Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

D'Antoni: "Robinsons netiks aizmainīts"

D'Antoni: "Robinsons netiks aizmainīts"
Maiks D'Antoni
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Maiks D'Antoni paziņojis, ka šobrīd Neita Robinsona aizmainīšana neesot komandas prioritāte un tuvākajā laikā tā netiks apspriesta.

Neits Robinsons pirms piektdienas spēles pret Atlantas "Hawks" bija izlaidis 14 spēles. Komandas treneris Maiks D'Antoni kā vienu no iemesliem Neita sēdēšanai uz rezervistu soliņa minēja Robinsonu izgājienu spēles laikā, kad pēc ceturtdaļas beigu svilpes viņš bumbu raidīja savā grozā. Piektdien Neits parādīja savu vērtību, gūstot 41 punktu un palīdzot "Knicks" izcīnīt 13. uzvaru šosezon. "Es viņu nosēdināšu vēl uz 14 spēlēm, lai pēc tam viņš gūst 40 punktus," ar smaidu sejā teica D'Antoni, "runājot nopietni, viņš spēlēs! Nevēlos saraustīt viņa spēli, tāpēc domāju, ka mums ir pa ceļam."

Pēc piektdienas spēles, "Knicks" komandas vadība esot noraidījusi Ņūdžersijas "Nets" piedāvājumu aizmainīt Robinsonu un Darko Miličiču, pretī saņemot Reiferu Alstonu un Toniju Batī. D'Antoni paziņoja, ka vēlas, lai Neits komandas uzbrukumā ieviestu dzirkstelīti, kas sen jau zudusi. "Mums ir nepieciešama dzirkstelīte, jo pēdējās piecas spēles esam nospēlējuši slikti. Es jutu, ka Neits mums spēs to dot, tāpēc laidu viņu laukumā un ļāvu darīt to, ko viņš dara vislabāk - spēlēt basketbolu. Ceru, ka viņa apņēmība saglabāsies gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, tad viņš kļūs par visas līgas zvaigzni," tā pats D'Antoni.

Neits Robinsons šosezon ir aizvadījis 13 spēles, vidēji spēlējot 23 minūtes, kuru laikā guvis 13.2 punktus un padevis 3.5 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
insidehoops.com
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-01-03 18:55, pirms 14 gadiem
peec pagajushaas speeles ta vareetu buut

  +1 [+] [-]

, 2010-01-03 19:19, pirms 14 gadiem
Nu Nets jau nu noteikti saspēles vadītāju nevajag. Viņiem ir Harris + ja turpinās spēlēt tikpat "labi", dabūs No1 piku John Wall.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-03 19:53, pirms 14 gadiem
Knics īsti nav motivācijas viņu aizmainīt - Neita 4 m līgums ir tikai uz 1 gadu - viņi nezaudē nekādu lielo naudu, un viņš neapdraud viņu budžeta rocību nākošās vasaras brīvo aģentu tirgū..... Viņš pat laikā kad tika pieprasīta maiņa uzvedās ļoti profeionāli, un arī tādā ziņa viņš viņiem problēmas nerada....

Turklāt, ja arī Knics gribētu veikt maiņu, Robinsonam ir tiesības uzlikt veto, ja viņš netiek uz komandu, kurā vēlās spēlēt (Celtics, Lakers...)

Realitāte ir tāda, ka īsti interese līgā par Robinsonu nav, vismaz tādā mērā, ka kāds būtu gatavs preti atdot līdzvērtību spēlētāju - pa vasaru jebkurš klubs varēja viņam iedot līgumu kā ierobežoti brīvajam aģentam - Knics nebūtu likuši šķeršļus, un neviens viņam līgumu nepiedāvāja, neskatoties uz lielisko statistiku 2009 sezonā.....

     [+] [-]

, 2010-01-03 19:55, pirms 14 gadiem
Savdabīgs treneris.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-03 22:39, pirms 14 gadiem
lielais eksperts rakstīja: Savdabīgs treneris.
Man patīk, ar raksturu