Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA čempioni Japānā auklē ežus

Emils Ozerinskis

NBA čempioni Japānā auklē ežus
"Warriors" aizsargs Džorans Pūls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriots" un Vašingtonas "Wizards" aizvadījušas savstarpējās pārbaudes spēles spēles Tokijā. Divi NBA čempionvienības spēlētāji nolēma doties uz ežu kafejnīcu, lai apčubinātu adatainos zvēriņus.

Dzīvnieku kafejnīcas Japānā nav nekas neparasts. Uzlecošās saules zemē cilvēkiem ir gana populāri doties uz kafejnīcām, kas paredzētas laika pavadīšanai ar suņiem, kaķiem, čūskām vai pat kapibarām. Tādu iespēju sava Japānas ceļojuma laikā izmantoja NBA čempioni Džordans Pūls un Endrū Viginss, apmeklējot ežiem veltītu iestādi.

Pieredze abiem basketbolistiem gan bija samērā dažāda. Pūls neslēpa savu apbrīnu pret adatainajiem dzīvniekiem un labprāt tos turēja rokās, kā arī tuvāk iepazinās ar surikatu, nevēloties no tā šķirties. Tikmēr Viginss bija acīm redzami sabijies un viņa tikšanās ar ezi noslēdzās samērā ātri.

beigt tīrs kodsl