Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Mavericks'' vērtē iespēju atlikušajos trijos mačos spēlēt bez Dončiča un Ērvinga

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Mavericks'' vērtē iespēju atlikušajos trijos mačos spēlēt bez Dončiča un Ērvinga
Luka Dončičs un Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix

''The Athletic'' basketbola apskatnieks Šams Čaranija ziņo, ka Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' noslēdzošajās trijās regulārās sezonas spēlēs varētu laukumā doties bez līderiem Kairija Ērvinga un Lukas Dončiča, lai tādējādi nosargātu pirmās kārtas izvēli šī gada draftā.

''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija ziņo, ka atlikušajā regulārajā sezonā Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks'' izskata iespēju spēlēt bez abiem līderiem Lukas Dončiča un Kairija Ērvinga. Tas varētu tikt darīts ar nolūku, lai nosargātu 2023. gada drafta pirmās kārtas izvēli.

Regulārā turnīra beigas Dalasai nav padevušās. Kopumā klubs zaudējis pēdējās desmit no 13 spēlēm un pašlaik ''Mavericks'' atrodas 11. vietā Rietumos. ''Play-in'' zona gan ir tikai vienas uzvaras attālumā - kāroto desmito vietu pagaidām ieņem Oklahomsitijas ''Thunder''. Gadījumā, ja Dalasai ir vienāda bilance ar ''Thunder'', tad tieši Oklahomsitijas klubs turpinās sezonu.

Klubam regulārajā sezonā atlikušas tikai trīs spēles un ne tās vieglākās. Vispirms tā spēkosies pret vienu no Rietumu konferences spēcīgākajām vienībām Sakramento ''Kings'', pēc tam gaidāms duelis pret Čikāgas ''Bulls'', kas nodrošinājusi vietu ''play-in'', bet regulārais turnīrs tiks noslēgts ar maču pret ''Spurs''.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 21:46, pirms 2 gadiem
tas butu pareizaakais.. citaa gadijumaa, jaauzvar visas 3 atlikushas speles, pec tam no 10.vietas (gadijuma ja okc neuzvar divas), jaauzvar divas speles izbraukumaa un traapies uz Denveru, pret kuru nebutu baigo iespeju. ar tik vaji spelejoshu komandu, labak notankot un pec tam dabuto izveli lietderigi izmantot, jo paslaik tas sastavs, skatoties pec algam izskatas briesmigs. mavs gm savaa zinjaa, bus japaveic kaads neliels brinums, lai komanda uz nakamsez butu konkuretspejiga

  +2 [+] [-]

, 2023-04-03 22:11, pirms 2 gadiem
Vadība nākuši pie prāta, ar Īrvings pievienošanos viss skaidrs, no tā briža komanda ieslīdēja bezdibenī, divi individuālisti visu sačakarēja.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-03 22:29, pirms 2 gadiem
Tāda izgāzšanās šī sezona. Pirms sezonas runāja par finālu un MVP, tagad pilnīgākie miskastrunči

  +4 [+] [-]

, 2023-04-03 23:03, pirms 2 gadiem
kaut ko jau Maveriks labu dara- maksā Bertānam algu !

     [+] [-]

, 2023-04-04 00:21, pirms 2 gadiem
Mavs būs smaga starpsezona. Pilnīgi piekrītu Kjenga2, ka Mavs GM būs jāpaveic brīnumi.
Luka sāk palikt par komandas problēmu, jo nezin vai pēc daudzām bēdīgām citu spēlētāju pieredzēm kādi spēlētāji ļoti vēlas nokļūt Mavs. Nu nav Mavs līderis spējis izcelt sev blakus nevienu komandas biedru, kā arī nav īpaši vērsts uz sadarbību laukumā.
Bertāns tajā purvā turpina grimt līdzi pārējiem. Vienīgais labums ir algas saņemšana.
Cerēsim uz brīnumiem starpsezonā!

  +2 [+] [-]

, 2023-04-04 02:10, pirms 2 gadiem
Kad dabūja Ērvingu,tad Kids pacilājošā labsajūtā teica,ka Mavs būs spēcīgāka un viena no galvenajām pretendentēm uz titula.Kur tad palika galvenā pretendente,ja tagad Mavs vadība jau padodas?Ha Ha Ha!!!Atlikušajās spēlēs bez Dončiča un Ērvinga,varbūt beidzot Bertāns kārtīgi izspēlēsies,jeb Kids dos spēlēt tikai Hārdijam,Grīnam un citiem.Un ja nu bez Dončiča un Ērvinga Mavs uzvar visas spēles,ko tad?Kaut gan diezvai uzvarēs,jo komanda pieradusi,ka tikai Dončičs uzbrūk un pārējie nav pieraduši uzbrukt un precīzi mest.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 02:22, pirms 2 gadiem
Būs vēlviens Bīls, Wizardi arī kapājās augstu līdz nokrita atkal lejā un atpakaļ vairs netiek

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 08:39, pirms 2 gadiem
kinasstulbais rakstīja: kaut ko jau Maveriks labu dara- maksā Bertānam algu !
un iespējams maksās arī nākamajā sezonā, izņemot ja kāds ļoti grib Dāvi redzēt pie sevis

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 09:41, pirms 2 gadiem
Protams, ka jātanko - GM izdarīja ar maiņām visu, lai tā būtu tankojoša komanda. Kā jau vakar teicu. Nākamajā sezonā komandā paliks kādi 4-5 spēlētāji no šī sastāva. Ērvings ar S&T būs projām. Tur bija jābūt absolūti stulbam, lai iemainītu Ērvingu un cerētu uz kko jēdzīgu - viņš ir viens no mīkstākajiem spēlētājiem kāds NBA bijis (iespējams tas nebija GM lēmums). Varbūt arī Bertāns būs prom - pieliks klāt 10. piku un mainīs pret kārtējo wannabee zvaigzni un cerēs ka saderēs ar egocentra kungu Dončīču. GM tiešām būs jāpacenšās šo viņa sačakarēto komandu saremontēt.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-04 09:50, pirms 2 gadiem
Tikai viena problēma ar to vareno līderu LD un KĒ nosēdināsānu malā. Komanda iespējams sāks spēlēt labāk

  +1 [+] [-]

, 2023-04-04 12:31, pirms 2 gadiem
Doncic tam nepiekritīs galvenais nav komandas uzvara, bet gan cik sezonā savāks triple double😁

     [+] [-]

, 2023-04-04 14:34, pirms 2 gadiem
Charly un Kuurikuu izņēma vārdus no mutes. Bez minētajiem kadriem var kā reizi sanākt mērķi nesasniegt, pārējie atraisīsies un pamanīsies vēl uzvarēt. Un diez vai komandas boss Dončičs pats būs ar mieru, ka viņam atņem iespēju pakrāt status