Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Tompsons pēc uzvaras un 36 punktiem pret ''Jazz'' lidina papīra lidmašīnas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: Tompsons pēc uzvaras un 36 punktiem pret ''Jazz'' lidina papīra lidmašīnas
Klejs Tompsons izbauda preses konferenci, veidojot papīra lidmašīnas.

Šonakt panākumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ietvaros ar 111:107 izcīnīja Goldensteitas ''Warriors''. Klubs ļoti principiālā un svarīgā mačā pieveica tiešo pretinieci Jūtas ''Jazz''.

''Jazz'' uz brīdi bija pat 21 punkta pārsvars, taču titulētā ''Warriors'' spēja atgūties un izcīnīt panākumu. Tas ne vien palīdzēja klubam pārtraukt četru zaudējumu sēriju, bet arī nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs un atgriezties Rietumu konferences trešajā pozīcijā.

Lielu lomu panākuma izcīnīšanā spēlēja aizsargs Klejs Tompsons, kurš spēli noslēdza ar 36 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm. Komandai joprojām nevarēja palīdzēt Stefens Karijs un Džeimss Vaizmens.

Lai gan sportists vēlējās sasniegt 40 punktu atzīmi, viņš tāpat bija pacilāts un preses konferencē smaidīgs veidoja papīra lidmašīnas, kuras pēcāk meta žurnālistiem. Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Tompsons izvēlas preses konferencē veidot papīra lidmašīnas.