Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" uzvar ar +73 un labo NBA rekordu; "Suns" 18. uzvara pēc kārtas

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Grizzlies" uzvar ar +73 un labo NBA rekordu; "Suns" 18. uzvara pēc kārtas
Džons Končars un Pauls Vatsons Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) negaidīti lielu panākumu izcīnījusi Memfisas "Grizzlies", kas ar 152:79 sabradāja Oklahomsitijas "Thunder", tiekot pie lielākā panākuma NBA vēsturē, savukārt Fīniksas "Suns" laboja komandas rekordu, tiekot pie 18. panākuma pēc kārtas.

"Grizzlies" (12-10) 152:79 "Thunder" (6-16)

•Memfisas "Grizzlies", spēlējot bez komandas līdera Dža Moranta, ar 152:79 savā laukumā sagrāva Oklahomsitijas "Thunder", tiekot pie vairākiem rekordiem.

• "Grizzlies" uzvarēja ar 73 punktu pārsvaru – tā ir lielāka uzvara NBA vēsturē. Otrs pārliecinošākais panākums NBA tika izcīnīts 1991. gadā, kad to paveica "Cavaliers".

• "Grizzlies" laboja vairākus komandas rekordus. Tā bija Memfisas rezultatīvākā spēle vēsturē, tāpat piespēlēm bagātākā spēle vēsturē, augstākais metienu procents komandas vēsturē, kā arī lielākais pārsvars komandas vēsturē – spēles laikā tas bija pat 78 punkti.

• "Grizzlies" panākumu atslēga, kā citiem varētu šķist, nebija tikai tālmetieni. Tās spēlētāji realizēja 19 tālmetienus, bet 82 punktus tās spēlētāji guva, atrodoties soda laukumā. Šī ir pirmā spēle kopš 2000. gada, kad komanda gūst vairāk punktu, atrodoties soda laukumā, nekā pretinieki visā spēlē.

• Deviņi "Grizzlies" spēlētāji guva vismaz 10 punktus, bet tikai vienam bija vairāk par 20. Ar 27 punktiem un realizētiem sešiem tālmetieniem izcēlās Džerens Džeksons. 19 punktus, sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles pievienoja D'Entonijs Meltons.

"Suns" (19-3) 114:103 "Pistons" (4-18)

• Spēlējot bez savainotā Devina Bukera, panākumu izcīnījusi Fīniksas "Suns", kas ar 114:103 pārspēja Detroitas "Pistons". Šī bija "Suns" 18. uzvara pēc kārtas. Šāds sasniegums ir jauns komandas rekords.

• NBA rekords ir 33 uzvarētas spēles pēc kārtas. Tas tika uzstādīts 1971./72. gada sezonā, un to paveica Losandželosas "Lakers". Vistuvāk šim panākumam tikusi Maiami "Heat", kas 2012./13. gada sezonā iekrāja 27 uzvaras pēc kārtas.

• "Suns" bez Bukera iztika labi – vismaz 10 punktus guva septiņi tās spēlētāji. Rezultatīvākie ar 19 gūtajiem punkti bija rezervisti. To paveica Kamerons Džonsons un Kamerons Peins.

• Kriss Pols spēli noslēdza ar double-double (12+12), tāpat kā to izdarīja Deandrē Eitons (17+12). Zaudētāju rindās 34 punkti Džerami Grantam.

"Knicks (11-11) 115:119 "Bulls" (15-8)

•Pie 15. panākuma šosezon tikusi Čikāgas "Bulls". Austrumu konferences viena no labākajām šī brīža komandām viesos ar 119:115 pārspēja Ņujorkas "Knicks". Komandas savā starpā šajā sezonā tikušās jau trīs reizes – divas uzvaras buļļiem, viena "Knicks".

• Lielisks panākuma bija "Bulls" trio – Demārs Derouzens, Nikola Vucevičs un Zaks Lavīns. Derouzens spēli noslēdza ar 34 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām, Vucevičs guva 27 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bet Lavīns iekrāja 27+7+5.

• "Knicks" rindās 30 punkti, 12 atlēkušās bumbas un sešas piespēles Džuliusam Rendlam, bet 16 punktus guva trīs spēlētāji – Aleks Burks, Evans Furnjē un Deriks Rouzs. Burkam arī septiņas atlēkušās bumbas un divas pārtvertās bumbas.

NBA rezultāti

SpēleRezultātsLabākie
Suns – Pistons114:103Džonsons 19 (6ab) – Grants 34 (6ab)
Grizzlies – Thunder152:79Džeksons 27 – Dorts 15
Raptors – Bucks97:93Vanvlīts 29 – Holidejs 26 (8rp)
Knicks – Bulls115:119Rendls 30 (12ab) – Derouzens 34 (6ab)
Trail Blazers – Spurs83:114Makolums 16 - Marejs 15 (13rp)

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/

     [+] [-]

, 2021-12-03 08:08, pirms 2 gadiem
Noģērēja Oklahomiešus kā tādus lētus musarus!!

     [+] [-]

, 2021-12-03 08:42, pirms 2 gadiem
Izfuksēj tos amatierus pa pilnu programmu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2021-12-03 08:53, pirms 2 gadiem
bisk pietruka OKC

     [+] [-]

, 2021-12-03 09:22, pirms 2 gadiem
+52 un -56 labi spēlētāju mača +/- koef

     [+] [-]

, 2021-12-03 09:46, pirms 2 gadiem
OKC tik un tā dara pareizi. Iespēlē jaunos. Lai uzbūtvētu ļoti labu komandu tomēr vajag 2-3 izcilus jaunos talantus. Patreiz tur tāds ir tikai SGA. Varbūt Gidijs kļūs par labu 3-4 spēlētāju komandā. Jāgatavojās draftam un jādabū šogad top 2 talants. Un vēl kāds klāt no loterijas zonas jānodraftē. Piki ir daudz -jāliek lietā un jābūvē. Šī zaude patreiz nenozīmē neko.

     [+] [-]

, 2021-12-03 09:51, pirms 2 gadiem
Knicks-Bulls spēle bija laba. Vuč, Derozan un LaVine nospēlēja lieliski, bet uzvaru beigās nokārtoja Karuso.
POR gan ir baigajā bedrē - domāju, ka februārī šo komandu "uzspridzinās" - būs daudz treidi. Sen jau vajadzēja.
SUNS turpina rullēt. Arī bez Bukera. Pols spēlē lieliski, bet nu minūtes būtu jāsamazina, lai uz play-offiem nav atkal ārā ar savainojumu. Peins spēlē lieliski, lai tas spēlē lielas minūtes. Un Peitons jau ar savas 10-15 min. var spēlēt ar lejasgala komandām.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-03 10:15, pirms 2 gadiem
spēles laiks tas bija pat 78 punkti.....

Pauliņš turpina kost.

     [+] [-]

, 2021-12-03 13:04, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: OKC tik un tā dara pareizi. Iespēlē jaunos. Lai uzbūtvētu ļoti labu komandu tomēr vajag 2-3 izcilus jaunos talantus. Patreiz tur tāds ir tikai SGA. Varbūt Gidijs kļūs par labu 3-4 spēlētāju komandā. Jāgatavojās draftam un jādabū šogad top 2 talants. Un vēl kāds klāt no loterijas zonas jānodraftē. Piki ir daudz -jāliek lietā un jābūvē. Šī zaude patreiz nenozīmē neko.
Prestijam protams vienalga. Dzirdēts, ka šis baigi gribot to garo francūzi, tā ka gatavs vēl sezonas divas konkrēti tankot. Pag gad sezonas pirmo pusi labi spēlēja, tad vnk izņēma no rotācijas Horfordu un vēl dažus, un brutāli nolēja sezonas otro pusi. Domāju varētu no līgas kaut kad būt signāls Prestijam, lai beidz tā darīt. Tai komandai tā jau nav nekādi TV reitingi, mediju uzmanības, nobankrotēja galvenais sponsors utt. Priekš kam līgai tāda komanda ar tādiem apkaunojošiem rezultātiem. Ir daži normāli jaunie, paraksti dažus veterānus un iemaini pikus pret vienu, diviem stāriem. Nevis konkrēti tankoties gadus 4-5, un uzrādīt apkaunojošu rezultātus. Drīz to komandu gan jau pārcels uz citu pilsētu.

     [+] [-]

, 2021-12-03 13:37, pirms 2 gadiem
trupac rakstīja: Prestijam protams vienalga. Dzirdēts, ka šis baigi gribot to garo francūzi, tā ka gatavs vēl sezonas divas konkrēti tankot. Pag gad sezonas pirmo pusi labi spēlēja, tad vnk izņēma no rotācijas Horfordu un vēl dažus, un brutāli nolēja sezonas otro pusi. Domāju varētu no līgas kaut kad būt signāls Prestijam, lai beidz tā darīt. Tai komandai tā jau nav nekādi TV reitingi, mediju uzmanības, nobankrotēja galvenais sponsors utt. Priekš kam līgai tāda komanda ar tādiem apkaunojošiem rezultātiem. Ir daži normāli jaunie, paraksti dažus veterānus un iemaini pikus pret vienu, diviem stāriem. Nevis konkrēti tankoties gadus 4-5, un uzrādīt apkaunojošu rezultātus. Drīz to komandu gan jau pārcels uz citu pilsētu.
Thunder šobrīd ir 3 jauni labi ārējā slīnijas spēlētāji, kuri varētu būt nākotnes komandas kodols - SGA, Dorts un Gidijs. Gidijs vispār ir ļoti labs un pagaidām neviens nenovērtē viņa patieso potenciālu - gara auguma ārējais čalis, kurš var darīt visu, tajā skaitā, ir ar Okeānijas pārstāvjiem raksturīgo cīņassparu un "iešanu kaulā". Nodraftēs vēl kādus spēcīgus jaunos, tajā skaitā, talantīgus garos un būs pavisam cita komanda.
Kas attiecas uz tankošanos - a kā savādāk tikt pie augstiem draft pikiem un sabūvēt spēcīgu blici?! Viņi jau nav lielā tirgus komanda, kura var pie sevis dabūt lielus uzvārdus - tikai ar pašu spēkiem var tikt pie kkā sakarīga - izaudzināt augstus draft pikus.
Rezultāts pret MEM neko nenozīmē. Lakerus uzvilka? Uzvilka! Plus vēl te bija pāris spēcīgi combacki ar uzvaru. Nav tik traki!

     [+] [-]

, 2021-12-03 14:36, pirms 2 gadiem
Emilio rakstīja: Thunder šobrīd ir 3 jauni labi ārējā slīnijas spēlētāji, kuri varētu būt nākotnes komandas kodols - SGA, Dorts un Gidijs. Gidijs vispār ir ļoti labs un pagaidām neviens nenovērtē viņa patieso potenciālu - gara auguma ārējais čalis, kurš var darīt visu, tajā skaitā, ir ar Okeānijas pārstāvjiem raksturīgo cīņassparu un "iešanu kaulā". Nodraftēs vēl kādus spēcīgus jaunos, tajā skaitā, talantīgus garos un būs pavisam cita komanda.
Kas attiecas uz tankošanos - a kā savādāk tikt pie augstiem draft pikiem un sabūvēt spēcīgu blici?! Viņi jau nav lielā tirgus komanda, kura var pie sevis dabūt lielus uzvārdus - tikai ar pašu spēkiem var tikt pie kkā sakarīga - izaudzināt augstus draft pikus.
Rezultāts pret MEM neko nenozīmē. Lakerus uzvilka? Uzvilka! Plus vēl te bija pāris spēcīgi combacki ar uzvaru. Nav tik traki!
Par šo sezonu neko nesaku, viss sastāvs ar jauniem džekiem. Pagājušā sezona bija apkaunojums un spļāviens sejā līgai. Pēc pussezonas turas Play in, pēc tam izņem spēlētājus no rotācijas ar visādām fake traumām, un nokāš lielāko daļu spēļu ar 20+. Var arī neuzkrītošāk tankoties. Pie tam karma viņiem atspēlējās, kad pēdējā spēlē kliperi uzlika rezervistus, lai zaudētu. Okc nācās uzvarēt, un dēļ tā iespējams nedabūja top 4-5 piku.

     [+] [-]

, 2021-12-03 15:16, pirms 2 gadiem
Viiri, neaizmirstat par Dortu un Poku. Viens jau pashreiz viens no labakajiem 3&D speletajiem ligaa. Gada laikaa ieverojami paplasinajis savu uzbrukuma arsenalu, sosezon jau ir bijushas paris 30p speles kombinacijaa ar teicamu aizsardzibu.
Poku ir milzigs potencials, japagaida vel laiks, ka fiziski nobriediis, ne tikai muskulu masaa, bet arii vispaar kopumaa. Domaju, pats arii vel nav fiziski attistijies, atgadina pusaudzi

Prestijs kko izveidos nav shaubu un man pat skiet, ka kko loti interesantu, jo jau paslaik tads Poku un Gidijs ir loti netradicionali speletaji prieksh musdienu NBA

     [+] [-]

, 2021-12-03 16:02, pirms 2 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Viiri, neaizmirstat par Dortu un Poku. Viens jau pashreiz viens no labakajiem 3&D speletajiem ligaa. Gada laikaa ieverojami paplasinajis savu uzbrukuma arsenalu, sosezon jau ir bijushas paris 30p speles kombinacijaa ar teicamu aizsardzibu.
Poku ir milzigs potencials, japagaida vel laiks, ka fiziski nobriediis, ne tikai muskulu masaa, bet arii vispaar kopumaa. Domaju, pats arii vel nav fiziski attistijies, atgadina pusaudzi

Prestijs kko izveidos nav shaubu un man pat skiet, ka kko loti interesantu, jo jau paslaik tads Poku un Gidijs ir loti netradicionali speletaji prieksh musdienu NBA
Dortam ir tik ideāls līgums attiecībā pret sniegumu laukumā, ka domāju kāda komanda mēģinās viņu ietreidot pirms plejofa, mierīgi dodot pirmās kārtas piku un vēl ko vairāk. Manas domas, ka no Pokusevska nekas vairāk par rezervistu neiznāks. Tievs skals, kurš uzbrūk ar ļoti sliktu procentu un ne ar ko īpašu nav izcēlies, izņemot shaqtinu Ja vēl nodraftēs Holmgremu un Wembanjamu, tad viņam Bendera, Hezonjas ceļš ejams.

     [+] [-]

, 2021-12-03 18:47, pirms 2 gadiem
trupac rakstīja: Dortam ir tik ideāls līgums attiecībā pret sniegumu laukumā, ka domāju kāda komanda mēģinās viņu ietreidot pirms plejofa, mierīgi dodot pirmās kārtas piku un vēl ko vairāk. Manas domas, ka no Pokusevska nekas vairāk par rezervistu neiznāks. Tievs skals, kurš uzbrūk ar ļoti sliktu procentu un ne ar ko īpašu nav izcēlies, izņemot shaqtinu Ja vēl nodraftēs Holmgremu un Wembanjamu, tad viņam Bendera, Hezonjas ceļš ejams.
Beidz.. paskaties vina hailaitus gan no NBA gan no G-liigas. Nereaals talants - dribls, metiens, speles izjuta, piespeeles.. viss kas pietrukst, lai to visu apslipetu ir fiziskais speeks. Potenciaalu redzu loti lielu

     [+] [-]

, 2021-12-03 19:55, pirms 2 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Beidz.. paskaties vina hailaitus gan no NBA gan no G-liigas. Nereaals talants - dribls, metiens, speles izjuta, piespeeles.. viss kas pietrukst, lai to visu apslipetu ir fiziskais speeks. Potenciaalu redzu loti lielu
Ar baltajiem garajiem no Eiropas ir tā, ka vai nu tu esi unikāls un uzreiz rādi labu sniegumu(Jokičs,KP, Vučevičs, Gasols utt.),. vai arī brauc uz Eiropu atpakaļ. Neviens neauklēsies ntos gadus Jau pag gad viņam iedeva mega avansu un laida pa 30+ min laukumā, kaut gan vsp bija pilnīgi negatavs. Šogad viņam spēles laiks ir pat samazinājies. Katru gadu draftēs potenciālās zvaigznes, kuri ņems uz sevi metienus, un vāks statistiku jau līdzās esošajiem jaunajiem. Un viņš vnk nesavāks savus status un kaut kādu haipu ap sevi, lai kļūtu par kaut ko nopietnu. Viņam trūkst pārliecības, nekaunības ņemt metienus un spēli uz sevi. KP bija tāds pats zaļš, negatavs, bet ar pirmajām spēlēm sāka lādēt pa grozu, regulāri tika dienas topos utt. Ka viņu tik augstu nodraftēja, ir vairāk cerība, ka būs jaunais Jokičs. Fila ar šogad kaut kādu serbu monstru nodraftēja, kurš mācījās gonzaga, un pag gad ABA līga monstru status savāca(kaut ko ap 24ppg). Pēc pirmajām 2-3 pirmssezonas spēlēm aizsūtīja atpakaļ uz Eiropu, jo laukumā bija pilnīgi bezcerīgs. Gadsimta sākumā ar modes lieta bija draftēt visādus Tskitisvili un Cabarkapas ar augstiem pikuem, ar cerību uz jauno Dirku. Nu tās ir tīri manas domas, cerams džekam izdosies. Kaut gan uzskatu, ka par ātru viņu pag gad iemeta nba, var sabrukt psiholoģiski.