Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Drīzumā gaidāmas Kairija Ērvinga un Kleja Tompsona pirmās spēles NBA sezonā

Agris Suveizda

Drīzumā gaidāmas Kairija Ērvinga un Kleja Tompsona pirmās spēles NBA sezonā
Klejs Tompsons. Foto: AP/Scanpix

Bruklinas "Nets" saspēles vadītājs Kairijs Ērvings pirmo spēli Nacionālās basketbola asociācijas sezonā varētu aizvadīt rīt (naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika), bet viens no Goldensteitas "Warriors" līderiem Klejs Tompsons pirmoreiz divarpus gadu laikā varētu spēlēt svētdien (naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika).

Bruklinas "Nets" šonakt savā laukumā ar rezultātu 104:118 piekāpās Memfisas "Grizzlies" un piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas – visus mājās. Vēl pirms mača komandas galvenais treneris Stīvs Nešs atklāja, ka nākamajā mačā, naktī uz ceturtdienu viesojoties pie Indianas "Pacers", laukumā varētu doties arī 29 gadus vecais Kairijs Ērvings: "Galīgā lēmuma gan vēl nav. Tas būs atkarīgs no tā, kā viņš jūtas un vai viņam būs droši atgriezties."

Nevakcinētais Ērvings vietējo autoritāšu noteikto ierobežojumu dēļ nedrīkst aizvadīt spēles Bruklinas "Nets", Ņujorkas "Knicks", Goldensteitas "Warriors" un Toronto "Raptors" arēnās. Nevakcinēšanās bija iemesls, kādēļ Ērvings tika atstādināts no komandas, tomēr milzīgo sastāva problēmu dēļ "Nets" vadība decembrī savu lēmumu mainīja – tostarp lai nepārslogotu līderus Kevinu Durentu (vidēji 36,9min, 29,7p, 7,7ab, 5,7rp, 3,2kļ) un Džeimsu Hārdenu (36,6min, 22,7p, 9,9rp, 8,2ab, 4,9kļ), kuri pēc vidējā minūšu skaita līgā ieņem attiecīgi trešo un piekto vietu. Durents ir līgas rezultatīvākais spēlētājs.

Savukārt naktī uz pirmdienu mājās pret Klīvlendas "Cavaliers" pirmo spēli kopš 2019. gada 14. jūnija varētu aizvadīt 31 gadu vecais Klejs Tompsons, kurš 2019. gada finālsērijā pret Toronto "Raptors" saplēsa krusteniskās saites, bet 2020. gada novembrī saplēsa Ahilleja cīpslu. Tompsons, kura atgriešanās sākotnēji tika paredzēta ap Ziemassvētkiem, jau pusotru mēnesi aizvada pilna kontakta treniņus. Lēmums tiks pieņemts pēc ceturtdienas un piektdienas naktī gaidāmajām spēlēm pret Dalasas "Mavericks" un Sanantonio "Spurs".

Goldensteitas "Warriors" šonakt ar 115:108 mājās pārspēja Maiami "Heat" un ar bilanci 29-7 ir visas līgas līdere, bet Bruklinas "Nets" ar 23-12 atrodas otrajā vietā Austrumu konferencē. 2011. gada draftā Ērvings tika izraudzīts ar pirmo numuru, kamēr Tompsons – ar 11. Ērvings pagājušajā sezonā 54 spēlēs aizvadīja vidēji 34,9 minūtes, sakrājot 26,9 punktus, 6,0 rezultatīvas piespēles un 4,8 atlēkušās bumbas, savukārt Tompsons 2018./19. g. sezonā 78 mačos un vidēji 34,0 minūtēs tika pie 21,5 punktiem, 3,8 atlēkušajām bumbām un 2,4 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-01-04 12:25, pirms 3 gadiem
Kas ir vietējās autoritātes,kuras aizliedza spēlēt ? Harlemas bosi cik saprotams