Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mārberijs nav saņēmis piedāvājumu no ''Celtics''

Mārberijs nav saņēmis piedāvājumu no ''Celtics''
Stefons Mārberijs
Foto: AP

103 : 105

Knicks - Pacers

NBA kluba Ņujorkas ''Knicks'' basketbolists Stefons Mārberijs apgalvo, ka Bostonas ''Celtics'' nav pagaidām interesējusies par viņa pakalpojumiem, lai arī spēlētājs labprāt pārietu uz šo komandu.

Kā zināms, tika runāts, ka Bostonas ''Celtics'' interesējoties par Ņujorkas ''Knicks'' saspēles vadītāju Stefonu Mārberiju, kurš jau aptuveni gadu ir bez spēļu prakses. Pats basketbolists apgalvojis, ka no ''Celtics'' līdz šim nav saņēmis nekādu piedāvājumu, lai gan būtu lepns spēlēt šādā komandā: ''Ja NBA čempioni interesējas par mani, kā lai es to nedarītu? Manī būtu saviļņojums valkāt Bostonas ''Celtics'' spēļu formu. Šobrīd komanda, kuru pārstāvu, apgalvo, ka nevēlas mani. Es vēlos virzīties tālāk savā karjerā un domāju, ka man tas izdosies.''

Tomēr pats basketbolists izteicies, ka ir aplami šobrīd runāt par komandām, ar kurām viņš varētu noslēgt vienošanos, jo sarunas nav sākušās.

Savukāŗt kāds cits resurss apgalvo, ka Mārberijs nemaz nepiekristu Bostonas ''Celtics'' piedāvājumam, jo viņa loma šajā komandā būtu pārāk maza. Kā zināms, pirmais saspēles vadītājs Bostonā ir Redžons Rondo.

Ņujorkas ''Knicks'' prezidents Donijs Velšs apgalvo, ka viņa plānos ietilpst no nākamās nedēļas atsākt Mārberija aizmainīšanas iespējas, kad NBA Spēlētāju asociācija atgriezīsies no atvaļinājuma.

Izmantotie resursi:
prosportsdaily.com

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 19:17, pirms 16 gadiem
Derētu saņemt no Goldensteitas.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 19:27, pirms 16 gadiem
anjo rakstīja: Derētu saņemt no Goldensteitas.
Tiesham derētu iemainīt un dabūt GW vinju! Pieredzējis saspēles vadītājs, kas patieshām varētu apvaldīt jauniešus GW, ar labu metienu!
varētu iemainīt pret Moggeti un piemest kādu klāt

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 19:37, pirms 16 gadiem
NU jā to MAGGETI newajag .. bet kaut gan tgd ļoti labi sācis spēlet BELINELLI , bet vinjs var kapāt SG- poziicijā

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 19:43, pirms 16 gadiem
nu šim gsw nav ieplānota,drīzāk minesota-nesen tur vēl tribīnēs tupēja(ne jau tāpat vien...)

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 20:00, pirms 16 gadiem
baarish rakstīja: nu šim gsw nav ieplānota,drīzāk minesota-nesen tur vēl tribīnēs tupēja(ne jau tāpat vien...)
Ja nemaldos tā ir viena no viņa iepriekšējām komandām , un manuprāt tur spēlē arī viņa brālēns.

     [+] [-]

, 2009-01-03 20:04, pirms 16 gadiem
un pret to pašu brālēnu jau arī taisās viņu iemainīt..