Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mejo bijušais aģents - diskvalificēts

Andrejs Siliņš

Mejo bijušais aģents - diskvalificēts
O.Dž. Mejo
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas Spēlētāju asociācija (NBASA) diskvalificējusi bijušo jaunā spēlētāja O. Dž. Mejo aģentu Kalvinu Endrjūzu uz vienu gadu par neatļautu paņēmienu izmantošanu, vervējot spēlētājus.

Endrjūzs piedāvājis Mejo un citiem saviem spēlētājiem naudas līdzekļus un citus "bonusiņus", lai tie pieņemtu aģentam izdevīgus lēmumus savas karjeras turpināšanai. SBASA Disciplinārā komiteja aģentam var piespriest vēl bargākus soda mērus. Interesanti, ka Endrjūzs ir Andra Biedriņa pārstāvošās aģentūras "Bill Duffy Agency" partneris.

Pēc tam, kad Mejo šķīraceļus ar Endrjūzu, jaunā zvaigzne, kas šī gada draftā tika izvēlēta ar trešo kārtas numuru, parakstīja sadarbības līgumu ar Līonu Rouzu, kurš pārstāv arī lielāko līgas superzvaigzni Lebronu Džeimsu.

Izmantotie resursi:
Associated Press