un grūti nosedzams.Tas tauriņš bildē gan iespārda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-04 22:24, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: GSW komandaa taadi ir veseli triis!

Jāā, veseli trīs, bet ņifiga, tāpat nekas nesanāk.

     [+] [-]

, 2009-07-05 13:45, pirms 15 gadiem
Nu C poziicija Thunder veel ir stipri pashvaka... Ja vinji dabuutu augstu drafta nr. uz naakosho gadu un iegraabtu soliidu centru, tad blice ne pa jokam! Biedrins manupraat ljoti iedereetos tur. Un nebuutu ari vinjam nekaada konkurence uz vietu pamatsastaavaa. Eh es driimeris...