Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mičels un Gobērs pēc zaudējuma pret "76ers" pamatīgi kritizē spēles tiesnešus

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Mičels un Gobērs pēc zaudējuma pret "76ers" pamatīgi kritizē spēles tiesnešus
Donovans Mičels. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) zaudējumu piedzīvoja šī brīža līgas līdervienība Jūtas "Jazz", kas atzina Austrumu konferences līderes Filadelfijas "76ers" pārākumu papildlaikā. Pēc zaudējuma neapmierinātību par tiesnešu darbībām preses konferencē izrādīja "Jazz" līderi – Donovans Mičels un Rūdi Gobērs.

"Pirmkārt, apsveicu "76ers" ar uzvaru," teica Mičels. "Tā ir laba komanda. [Džoels] Embīds izdarīja to, ko viņš dara vienmēr. Mēs cīnījāmies, bet nav viegli, kad tiesneši atņem uzvaru. Es nekad neesmu vainojis tiesnešus, protams, ka es pats varēju paveikt vairāk, bet tas vairs nav izturami. Šādas spēles ir bijušas gan tad, kad mēs uzvaram, gan tad, kad zaudējam."

Mičels turpināja izrādīt sašutumu par spēles iznākumu: "Es uzskatu, ka mēs šo spēli uzvarējām. Līgai kaut kas ir jādara, lai šādas situācijas neatkārtotos. Tas tiešām vairs nav pieņemami." Pamatlaika beigās Jūtas "Jazz" spēlētājs Roiss O'Nīls pie sānu līnijas saglabāja bumbu spēlē, bet mača arbitri atdevu bumbu "76ers", jo tā esot jau bijusi ārpus laukumā. Lai arī O'Nīls bumbu izglāba atļautā veidā, tomēr tika fiksēts auts, jo bumba bija pieskārusies tiesnesim.

"Mūsu spēlētāji netiek pie tādas tiesnešu labvēlības, kāda tiek citiem līgas spēlētājiem," Mičelam piebalsoja Gobērs. "Mēs zinām, ka pārstāvam "Jazz" komandu, iespējams, ka ir cilvēki, kas nevēlas, lai mēs sasniedzam augstākās virsotnes. Trīs reizes [Maiks] Konlijs devās uz grozu, pret viņu tika pārkāpti noteikumi, bet tiesneši pārkāpumu nefiksēja – uzskatu, ka tā ir necieņas izrādīšana un ceru, ka, noskatoties spēles atkārtojumu, tiesnešiem būs kauns par sevi."

Gobērs izteicās, ka tiesneši uz "Jazz" skatās citādāk, jo tā ir "mazā tirgus" komanda: "Es to nevēlos teikt, bet es tam ticu. Līgā esmu astoņus gadus un uz mūsu komandu skatās citādāk. Komandas biedriem jau to esmu teicis – mēs neesam starp "lielā tirgus" komandām, tāpēc mums ir jābūt labākiem nekā spējam būt. Protams, ka kļūdas pieļauj visi. Cienu tiesnešus, tas nav viegls darbs, bet mēs esam pelnījuši lielāku cieņu par to darbu, kuru mēs ieguldām."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-04 09:58, pirms 4 gadiem
Nu tiesneši - āpši, bet neko nepadarīs

  +1 [+] [-]

, 2021-03-04 10:43, pirms 4 gadiem
Protams tiesneši šogad ir super klauni,bet neviens Mitčelam OT pēdējā minūtē pie -5 nelika divas reizes vienā uzbrukumā žarīt 3pt pāri pretinieka rokām.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-04 11:48, pirms 4 gadiem
Mitčelam diezgan vāja snieguma spēle, jo izmetot 34 metienus iemest 33 punktus ir ...

     [+] [-]

, 2021-03-04 17:55, pirms 4 gadiem
Jau diezgan sen NBA tiesneši netiek līdzi spēles līmenim. Viņiem vienmēr taisnība, pat pieļaujot rupjas, spēles rezultātu ietekmējošas kļūdas. Kaut kā nedzird, ka, pat visu zinošajai amerikāņu presei, būtu kāda informācija par tiesnešu atstādināšanu par vājo darbu!!!