Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Morants labākais Rietumos, Austrumos pie šī goda tiek Derouzens

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Morants labākais Rietumos, Austrumos pie šī goda tiek Derouzens
Dža Morants. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā noskaidroti 11. nedēļas labākie spēlētāji. Rietumos par tādu atzīts Memfisas "Grizzlies" aizsargs Dža Morants, bet Austrumu konferencē Čikāgas "Bulls" spēlētājs Demārs Derouzens.

Dža Morants ar savu sniegumu sekmēja Memfisas "Grizzlies" trīs panākumus triju spēļu laikā. Aizsargs šajās spēlēs vidēji guva 34,7 punktus, izcīnīja 6,7 atlēkušās bumbas un atdeva 4,7 rezultatīvas piespēles. Metienus no tālās distances viņš realizēja ar 80% precizitāti. Labāko spēli aizvadītajā nedēļā viņš aizvadīja pret Fīniksas "Suns", tās grozā raidot 33 punktus. "Grizzlies" šobrīd ir ceturtā labākā komanda Rietumos (23-14).

Austrumos Demārs Derouzens palīdzēja "Bulls" tikt pie četriem panākumiem, uzvarot visas nedēļas spēles. Spēlētājs vidēji guva 27,8 punktus, izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas un atdeva vidēji 7,3 piespēles. Tāpat viņš kļuva par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kuram izdevies gūt uzvaras nesošo metienu līdz ar spēles beigu signālu divās dienās pēc kārtas. "Bulls" ar bilanci 24-10 ieņem pirmo vietu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-player...