Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo tautiešiem Grieķijā atrāda NBA čempionu trofeju

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Adetokunbo tautiešiem Grieķijā atrāda NBA čempionu trofeju
Jannis Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Milvoki "Bucks" līderis Jannis Adetokunbo ieradies Grieķijā. Viņam rokās bija arī NBA trofeja un fināla vērtīgāka spēlētāja balva. Grieķis žurnālistiem atklāja, ka cer tikt pie vēl kāda titula, pārstāvot "Bucks" vienību.

Mēs [ar brāli Tanasi] esam priecīgi par atgriešanos un par to, ka varējām sev līdzi paņemt šo trofeju," Jannis Adetokunbo teica. "Mums bija jāveic garš ceļš, lai tiktu pie šīs trofejas un spētu to atvest uz Grieķiju. Nezinām, cik ilgi vēl paliksim šeit, tomēr plāns ir trofeju aizvest uz vietām, kur uzaugām – Sepoliju un Zografu."

Adetokunbo brāļi plāno apciemot jauniešus un bērnus, kuri arī aug šajās vietās. Jannis Grieķijā ir kā paraugs, kā elks daudziem bērniem, tāpēc tas ir īpaši svarīgi. Adetokunbo atklāja, ka šie pasākumi būs veltīti bērniem nevis medijiem.

Grieķis atzina, ka svinības pēc pirmā titula izcīnīšanas nav bijušas garas: "Es vēlos to izdarīt vēlreiz. Gribu tikt pie vēl viena titula. Vēlos kļūt labāks, vēlos saglabāt izsalkumu pēc uzvarām. Uzvaras sajūtas rada atkarību."

"Es varētu tikt pie titula nākamsezon, bet varbūt arī pēc trim gadiem," Adetokunbo turpināja. "Tomēr, ja arī man vairs nekad neizdosies izcīnīt NBA čempiontitulu, es tāpat būšu apmierināts, jo tas nozīmēs, ka tā tam bija jānotiek – tādi bija Dievi plāni."

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/08/0...

     [+] [-]

, 2021-08-02 16:47, pirms 3 gadiem
Un kad mums kāds NBA tautietis atrādīs savu NBA čempiona trofeju????? Pareizi, nekad!!!

     [+] [-]

, 2021-08-02 17:06, pirms 3 gadiem
Raimonds Ļitviņenko rakstīja: Un kad mums kāds NBA tautietis atrādīs savu NBA čempiona trofeju????? Pareizi, nekad!!!
Gan jau atsūtīs arī Kurucam gredzena vietā pa Maskačku panēsāt

     [+] [-]

, 2021-08-02 17:10, pirms 3 gadiem
Raimonds Ļitviņenko rakstīja: Un kad mums kāds NBA tautietis atrādīs savu NBA čempiona trofeju????? Pareizi, nekad!!!
Uzvar titulu tie, kuri iekļāvuši savu mērķu saraksta un mēģina to panākt pēc iespējas īsāka laika nevis domāt tikai par nākošo līgumu, nākamo spēli un utt.

     [+] [-]

, 2021-08-02 17:27, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Uzvar titulu tie, kuri iekļāvuši savu mērķu saraksta un mēģina to panākt pēc iespējas īsāka laika nevis domāt tikai par nākošo līgumu, nākamo spēli un utt.
Nu jau tu citē Jāni Gailīti..

     [+] [-]

, 2021-08-03 13:30, pirms 3 gadiem
Kad jūs beidzot beigsiet tulkot , jeb kā izskatās, izķēmot uzvārdus ?
Giannis Antetokounmpo - Jannis Adetokunbo (pilnīgi garām )