Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīds un Mičels atzīti par NBA decembra labākajiem spēlētājiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Embīds un Mičels atzīti par NBA decembra labākajiem spēlētājiem
Džoels Embīds. Foto: USA Sports Today/Scanpix

LETA. Jūtas "Jazz" aizsargs Donovans Mičels un Filadelfijas "76ers" centra spēlētājs Džoels Embīds atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) decembra labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs.

Mičels mēneša labākā spēlētāja godu izpelnījies pirmo reizi karjerā, bet Embīdam šī ir trešā atzinība.

Mičels iepriekšējā mēnesī vidēji mačā guva 30,2 punktus, atdeva 5,0 rezultatīvas piespēles un realizēja 50,2% metienus no spēles, kamēr "Jazz" uzvarēja 12 no 14 cīņām. Embīds caurmērā guva 29,2 punktus, izcīnīja 11,2 bumbas zem groziem un izdalīja 3,9 piespēles, bet "76ers" uzvarēja astoņos no 14 dueļiem.

Rietumos starp labākajiem spēlētājiem bija arī Stefens Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Šejs Gildžess Aleksanders (Oklahomasitijas "Thunder") un Lebrons Džeimss (Losandželosas "Lakers"), bet Austrumos uz šo balvu pretendēja arī Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks"), Demars Derouzens (Čikāgas "Bulls"), Kevins Durents (Bruklinas "Nets"), Dariuss Gārlands (Klīvlendas "Cavaliers"), Kails Laurijs (Maiami "Heat") un Freds Vanvlīts (Toronto "Raptors").

Savukārt par labākajiem debitantiem decembrī tika atzīti "Thunder" aizsargs Džošs Gidijs un Orlando "Magic" uzbrucējs Francs Vāgners.

Izmantotie resursi:
LETA