Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rosam jauns līgums ar "Raptors", Lembam - ar "Hornets"

Rosam jauns līgums ar "Raptors", Lembam - ar "Hornets"
Terenss Ross
Foto: AP/Scanpix

Vienīgais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs no Kanādas - Toronto "Raptors" - vienojies ar aizsargu/uzbrucēju Terensu Rosu par sadarbības pagarināšanu uz nākamajiem trim gadiem. Jaunais līgums paredz, ka basketbolists šajā laikā saņems nepilnus 33 miljonus ASV dolārus (~30 miljoni eiro).

24 gadus vecais Terenss Ross visu līdzšinējo profesionāļa karjeru pavadījis tieši "Raptors" rindās. 2012. gada NBA drafta astotā izvēle laukumā izgājis 239 spēlēs, atzīmējoties ar caurmērā gūtiem 9,2 punktiem, 2,6 atlēkušajām bumbām, kā arī kopumā realizētiem 377 tālmetieniem. Pagājušā gada janvārī Ross uzstādīja karjeras rekordu mačā gūtajos punktos - 51, atkārtojot Vinsam Kārteram piederošo "Raptors" franšīzes rekordu.

"Terenss ir audzis ar katru sezonu. Esam patīkami satraukti par to, ka viņš būs daļa no mūsu nākotnes Toronto klubā, Ross ir lielisks komandas biedrs un ir smagi strādājis, lai kļūtu par vienu no mūsu labākajiem snaiperiem," priecīgs par sadarbības turpināšanu bija "Raptors" kluba prezidents un ģenerālmenedžeris Masai Užiri.

Ross ir ne tikai tālmetienu speciālists - atlētiskais spēlētājs līgā ienāca ar lieliska dankera reputāciju. Basketbolists divas reizes piedalījies NBA "Slam Dunk" konkursos - 2013. gadā izcīnot uzvaru, bet gadu vēlāk triumfējot kopā ar citiem austrumu konferences bumbas triekšanas meistariem. Toronto vienība šo sezonu iesākusi veiksmīgi, cīnoties bez zaudējumiem (3-0).

Tikmēr līgumu ar savu pašreizējo klubu pagarinājis cits 2012. gada drafta klases pārstāvis Džeremijs Lembs. Hjūstonas "Rockets" izvēlētais spēlētājs vienojies ar Šarlotes "Hornets" par līguma pagarināšanu uz turpmākajām trim sezonām par kopējo atalgojumu 21 miljona ASV dolāra apmērā (~19 miljoni eiro). Lembs sirseņiem pievienojās šī gada janvārī, pirms tam visu karjeru (2012.-2015.) pavadot Oklahomsitijas "Thunder".

Džeremijs profesionāļa statusā aizvadījis 150 spēles, 15,7 minūtēs vidēji gūstot septiņus punktus un izcīnot 2,1 atlēkušo bumbu. "Hornets" jaunajā sezonā pie panākumiem vēl nav izdevies tikt (0-3).

Izmantotie resursi:
NBA.com
RealGM - NBA Basketball News, Rumors, Scores,...

     [+] [-]

, 2015-11-03 19:58, pirms 9 gadiem
Man vienigajam NBA sadalu rada kaut ka jocigi?
Fonsts 4 reizes lielaks
Neko jau sev Lembam 6+ sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-04 03:26, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Man vienigajam NBA sadalu rada kaut ka jocigi?
Fonsts 4 reizes lielaks
Neko jau sev Lembam 6+ sezona.
Kaut kā esi pārslēdzies un mobilo versiju domāju. Man ari pirms pāris dienām tā bija.