Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džo Smits vēlas spēlet ''Cavaliers''

Džo Smits vēlas spēlet ''Cavaliers''
Džo Smits
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētājs Džo Smits, kurš svētdien izpirka savu līgumu ar Oklahomsitijas ''Thunder'', apgalvojis, ka turpmākajā sezonas laika viņš vēlas spēlēt Klīvlendas ''Cavaliers'' komandas rindās.

Džo Smits jau pagājušajā sezona spēlēja ''Cavaliers'' rindās, kuras sastāvā aizvadīja 27 spēles. Vasara gan basketbolists tika aizmainīts viena no ''Cavaliers'' darījumiem, kad komanda ieguva saspēles vadītāju Mo Viljamsu no Milvoki ''Bucks'', pretī dodot Demonu Džounsu un pieminēto Džo Smitu.

Smits nonāca Oklahomsitijas ''Thunder'' sastāvā, kuras rindās šosezon basketbolists aizvadīja 36 spēles, vidēji spēlē gūstot 6,6 punktus un izcīnot 4,5 atlēkušās bumbas. Pēdējas astoņas cīņas basketbolists netika laukumā vispār, jo Smits vēlējās nokļūt komandā, kas cīnās par iekļūšanu izslēgšanas cīņās. Smita aģents paziņojis, ka basketbolista pirmā izvēle ir Klīvlendas ''Cavaliers'': ''Pēc rūpīgas izpētes, kur Smits varētu doties spēlēt, viņš izlēma, ka Džo pirmā izvēle būs ''Cavaliers''. Pagaidam gan Smits nevar parakstīt līgumu ar ''Cavaliers'', kamēr basketbolists nebūs veicis visas lietas saistība ar viņa atteikšanos spēlēt ''Thunder'' rindās.

Jau vakar Klīvlendas ''Cavaliers'' līderis Lebrons Džeimss izteicās, ka būtu priecīgs, ja Smits atgrieztos komandas sastāvā. ''Džo bija viens no labākajiem komandas biedriem, kāds man jebkad ir bijis,'' apgalvoja Džeimss, liekot runāt par iespējamo Smita pārcelšanos uz Klīvlendu.

Džo Smits tika izvēlēts ka pirmais drafta numurs 1995.gada NBA drafta, kad basketbolistu izvēlējas ' Goldensteitas ''Warriors''. Spēlējis arī tādās komandās kā Filadelfijas ''76ers'', Minesotas ''Timbervolves'', Detroitas ''Pistons'', Denveras ''Nuggets'', Milvoki ''Bucks'' un Čikāgo ''Bulls''.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-03-04 10:34, pirms 16 gadiem
Džo Smits tika izvēlēts ka pirmais drafta numurs 1995.gada NBA drafta, kad basketbolistu izvēlējas ''Maryland'' komanda.

oho nezinaaju ka taada arii komanda ir NBA........ varbuut tomeer Goldensteitas Warriors???

  +3 [+] [-]

, 2009-03-04 11:14, pirms 16 gadiem
Warriors kādreiz saucās Maryland?
Bet nu vāks, paņemt šito ar pirmo numuru, kamēr tādi spēlētāji kā Makdajess [2.nr], Stekhauss [3.nr], Rašīds Volless [4.nr] ir zem viņa

  +3 [+] [-]

, 2009-03-04 11:41, pirms 16 gadiem
DRAFTED:
Selected in the first round (first overall) of the 1995 NBA Draft by the Golden State Warriors.
Viņš tajā Maryland koledžu beidza... en.wikipedia.org: Maryland - Wikipedia, the free encyclopedia
nesaprotu...
nba.com
tur ir sadaļa, players un visu var atrast...

  -1 [+] [-]

, 2009-03-04 12:15, pirms 16 gadiem
Kārtējā GSW drafta izvēle, kura GSW lielulu labumu nav nesusi, ko nevar teikt par ciām komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 12:30, pirms 16 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Warriors kādreiz saucās Maryland?
Bet nu vāks, paņemt šito ar pirmo numuru, kamēr tādi spēlētāji kā Makdajess [2.nr], Stekhauss [3.nr], Rašīds Volless [4.nr] ir zem viņa
Nu, drafts savā ziņā balstās uz veiksmi. Protams, nevar noliegt, ka ir daudz jāpēta spēlētājs, jāsaprot, ko viņš var sasniegt utt. Taču, piemēram, G.Arenas draftā bija 2. kārtā... Viss atkarīgs no attieksmes, ar kādu spēlētājs ienāk NBA - vai nu viņš grib un dara visu iespējamo, lai kļūtu par labāko vai arī jūtās apmierināts ar jau sasniegto.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 13:00, pirms 16 gadiem
breaker rakstīja: Nu, drafts savā ziņā balstās uz veiksmi. Protams, nevar noliegt, ka ir daudz jāpēta spēlētājs, jāsaprot, ko viņš var sasniegt utt. Taču, piemēram, G.Arenas draftā bija 2. kārtā... Viss atkarīgs no attieksmes, ar kādu spēlētājs ienāk NBA - vai nu viņš grib un dara visu iespējamo, lai kļūtu par labāko vai arī jūtās apmierināts ar jau sasniegto.
Turklāt ne jau visi spēlētāji izpauž savu lielo talantu un potenciālu līdz tiem 18 vai 22 gadiem! Citreiz darba rezultāti un augļi parādās tikai vēlāk! Kaut gan protams, tajā galā tiem skautiem un aģentiem maksā fantastiskas algas, lai viņi spētu talantu ieraudzīt tur, kur viņš pat īsti nav vēl parādijies Protams arī attieksme pret darbu (treniņiem) un režīms sadzīvē var visu sabojāt pat neatgriezeniski
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-04 16:00, pirms 16 gadiem
Smits vēlās, ''Cavs'' vēlās , nu tad jau viņš ir kkā jādabū

     [+] [-]

, 2009-03-04 16:23, pirms 16 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Bet nu vāks, paņemt šito ar pirmo numuru, kamēr tādi spēlētāji kā Makdajess [2.nr], Stekhauss [3.nr], Rašīds Volless [4.nr] ir zem viņa
nuuu... paskaties klipiņus no laikiem, kad Džo Smits kapāja kopā ar Sprīvelu un tu ļoti labi sapratīsi kādēļ viņš tika izvēlēts kā 1.nr.draftā!
tevis nosaukto Makdaiesa, Steka un Rašīda karjeras, protams, pēc tam attīstījās veiksmīgāk, bet pirmajās sezonās, kad visi bija sākuši savas gaitas NBA, Smits nebija ne par kapeiku sliktāks par to pašu Makdaiesu vai Volesu spēka uzbrucēja postenī!