Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kleiza: "Biju apjucis"

Juris Miņins
Juris Miņins

Kleiza: "Biju apjucis"
Lins Kleiza
Foto: AP

Lietuvas izlases un Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienības Denveras "Nuggets" spēlētājs Lins Kleiza esot bijis apjucis, kad uzzinājis, ka NBA komanda nepagarinās līgumu ar viņu un vasarā viņš kļūs par ierobežoto brīvo aģentu.

Sezonas sākums Kleizam nav izdevies tāds, kādu varbūt no viņa gaidīja gan komanda, gan līdzjutēji un iespējams, ka tam par vainu kalpoja ziņa, ka "Nuggets" netaisās pagarināt līgumu ar Lietuvas uzbrucēju. "Protams, ka biju apjucis", sacīja Kleiza, "taču tajā pašā laikā es saprotu, ka tas ir bizness un nevienu nevainoju šajā situācijā. Tāpat es to nesaistu ar manas spēles pasliktināšanos."

Tāpat "Rocky Mountain News" avīzei Kleiza pastāstīja, ka sarunas par jauno līgumu (4 gadi, 25 miljoni ASV dolāru) bija jau gandrīz noslēgušās, taču pēdējā mirklī komandas īpašnieks Stens Kronke ir pārdomājis, jo vēlējās atstāt vairāk brīvas vietas nākotnes operācijām ar spēlētājiem.

"Man ir bijuši daži savainojumi, taču tas nevarētu būt par šķērsli līguma parakstīšanai. Es tiešām nezinu kāpēc notika tieši tā un biju sarūgtināts par to, taču pašlaik esmu atguvies un strādāju tieši tāpat kā iepriekš un mēģināšu palīdzēt komandai."

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-11-03 18:24, pirms 16 gadiem
D_Light rakstīja: Vins speles ASK ticiet man varu ar kadu uz 1000ls saderet!!! Brewer vietaa!! PAR LIELU ASK
ej paguli

  +4 [+] [-]

, 2008-11-03 19:18, pirms 16 gadiem
es biju apjucis, kad redzēju, tevi čurājam viļņas centrā

  +4 [+] [-]

, 2008-11-03 22:31, pirms 16 gadiem
Gan jau nekur nepazudiis!!!
Tiks kaadaa NBA komandaa!!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-03 23:13, pirms 16 gadiem
to musli
laabs