Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brauns un Holinss - labākie decembrī

Brauns un Holinss - labākie decembrī
Lajonels Holinss
Foto:AFP/Scanpix

Par Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) labākajiem decembra mēneša treneriem atzīti Klīvlendas "Cavaliers" galvenais treneris Maiks Brauns un Memfisas "Grizzlies" treneris Lajonels Holinss.

Par Austrumu konferences labāko treneri kļuva Maiks Brauns, kurš aizvadīja Klīvlendas klubu līdz labākajai bilancei decembra mēnesī - 17 spēlēs "Cavlaiers" guva 14 uzvaras, uzvarot 82.4% spēļu. Klīvlendas klubs uzvarēja septiņas no desmit spēlēm viesos, un mājas spēļu arēnā palika nepārspēti visās septiņās spēlēs. Austrumu konferencē Klīvlendas "Cavaliers" atradās pirmajā vietā metienu precizitātē (48.7%), trīspunktu metienu precizitātē (39%), kā arī sagādājot lielas problēmas pretiniekiem, ļaujot tiem iemest vidēji tikai 93 punktus ik spēli.

Par Rietumu konferences labāko treneri tika atzīts Lajonels Holinss, kura pārstāvētā Memfisas "Grizzlies" komanda uzvarēja deviņas no 13 decembra spēlēm, iegūstot pirmo vietu Dienvidrietumu divīzijā. "Grizzlies" decembrī pieveica trīs divīziju līderus - Dallasu 4. decembrī, Klīvlendu 8. decembrī un Denveru 20. decembrī. Decembra uzvarēto spēļu procents (69.2%) ir augstākais šāds rādītājs kluba vēsturē. Šobrīd Memfisai ir 16 uzvaras 32 spēlēs, kas ir labākais rādītājs pēc tik daudz nospēlētām spēlēm četru gadu laikā. Atgādināšu, ka "Grizzlies" komanda uzvarēja tikai vienu no pirmajām deviņām sezonas spēlēm.

Uz Austrumu un Rietumu konferences labāko treneru balvām pretendēja arī Doks Riverss no Bostonas "Celtics", Riks Adelmans no Hjūstonas "Rockets", Maiks D'Antoni no Ņujorkas "Knicks", Skots Brūkss no Oklahomas "Thunder", Stens Van Gandijs no Orlando "Magic", Neits Makmilans no Portlendas "Trailblazers", kā arī Džejs Triano no Toronto "Raptors".

Izmantotie resursi:
nba.com
realgm.com

  +4 [+] [-]

, 2010-01-05 00:40, pirms 15 gadiem
jauki... Grizzlies mazliet ieskrējušies un tas man patīk... cerams, ka tiks play-off`os... ļooti patīk šī komanda...

     [+] [-]

, 2010-01-05 03:08, pirms 15 gadiem
Zaks vienkārši , kā sācis spēlēt.
Pareizi Memfisa izdarīja tiekot vaļā no A.I

     [+] [-]

, 2010-01-05 08:07, pirms 15 gadiem
Jā likās jau Memfisai bus loti neveiksmigi pc sezonas sakuma, bet ka tagad spele
Prieks par Memfisu