Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Bucks'' pēc Lilarda maiņas pievieno vēl vienu aizsargu Peina personā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Bucks'' pēc Lilarda maiņas pievieno vēl vienu aizsargu Peina personā
Kamerons Peins ar bumbu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Milvoki ''Bucks'' pēc Deimiena Lilarda iegūšanas maiņas darījumā turpina papildināt aizsargu līniju – komandai pievienojies Kamerons Peins. Savukārt Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'' parakstīs treniņnometnes līgumu ar Venjenu Geibrielu.

29 gadus vecais Peins pagājušajā sezonā pārstāvēja Fīniksas ''Suns'' vienību. Vidēji spēlē aizsargs iekrāja 10,3 punktus, savāca 2,2 atlēkušās bumbas un atdeva 4,5 rezultatīvas piespēles.

Kā ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija, līgums starp ''Bucks'' un Peinu noslēgts uz vienu sezonu.

NBA karjeras laikā Peins spēlējis arī Oklahomsitijas ''Thunder'', Čikāgas ''Bulls'' un Klīvlendas ''Cavaliers''.

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' parakstīs treniņnometnes līgumu ar centra spēlētāju Venjenu Geibrielu, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja vēsturiski lielāko ķeltu konkurenti Losandželosas ''Lakers''.

Ezernieku rindās Geibriels ik spēli iekrāja 5,5 punktus un 4,2 atlēkušās bumbas.

Sagaidāms, ka Geibriels treniņnometnē cīnīsies par rezerves garā spēlētāja vietu ''Celtics'' rotācijā.

Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Sakramento ''Kings'', Portlendas ''Trail Blazers'', Bruklinas ''Nets'', Ņūorleānas ''Pelicans'' un Losandželosas ''Clippers''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2023-10-02 12:01, pirms gada
Interesanti, kura komanda savā paspārnē paņems Džonu Volu. Toronto, pagaidām, tikai viens nominālais PG - Šrēders. Tas rezerves čalis, aizmirsu uzvārdu, diezin vai tiek izskatīts kā reāls Backups.

     [+] [-]

, 2023-10-02 12:05, pirms gada
Peins noderēs Bukiem, jo aizsargu pozīcijā ir iztrūkums. Labs variants. Beeet, perimetra aizsardzības problēmas tas nerisina. Un tā būs galvenā vājā vieta play-offos pa kuru visi sitīs - un Buki kritīs.
Gabriels BOS ir ļoti labs variants. Regulārajā sezonā nesvarīgās minūtes, lai spēlē daudz. Enerģisks, stiprs garais - tieši tas kas bija vajadzīgs. Pēc PK es brīnos, ka viņš vēl ir FA. Nu viņam jau trenniņnometnē nav ar ko cīnīties par vietu sastāvā. Tā kā domāju, ka tiks sastāvā. Nezinu, kas viņam bija mīnusi - laikam augums un metiens. Bet regulārajā varēs bez tā iztikt.

     [+] [-]

, 2023-10-02 13:52, pirms gada
Gabriels ir mazizmēra C, līdzīgs kā tikko aizmainītais Williams vai Leikeru Vanderbild, kurš auguma centimetrus kompensē ar atlētismu un kustīgumu, metas pēc katras bumbas, cenšas bloķēt katru metienu utt. Ideāls variants backup centram, no kura neprasa glaunu statistiku.
Cik zinu, tad šitas frukts, atšķirībā no Williams, troiku var uzmest un, pat iemest, respektīvi - pilnīgi par viņu uz 3p līnijas aizmirst nevar.