Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss: "Mani pievīla ķermenis"

Andrejs Siliņš

Deiviss: "Mani pievīla ķermenis"
Barons Deiviss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" aizsargs Barons Deiviss atzinis, ka nav formā un pie tā vainojama pārāk vēlu uzsāktā gatavošanās jaunajai sezonai.

Jau vēstījām, ka kluba galvenais treneris Vinnijs del Negro kritizēja savu pamata saspēles vadītāju par slikto fizisko formu un saistīja to ar basketbolista novēloto gatavošanos jaunajai sezonai. Nepagāja ne 24 stundas, kad par šo tēmu iztaujāts arī pats spēlētājs. Deiviss atzīst - neesot formā un pie tā tiešām vainojama pārāk vēlā gatavošanās sezonai, tai pat laikā atklājot, ka tā gadījies pirmo reizi karjerā.

"Es parasti atgūstu formu augustā," sacīja losandželosietis. "Tā esmu darījis pēdējos sešus savas karjeras gadus. Arī šogad darīju tāpat, taču tas vairs nenāca tik viegli, kā agrāk. Mans ķermenis nereaģēja tik ātri, kā parasti, un man ar to bija jātiek galā. Nebiju gaidījis šādu problēmu, jo nekad iepriekš ar to nebiju saskāries." Deiviss norādīja, ka, acīmredzot, pie vainas ir pēdējo gadu laikā gūtie savainojumi. "Šovasar dabūju realitātes devu, lai sāktu trenēties citādāk, ātrāk."

Pirmajās trīs šīs sezonas spēlēs "Clippers" rindās 31 gadu vecais Deiviss vidēji spēlējis 33 minūtes, guvis 10,3 punktus, atdevis 5,7 rezultatīvas piespēles, izcīnījis trīs atlēkušās bumbas un pārtvēris divas pretinieku bumbas.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2010-11-02 23:44, pirms 13 gadiem
Nu domāju, ka ne tikai savainojumi, bet 31 gads nav jau vairs nekāds dikti jaunais priekš NBA tpc, jau laikus vajadzēja saprast, ka nebūs tā, kā 6 gadus atpakaļ, bet nu lai veicas atgūt formu...

  +6 [+] [-]

, 2010-11-02 23:46, pirms 13 gadiem
Uzskatu,ka viņa komanda bija kareivji,kareivjos lieliski viņš spēlēja un komandai arī gāja ļoti labi.

     [+] [-]

, 2010-11-03 00:27, pirms 13 gadiem
Cerams, ar laiku nebūs Aiversona variants.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-03 11:27, pirms 13 gadiem
vienkārši džekam nav motivācijas - lielais kāposts jau sen ir kabatā un spēlēšanai vienā no līgas vājākajām komandām nav nekāda izaicinājuma.

     [+] [-]

, 2010-11-03 12:28, pirms 13 gadiem
wifebeater rakstīja: vienkārši džekam nav motivācijas - lielais kāposts jau sen ir kabatā un spēlēšanai vienā no līgas vājākajām komandām nav nekāda izaicinājuma.
tikai nevajag, ar tadu sastavu kaa sogad ir clippers, ja bez traumam, tad taa ir mierigi playoff komanda tapat kaa gsw, tajos talajos laikos, kad radija brinumus un izsledza mavs no ierindas