Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Derils Morijs: "Embīds ar Simonsu noteikti var spēlēt kopā"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Derils Morijs: "Embīds ar Simonsu noteikti var spēlēt kopā"
Derils Morijs. Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas "Rockets" ģenerālmenedžeris, kurš oficiāli kļuvis par Filadelfijas "76ers" basketbola operāciju prezidentu, ir pārliecināts, ka komandas lielākās zvaigznes Džoels Embīds un Bens Simonss spēs palīdzēt "76ers" komandai cīnīties par augstākajiem sasniegumiem.

"Es viennozīmīgi uzskatu, ka Simmons un Embīds var spēlēt kopā," Morijs teica. Viņam piebalsoja arī komandas galvenais treneris Doks Riverss: "Neesmu ar viņiem ticies treniņos, bet zinu, ka viņi to spēs. Viņi vēl nav tikuši pie lieliem panākumiem, bet tas nenozīmē, ka viņi no nespēs. Vārds "nevar" būtu jāaizmirst uz visiem laikiem."

"Komandas mērķis nav mest tālmetienus, mērķis ir uzvarēt spēles," Morijs teica. "Punktus var gūt daudz un dažādos veidos. Embīds ir viens no labākajiem spēlētājiem postā. Kad biju "Rockets" vienībā, man jautāja, ko es darītu, ja manā komandā būtu Šakils O'Nīls. Atbilde bija vienkārša – es dotu bumbu Šakam simts reizes spēlē. Džoels ir talantīgs abos laukuma galos."

"Atkārtošos – Hjūstonā mēs izmantojām tādu spēles stilu, jo tas bija labākais veids, kā izmantot spēlētāju stiprās puses. Riverss zina, kā uzvarēt, jo viņš savā karjerā jau ir ticis pie čempiontitula. Tieši tāpēc ticu, ka viņš spēs izmantot šīs komandas stiprās puses, lai sasniegtu mērķus," "76ers" basketbola operāciju prezidents izteica savu uzticību Riversam.

2019.gada oktobrī Hjūstonas ''Rockets'' ģenerālmenedžeris Derils Morijs savā Twitter kontā pauda atbalstu Hongkongā notiekošajiem protestiem, kas sarežģīja NBA attiecības ar Ķīnu. Līgai tas nesa vairāku simtu miljonu zaudējumus. "Es ticu, un arī Doks (Riverss) un Eltons (Brands) tic, ka dažādas platformas ir veids, kā uzlabot situāciju pasaulē," Morijs komentēja savu viedokli saistībā ar ierakstu "Twitter". Ieraksts gan tolaik tika izdzēsts, un pēc šī ieraksta NBA spēlētāji vairs neizsaka viedokli, kas saistīts ar Ķīnā pastāvošo politisko situāciju.

Izmantotie resursi:

https://nba.nbcsports.com/2020/11/0...
https://sports.yahoo.com/daryl-more...