Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kazinsa karjeras mačs palīdz pastarītei pieveikt "Suns"

Andrejs Siliņš

Kazinsa karjeras mačs palīdz pastarītei pieveikt "Suns"
Demarkusam Kazinsam karjeras nakts - 28+8+6
Foto: AP/Scanpix

Demarkusam Kazinsam gūstot 28 punktus, aizvadītajā naktī Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) līgas pastarīte Sakramento "Kings" ar rezultātu 94:89 pieveica Fīniksas "Suns" vienību.

13 no saviem 28 punktiem 19 gadus vecais uzbrucējs Kazinss guva tieši pēdējā ceturksnī, un tā bija gandrīz puse no visas komandas punktiem ceturtdaļā (29). Tieši pateicoties "karaļu" izrāvienam pēdējās 12 spēles minūtēs, mājinieki izcīnīja panākumu. Tā bija otrā uzvara pēdējās desmit spēlēs, tiesa, kopumā vien septiņas uzvaras sezonā, kas joprojām ir sliktākais rādītājs līgā.

Spēli gan "Kings" iesāka skumjāk - pirmajā ceturtdaļā garām grozam lidoja 20 no 26 komandas metieniem, bet aizsargu duets Beno Udrihs un Tairīks Evanss visā pirmajā puslaikā neiemeta nevienu no deviņiem metieniem no spēles. Pie tam Udriham maču nācās pamest jau trešās ceturtdaļas sākumā ceļgala savainojuma dēļ. Viens no "Kings" uzvaras iemesliem - cīņa par atlēkušajām bumbām. Komanda izcīnīja 60 atlēkušās bumbas, kamēr "Suns" kontā vien 32...

Demarkusam Kazinsam 28 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, bet "double-double" dominikāniešu uzbrucējam Francisko Garsijam - 20 punkti un 11 bumbas zem groziem. Zaudētāju rindās 20 punkti un 12 piespēles Stīva Neša kontā, bet 17 punkti Vinsam Kārteram.

Tikmēr ceturto neveiksmi pēdējos desmit mačos piedzīvoja Losandželosas "Lakers", kas par spīti Kobe Braienta 28 punktiem ar rezultātu 85:104 mājās atzina Memfisas "Grizzlies" pārākumu. Rūdijs Gejs iemeta 27 punktus, bet brāļu Gazolu cīņā "Lakers" Pau iemeta desmit punktus, izcīnīja astoņas bumbas, bet Marks "Grizzlies" labā izcēlās ar četriem punktiem, desmit bumbām un sešām piespēlēm.

Klīvlendas "Cavaliers" nelīdzēja Antuāna Džeimisona 35+10, jo mājās ar 95:104 tika atzīts Dalasas "Mavericks" pārākums, Pols Pīrss iemeta 30 punktus, un Bostonas "Celtics" ar 93:79 uzveica Toronto "Raptors", bet Bleiks Grifins kārtējo reizi spēli beidza ar "double-double" Losandželosas "Clippers" zaudējumā pret Atlantas "Hawks" - 98:107. Ņujorkas "Knicks", pateicoties Amares Stadamaiera teicamam sniegumam (28 punkti), ar 98:92 mājās pieveica Indianas "Pacers".

  +2 [+] [-]

, 2011-01-03 09:05, pirms 13 gadiem
Pēc tam, kad treneris draudēja viņu nosūtīt uz D-līgu, pēdējās trīs spēles Kazinsam bijušas lieliskas. Runā, ka tieši viņa paša darba ētika un attieksme var būt vienīgais šķērslis uz superzvaigznes statusu, jo talants tur iekšā ir milzīgs.

     [+] [-]

, 2011-01-03 09:13, pirms 13 gadiem
Kobe atkal sāks čīkstēt, ka komanda par vāju, kā tas bija 2007... Nu un Grifina status jau gan varēji rakstā izcelt, jo bija gana iespaidīgi.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-03 09:21, pirms 13 gadiem
Autor, kā mačs var palīdzēt??? Mačs palīdz pastarītei - tā ir kāda bērnu pasaka? Iebāz to virsrakstu savā vistumšākajā caurumā un fiksi uzcep jaunu!!!

  +3 [+] [-]

, 2011-01-03 10:07, pirms 13 gadiem
McRELE rakstīja: Pēc tam, kad treneris draudēja viņu nosūtīt uz D-līgu, pēdējās trīs spēles Kazinsam bijušas lieliskas. Runā, ka tieši viņa paša darba ētika un attieksme var būt vienīgais šķērslis uz superzvaigznes statusu, jo talants tur iekšā ir milzīgs.
par Kazinsa darba ētiku arī esmu lasījis - viens no tiem daudzajiem jaunajiem čaļiem, kurš grib izbraukt ar talantu vien un kļūt par zvaigzni bez milzīga darba treniņos! tā arī būs - ja treneris spēs viņam galvu iegrozīt pareizajā virzienā, būs TOP centrs līgā, ja ne, tad par mūžīgi talantīgo arī paliks... bet komanda dikti buksē - ja pagājušajā sezonā Tairīks un co ar lielisko spēli pārsteidza visus, tad tagad tieši otrādi - pārsteidz ar ļoti slikto sniegumu.
par Kobi nesatraucies - īsti viņam nav par ko sūdzēties, jo vēl labāku komandu savākt nedomāju, ka ir iespējams... ja nu vienīgi viņš var prasīties uz Miami! vienkārši viņš pats šosezon nedemonstrē to sniegumu, kādu varētu sagaidīt un arī Pau pēc iespaidīgā sezonas sākuma ir nedaudz nolaidies. bet, laika vēl daudz, lai Lakers savu labāko sniegumu sāktu demonstrēt tieši pleiofu stadijā!

  +2 [+] [-]

, 2011-01-03 11:24, pirms 13 gadiem
Bija jau pat baumas ka Kazinsu varētu pat mainīt prom bet sniegums pēdējos mačos visu izskatās izmainījis.Tikmēr pirmais izraēlietis NBA Kaspi varētu tikt aizmainīts un kā galvenais pretendents tiek minēts Bulls.

     [+] [-]

, 2011-01-03 15:07, pirms 13 gadiem
Žēl, ka Clippers zaudēja. Tīri sakarīgu spēli rādīja, un ,protams, Grifins atkal plosījās!