Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss un Bridžess tiek pie nedēļas labāko atzinībām NBA

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Deiviss un Bridžess tiek pie nedēļas labāko atzinībām NBA
Deandrē Eitons un Entonijs Deiviss. Foto. AP.Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi, ka par pagājušās nedēļas labāko basketbolistu Austrumu konferencē kļuvis Bruklinas ''Nets'' spēlētājs Mikals Bridžess, bet Rietumos Losandželosas ''Lakers'' līderis Entonijs Deiviss.

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka par Austrumu konferences aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju atzīts Bruklinas ''Nets'' spēlētājs Mikals Bridžess, kurš trīs ''Nets'' uzvaras kaldinājis ar vidēji gūtiem 33 punktiem, izcīnītām 5.7 atlēkušajām bumbām un atdotām 3.7 rezultatīvajām piespēlēm. Tikmēr klubs tuvojas iekļūšanai izslēgšanas spēlēs, ar 43 uzvarām 78 spēlēs esot sestajā vietā konferencē.

Tikmēr Rietumu konferencē par labāko atzīts Losandželosas ''Lakers'' līderis Entonijs Deiviss, kurš komandas trijās izcīnītajās uzvarās vidēji guva 38.7 punktus, izcīnīja 11.7 atlēkušās bumbas un metienus izpildīja ar 65.2 % precizitāti. Šī kļuvusi par devīto reizi viņa basketbolista karjerā, kad Deivisu atzīst par nedēļas labāko un ceturto reizi, pārstāvot ''Lakers''. Šajā sezonā vienu reizi viņš jau bija ieguvis šo atzinību. ''Lakers'' šobrīd ar 40 uzvarām 78 spēlēs ir septītie Rietumu konferencē.