Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" zvaigzne Brauns apvieno spēkus ar reperi Kanji Vestu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Celtics" zvaigzne Brauns apvieno spēkus ar reperi Kanji Vestu
Kanje Vests un Džeilens Brauns. Foto: NBA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālistes Bostonas "Celtics" viens no līderiem Džeilens Brauns pievienojies populārā mūziķa Kanjes Vesta izveidotajai mārketinga firmai. Viņš kļuvis par pirmo NBA spēlētāju, kurš spēris šādu soli.

Džeilens Brauns, kurš ir draugos ar reperi Kanji Vestu, mārketinga firmai Donda Sports pievienojās regulārās sezonas beigās, bet plašākai publikai tas kļuva zināms fināla priekšvakarā. Bostonas "Celtics" viens no līderiem kļuvis par pirmo basketbolistu, kurš papildinājis Vesta uzņēmumu, bet iepriekš tam pievienojās amerikāņu futbola kluba Losandželosas "Rams" galvenā zvaigzne Ārons Donalds, kurš tiek uzskatīts par NFL labāko aizsardzības spēlētāju.

Braunam 2020. gadā stājās spēkā četru gadu un 106 miljonu līgums, bet jaunais partneris atbildēs par ieņēmumiem ārpus laukuma. "Celtics" aizsargs nesen kļuva par brīvo aģentu apavu tirgū, jo iztecēja viņa līgums ar Adidas, kas tika noslēgts 2016. gadā – pirms viņa debijas sezonas NBA.

Ceļā pretī finālam Brauns laukumā devies 18 spēlēs, vidēji izceļoties ar 22,9 punktiem un 6,8 atlēkušajām bumbām. "Celtics" rindās rezultatīvāk par viņu spēlējis vienīgi Džeisons Teitums.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-06-02 19:02, pirms 2 gadiem
lol cringe