Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mornings vēlas turpināt karjeru

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Mornings vēlas turpināt karjeru
Alonzo Mornings.
Foto: AP

NBA vienības Maiami ''Heat'' centra spēlētājs Alonzo Mornings ar lielāko prieku aizvadītu vēl vienu sezonu NBA čempionātā, ja vien viņam līdz treniņnometnes sākumam izdosies savest kārtībā savu veselību.

38 gadus vecais centrs decembrī smagi savainoja kāju un ceļgalu, līdz ar to izlaižot atlikušo regulārās sezonas daļu. Par spēlētāja sporta kurpju kāršanu uz nagliņas baumoja krietnu laika sprīdi, tomēr, kā atzīst pats basketbolists, viņš labprāt nospēlētu vēl vienu sezonu, kas viņam būtu pēdējā.

''Es vēlos atgriezties un aizvadīt vēl vienu sezonu. Lai to paveiktu, man jāsaved kārtībā sava veselība. Kāpēc vēlos atkal spēlēt? Es jūtu, ka vēl joprojām spētu dot savu ieguldījumu komandas panākumos,'' tā Mornings.

2007./2008. gada sezonā centra spēlētājs ''Heat'' sastāvā aizvadīja 25 spēles, caurmērā gūstot sešus punktus un izcīnot 3,7 bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
si.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-03 21:18, pirms 16 gadiem
Matriks rakstīja: Diezgan jocigi sezonas laika man liekas vins diezgan nopietni teica ka veselibas del vairs nespeles.

daudzi veterāni tā saka bet ļoti bieži pārdomā kā piemēram Mutombo un tagad arī Mornings

     [+] [-]

, 2008-06-04 00:14, pirms 16 gadiem
Nu cerams, ka vēl paliks, jo man patīk viņa aizsardzības spēle, un komandai tas būs par labu, protams, tagad viņš vairs tik labi aizsardzībā nespēlē, bet kādreiz bija ideāls.

     [+] [-]

, 2008-06-08 09:20, pirms 16 gadiem
man arii