Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" par sliktu uzvedību uz vienu spēli diskvalificē Porteru un Vudu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Rockets" par sliktu uzvedību uz vienu spēli diskvalificē Porteru un Vudu
Kevins Porters un Kristians Vuds. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Hjūstonas "Rockets" uz vienu spēli diskvalificējusi divus spēlētājus – Kristianu Vudu un Kevinu Porteru. Abi spēlētāji diskvalificēti savas sliktās uzvedības dēļ.

Hjūstonas "Rockets" komandas vadība paziņojusi, ka pirmdienas spēlē pret Filadelfijas "76ers" nepiedalīsies gan Kristians Vuds, gan Kevins Porters. Abi spēlētāji saņēmuši diskvalifikāciju par savu attieksmi svētdienas spēlē pret Denveras "Nuggets".

Porters spēlē pret "Nuggets" sastrīdējās ar galvenā trenera asistentu Džonu Lukasu. Šī strīda dēļ viņš nolēma, ka nevēlas vairs komandai palīdzēt – aizsargs devās uz ģērbtuvēm, bet pēc tam pameta arēnu, kad vēl jāspēlē bija otrais puslaiks.

Savukārt Vuds tika nosēdināts uz rezervistu soliņa spēlē pret "Nuggets", jo pārkāpa komandas noteikumus saistībā ar Covid-19 testu veikšanu. Viņa dēļ tika atcelts komandas pirmsspēles treniņš. Savu nepatiku par trenera lēmumu Vuds izrādīja spēles laikā, norādot, ka nav ar mieru sākt spēli no rezervistu soliņa.

Otrajā puslaikā Vuds netika laukumā, uz ko treneris atbildēja lakoniski: "Tas bija trenera lēmums." Abi spēlēti par augstāk minētajām darbībām saņēmusi vienas spēles diskvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-01-03 21:03, pirms 3 gadiem
Porteram labs talants, bet Rocketi iedeva iespēju un šis kaut ko tēlo. Kurš pamet spēli pēc 1. puslaika? Ej un cīnies.

     [+] [-]

, 2022-01-04 08:04, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Porteram labs talants, bet Rocketi iedeva iespēju un šis kaut ko tēlo. Kurš pamet spēli pēc 1. puslaika? Ej un cīnies.
Es stroika arī ja dusmīgs palieku, apgerbjos un aizeju