Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nedēļas izcilnieki NBA - Entonijs un Rendolfs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nedēļas izcilnieki NBA - Entonijs un Rendolfs
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) atzīti divi uzbrucēji – Ņujorkas „Knicks” superzvaigzne Karmelo Entonijs un Memfisas „Grizzlies” pārstāvis Zeks Rendolfs.

Ar Karmelo Entoniju ierindā Ņujorka spēja pārtraukt zaudējumu sēriju un uzvarēt visas trīs pagājušajā nedēļā nospēlētās spēles, kas ļāva iekļūt „play off”. Izslēgšanas spēlēs „Knicks” nebija piedalījusies kopš 2003./2004., gada sezonas. Melo pēdējo trīs maču laikā atzīmējies ar vidēji 34.3 punktiem, kas bija labākais rādītājs visā līgā. Divos mačos pēc kārtas – pret „Magic” (113:106) un „Nets” (120:116) Entonijs guva 39 punktus un savāca desmit atlēkušās bumbas. Vakar ar 123:107 uzvarētājā mačā pret „Cavaliers” Karmelo atzīmējās ar 25 punktiem.

Arī Zekam Rendolfam trīs uzvaras trīs mačos. Memfisa tika galā gan ar „Warriors” (110:91), gan „Hornets” (93:81), tāpat pieveica arī Rietumu konferences pastarīti „Timberwolves” (106:89). Šajā laikā posmā Rendolfam vidēji mačā 20 punkti un desmit bumbas zem groziem. Produktīvākais sniegums uzbrucējam fiksēts izbraukuma uzvarā pret Ņūorleānu, kad Rendolfs guva 28 punktus, savāca astoņas atlēkušās bumbas, kā arī izdalīja septiņas rezultatīvas piespēles, šajā spēles rādītājā sasniedzot savu sezonas rekordu.

Uz nedēļas labākā spēlētāja godu pretendēja vēl arī Darens Kolisons („Pacers”), Lebrons Džeimss („Heat”), Kārls Lendrijs („Hornets”), Dvaits Hovards („Magic”) un Džordans Krofords „(Wizards”).

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

  -4 [+] [-]

, 2011-04-04 22:48, pirms 13 gadiem
TomiisH rakstīja: ir tāds igroks Antonijs Rendolfs tākā izlasot no sākuma ātri, var saprast ka par viņu iet runa
Aha. Man ar likās ka runa iet par Joelu Entoniju un Entoniju Rendolfu.