Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lavs arvien tuvāk pārejai uz "Celtics"

Lavs arvien tuvāk pārejai uz "Celtics"
Foto: AP/Scanpix
Kevins Lavs

NBA komandas Minesotas "Timberwolves" līderis Kevins Lavs aizvadītajā nedēļas nogalē esot viesojies Bostonā, vēsta "ESPN.com".

Tiek ziņots, ka Lavs vēlas sīkāk iepazīties ar "Celtics" kluba infrastruktūru, jo tieši Bostona ir galvenais pretendents uz "Timberwolves" līderi. Tuvākajā laikā abas puses varētu sākt sarunas.

Tāpat iespējas maiņas darījumā dabūt Lavu ir gatavas izskatīt arī Hjūstonas "Rockets", Losandželosas "Lakers", Goldensteitas "Warriors" un Fīniksas "Suns".

Atgādinām, ka iepriekš basketbolists ne reizi vien paziņojis par savu vēlmi pamest "Timberwolves" komandu.

Aizvadītajā sezonā Lavs piedalījās 77 regulārā čempionāta spēlēs, vidēji mačā gūstot 26,1 punktu, izcīnot 12,5 atlēkušās bumbas un izdarot 4,4 rezultatīvas piespēles.

ESPN

  +2 [+] [-]

, 2014-06-02 08:47, pirms 10 gadiem
Bostonā parasti vāc labus aizsardzības večus, šitas ja nemaldos ir caurums... Bet nu, papildinājums labs, ar Rondo varēs vilkt ķeltus!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 09:05, pirms 10 gadiem
Vot tas butu labs papildinajums,bet tad ir jatiek vala no tiem vecajiem Bruklinas varguliem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-06-02 09:44, pirms 10 gadiem
Tad jau labāk uz Hjūstonu un championship komanda gatava. Arī ar viņu Bostonai pēc šosezon redzētā būtu grūti pacīnīties PO, ja vispār tiktu

     [+] [-]

, 2014-06-02 09:50, pirms 10 gadiem
Interesanti, vienīgi jautājums, ko Celtics dos pretī - nav tā, ka tur ir daudz interesantu spēlētāju šobrīd.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 09:52, pirms 10 gadiem
visi kā traki grib tikt pie "mr. Statisticman"
mana prognoze - Lakers...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 09:55, pirms 10 gadiem
No rīta bij ziņas, ka Wolves tomēr paturēs viņu.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-02 10:01, pirms 10 gadiem
Interesanti, ka Lave nav brīvais aģents, būs tikai 2015.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-02 10:21, pirms 10 gadiem
Labs džeks bet nevajag bostonā viņu! He is no a celtic!!!

  -3 [+] [-]

, 2014-06-02 10:22, pirms 10 gadiem
Ja grib būt čempions, tad Rockets ir vispiemērotākā vieta, bet ja grib status, tad lai droši taisās uz Bos vai LAL

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 10:33, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Interesanti, ka Lave nav brīvais aģents, būs tikai 2015.
Jā, jā, bet Twolves zin, ka tad jau būs par vēlu un 2015. free agency viņi viņu pazaudēs. Tagad viņi var dabūt kaut ko pretī (kas itkā, pieņemu, tev skaidrs), bet rēķini vēl, ka komandas gatavas viņu ķert rokā tikai ar garantu, ka viņš pēc tam parakstīs ilgtermiņa 4 gadu līgumu ar to komandu. Un jo mazāk viņš nākamsezon iespēlēsies savā jaunajā komandā, mazāk viņam būs kaut kas skaidrs par to visu, mazāk jaunā komanda paspēs viņam ''pielīst'' un līdz ar to mazāka tā cerība, ka viņš būs gatavs uzreiz garantēt līgumu ar to komandu. Tā kā jo ilgāk Twolves vilcināsies ar viņa aizmainīšanu, jo viņa tirgus cena tikai kritīsies.
Mana prognoze - Twolves viņu aizmainīs draftā, visticamāk, aiz 5 picka izsaukšanas uz ķeltiem, ja ķeltiem vairs nebūs palicis neviens no drafta ''lielā trijnieka'' (kas ir ļoti maz ticams) pret ķeltu 6. picku un moška vēl kaut ko piemetīs klāt (Grīnu, varbūt Salliju, varbūt Bassu)!

  -2 [+] [-]

, 2014-06-02 10:52, pirms 10 gadiem
Tikai ne uz Mavericks, Celtics, Bruklinu - sačakarēs sev karjeru džeks ar iešanu uz tik sūdīgām komandām.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 11:12, pirms 10 gadiem
mammal rakstīja: Interesanti, vienīgi jautājums, ko Celtics dos pretī - nav tā, ka tur ir daudz interesantu spēlētāju šobrīd.
Bostonai katraa no naakamajiem 4 gadiem ir 3 drafta izveeles, 2 pirmajaa kaartaa, 1 otrajaa. Taa ka ir ljoti daudz ar mainiities. Taapat vinjiem PF poziicijaa ir perspektiivai Sullinger, kursh tad, visticamaak, dotos preteejaa virzienaa. Taapat vareetu kjeltus pamest arii Olynyk un Pressey, kas sezonaas laikaa uzplaiksniija, paraadot, ka vareetu buut konkurets Bradley.
Ja atradiis soliidu aizsardziibas centru ap ko buuveet aizsardziibu, manupraat, taads jau vinjiem ir Faverani personaa, tad buus labs vai pat ljoti labs komands starting 5.

C: Faverani
PF: Love
SF: Green
SG: Bradley
PG: Rondo

  -1 [+] [-]

, 2014-06-02 12:07, pirms 10 gadiem
Domāju ja izspēlēs pareizās kārtis Timberwolfs varētu būt tikai ieguvēji. Pekovičs ir balsts groza apakšal turklāt spēj gūt arī punktus un maiņas darījumā pret Lovu iegūt stabilu PF un otro centru. Ārēja līnija ar nav slikta, turklāt ja Rubio turpinās tik pārliecinoši progresēt viss var sanākt

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 13:09, pirms 10 gadiem
Detection rakstīja: Domāju ja izspēlēs pareizās kārtis Timberwolfs varētu būt tikai ieguvēji. Pekovičs ir balsts groza apakšal turklāt spēj gūt arī punktus un maiņas darījumā pret Lovu iegūt stabilu PF un otro centru. Ārēja līnija ar nav slikta, turklāt ja Rubio turpinās tik pārliecinoši progresēt viss var sanākt
vēl viens rezerves centrs Wolves nav nepieciešams, jo viņiem ir perspektīvais Dieng. savā debijas sezonā gan viņš vēl izskatījās diezgan kokains un brīžiem arī patizls, taču talants un fiziskie parametri puikam ir ļoti labi!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 13:37, pirms 10 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: Tikai ne uz Mavericks, Celtics, Bruklinu - sačakarēs sev karjeru džeks ar iešanu uz tik sūdīgām komandām.
tās noteikti ir tās komandas, kurās karjeru sačakarēs..
tur vismaz GM un īpašnieki dara visu ko vien var, lai piesaistītu talantu un jaunus spēlētājus. Nav tā kā Minnesota, kas vislaik ir vidusmēra komanda un nekad īsti nav dzirdēta neviena offsezonas treida vai FA sakarā, vai vēl trakāk kā Cavs, kas vienkārši sūkā, neatkarīgi no sastāva.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-02 13:39, pirms 10 gadiem
Būtu jau labs papildinājums.

     [+] [-]

, 2014-06-02 13:41, pirms 10 gadiem
Nereģistrētjies rakstīja: No rīta bij ziņas, ka Wolves tomēr paturēs viņu.
to pašu jau teica 2007. gadā kkādu mēnesi pirms Gārneta treida.

viņš jau ir pateicis, ka nākamajā vasarā dosies prom.. Timberwolves nav praktiski nemaz cap space lai kko uzlabotu. un lai uzvarētu rietumos tur vajag kko vairāk par Mārtinu

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 14:29, pirms 10 gadiem
Es vakar lasiju ļoti interesantu rakstu par to, ka dosies uz Bulls, kas liekas krietni reālāks variants...!! Kapēc? Jo bulls tēmē uz Melo UN Love! iespējamība, ka abi aizies ir maza, bet Bulls pietiek resursu, lai to dīlu izvilktu cauri. Tad Love būtu muļķis, lai nedotos uz Bulls, kur jau gaida Noah, Rose, Melo... Bostonai vel pāris gadi Rebuilding process notiks, šaubos, ka Love tāpat kā iepriekšējais Minesotas superstārs Kevins dosies uz Ķeltiem!!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 14:46, pirms 10 gadiem
LeBraun rakstīja: Es vakar lasiju ļoti interesantu rakstu par to, ka dosies uz Bulls, kas liekas krietni reālāks variants...!! Kapēc? Jo bulls tēmē uz Melo UN Love! iespējamība, ka abi aizies ir maza, bet Bulls pietiek resursu, lai to dīlu izvilktu cauri. Tad Love būtu muļķis, lai nedotos uz Bulls, kur jau gaida Noah, Rose, Melo... Bostonai vel pāris gadi Rebuilding process notiks, šaubos, ka Love tāpat kā iepriekšējais Minesotas superstārs Kevins dosies uz Ķeltiem!!
kas Buļļiem ir tāds ko piedāvāt, kā nav Bostonai ?? Nav viņiem loterijas piku un izņemot Batleru arī jauno spēlētāju praktiski nav.

jāatcerās, ka Lovam vēl līgums ar Minesotu ir, un ja maiņa tiešām būs, tad pašam Lovam maza teikšana uz kurieni. No reāliem kandidātiem manuprāt šobrīd ir tieši Celtics, Warriors, Rockets. pārējiem kurus min neredzu vajadzīgos spēlētājus/pikus lai savilktu treidu kopā

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 14:57, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: kas Buļļiem ir tāds ko piedāvāt, kā nav Bostonai ?? Nav viņiem loterijas piku un izņemot Batleru arī jauno spēlētāju praktiski nav.

jāatcerās, ka Lovam vēl līgums ar Minesotu ir, un ja maiņa tiešām būs, tad pašam Lovam maza teikšana uz kurieni. No reāliem kandidātiem manuprāt šobrīd ir tieši Celtics, Warriors, Rockets. pārējiem kurus min neredzu vajadzīgos spēlētājus/pikus lai savilktu treidu kopā
Love pret Po Gasol. tāpat arī pastāv reālas iespējas, ka Karmelo varētu pievienoties tieši Lakers, jo Kobe publiski ne reizi vien ir ļoti pozitīvi par viņu izteicies. un, ja jau Kobe šādi runā, tad tā nav tikai tukša salmu kulšana.
protams, tās visas ir tikai "basņas", taču neizklausās nereāli.
par Lovu uz Rockets - īsti nesaskatu viņam vietu Hjūstonas sastāvā...
Bulls - arī reāls varinats, ņemot vērā, kā viņi jau veiksmīgi tika vaļā no Denga lielās algas. tāpat arī Būzers visu laiku ir uz "izlidošanas" robežas no Bulls sastāva.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 15:29, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: Love pret Po Gasol. tāpat arī pastāv reālas iespējas, ka Karmelo varētu pievienoties tieši Lakers, jo Kobe publiski ne reizi vien ir ļoti pozitīvi par viņu izteicies. un, ja jau Kobe šādi runā, tad tā nav tikai tukša salmu kulšana.
protams, tās visas ir tikai "basņas", taču neizklausās nereāli.
par Lovu uz Rockets - īsti nesaskatu viņam vietu Hjūstonas sastāvā...
Bulls - arī reāls varinats, ņemot vērā, kā viņi jau veiksmīgi tika vaļā no Denga lielās algas. tāpat arī Būzers visu laiku ir uz "izlidošanas" robežas no Bulls sastāva.
Bet ko Bulls dod pretim Vilkiem Lova treidā?? Batlers viņiem ir vienīgais spēlētājs, kas varētu Minesotai šķist interesants un augstu 1. raunda piku (Loterija top10) šogad nav. Vienigais variants laikam tad ir caur FA nakamvasar, bet tad noteikti nebus gan Carmelo gan Love, cap space bik pa sauru

un atvaino, bet Love pret Gasolu ir vienkārši smieklīgi. sāksim ar to, ka Gasols jau ir FA, un maiņa kā tāda nav iespējama. Otrkārt, šo spēlētāju vērtība šobrīd nav salīdzināma. Gazols kādā komandā noteikti būs ļoti svarīgs spēlētājs, bet šajā karjeras brīdī vairs nav tāda līmeņa čalis, kā bij abos LA čempionu gados. Un Love - cipari paši par sevi runā.

ps: Kapčaks esot teicis, ka Karmelo viņus (Lakerus) neinteresē.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 15:58, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: Bet ko Bulls dod pretim Vilkiem Lova treidā?? Batlers viņiem ir vienīgais spēlētājs, kas varētu Minesotai šķist interesants un augstu 1. raunda piku (Loterija top10) šogad nav. Vienigais variants laikam tad ir caur FA nakamvasar, bet tad noteikti nebus gan Carmelo gan Love, cap space bik pa sauru

un atvaino, bet Love pret Gasolu ir vienkārši smieklīgi. sāksim ar to, ka Gasols jau ir FA, un maiņa kā tāda nav iespējama. Otrkārt, šo spēlētāju vērtība šobrīd nav salīdzināma. Gazols kādā komandā noteikti būs ļoti svarīgs spēlētājs, bet šajā karjeras brīdī vairs nav tāda līmeņa čalis, kā bij abos LA čempionu gados. Un Love - cipari paši par sevi runā.

ps: Kapčaks esot teicis, ka Karmelo viņus (Lakerus) neinteresē.
Bulls lielākā problēma šobrīd ir Rose, ja tā drīkst izteikties. pareizāk sakot, nevis Rose, bet viņa veselības stāvoklis attiecībā pret līguma summu un pienesumu komandas rezultātos. ja viņš būtu pie labas veselības, tas būtu gana labs ievilcējs, lai sāktu veidot kkādu big3 tipa komandu.

vienmēr pastāv sign and trade variants - tas attiecas gan uz iespējamo Būzera-Lova maiņu, gan iespējamo Po-Lova maiņu.
par Love - viņš ir vistīrākais statistikas vīriņš! nu nav viņš tik vērtīgs, kā varbūt tas pēc statiem varētu šķist. tas, ka viņš samet troikas un noceļ visus def rebus, nenozīmē, ka viņš ar to dod milzīgu labumu savai komandai.

Kapčaks... būtu jau arī muļķīgi no viņa puses šobrīd stāstīt visu, ko viņi teorētiski grib un arī var izgriezt cauri. taču man šķiet, ka tieši Karmelo un Lovs ir tie divi veči, uz kuriem Mičs t.i. Lakers cielē. iespējams(visdrīzākais), es kļūdos, taču palieku pie sava - Lakers šajā starpsezonā savā paspārnē dabūs divus skaļus uzvārdus...

  -2 [+] [-]

, 2014-06-02 18:21, pirms 10 gadiem
Nu neeeeeeeeeeeeee.... tikai ne foršāko spēlētāju uz stulbāko komandu...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 19:26, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu neeeeeeeeeeeeee.... tikai ne foršāko spēlētāju uz stulbāko komandu...
nu neuztraucies, uz Clipperiem jau neies

  -1 [+] [-]

, 2014-06-02 20:21, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: nu neuztraucies, uz Clipperiem jau neies
Tur tuvākos gadus nemaz nevajag PF.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 22:00, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: Bulls lielākā problēma šobrīd ir Rose, ja tā drīkst izteikties. pareizāk sakot, nevis Rose, bet viņa veselības stāvoklis attiecībā pret līguma summu un pienesumu komandas rezultātos. ja viņš būtu pie labas veselības, tas būtu gana labs ievilcējs, lai sāktu veidot kkādu big3 tipa komandu.

vienmēr pastāv sign and trade variants - tas attiecas gan uz iespējamo Būzera-Lova maiņu, gan iespējamo Po-Lova maiņu.
par Love - viņš ir vistīrākais statistikas vīriņš! nu nav viņš tik vērtīgs, kā varbūt tas pēc statiem varētu šķist. tas, ka viņš samet troikas un noceļ visus def rebus, nenozīmē, ka viņš ar to dod milzīgu labumu savai komandai.

Kapčaks... būtu jau arī muļķīgi no viņa puses šobrīd stāstīt visu, ko viņi teorētiski grib un arī var izgriezt cauri. taču man šķiet, ka tieši Karmelo un Lovs ir tie divi veči, uz kuriem Mičs t.i. Lakers cielē. iespējams(visdrīzākais), es kļūdos, taču palieku pie sava - Lakers šajā starpsezonā savā paspārnē dabūs divus skaļus uzvārdus...
joprojām neredzu, kā Buļļiem ir ko dot, kā nav Celtics.. Būzers vairs neprogresēs, turpretim Salindžers vēl ir jauns, tāpat Olynyk, ja arī viņu Wolves paprasa. Arī 1. raunda piku Bostonai tuvākajos gados ir ļoti daudz tāpēc domāju ka galu galā arī uz Bostonu aizmainīs.

No jau 'gatavām' komandām tad domāju, ka vislabāk iederētos GSW. Ar saviem outlet pasiem barotu Igudalu.. Arī ir gana daudz jauno, kuri varētu Minesotai patikt - Bārnss, Tompsons, Grīns.. bet Warriors itkā negribot atdot Tompsonu un bez viņa jau maiņa liekas nereāla.

Jebkurā gadījumā neredzu iespēju ka Lavs paliktu Minesotā. Ja nu vienīgi nenotiek nereāli brīnumi un viņi kautkādā mistiskā veidā iemaina Vestbruku un pat tad domāju ka abi uzmestu un dotos prom Jāmaina viņš ir, ja vilki negrib palikt ar garu degunu.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-02 23:53, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: Love pret Po Gasol. tāpat arī pastāv reālas iespējas, ka Karmelo varētu pievienoties tieši Lakers, jo Kobe publiski ne reizi vien ir ļoti pozitīvi par viņu izteicies. un, ja jau Kobe šādi runā, tad tā nav tikai tukša salmu kulšana.
protams, tās visas ir tikai "basņas", taču neizklausās nereāli.
par Lovu uz Rockets - īsti nesaskatu viņam vietu Hjūstonas sastāvā...
Bulls - arī reāls varinats, ņemot vērā, kā viņi jau veiksmīgi tika vaļā no Denga lielās algas. tāpat arī Būzers visu laiku ir uz "izlidošanas" robežas no Bulls sastāva.
Love spēkā vel līgums uz vienu gadu! Jebkura komanda, kas veiks treidu, veiks to tādā gadīõjumā, ja būs droša, ka Love pagarinās līgumu! Celtics ir Rondi, Green, Sullinger un augsts Drafta piks. 3 no nosauktajiem par Love būs jāatdod. Love nepagarinās līgumu pēc sezonas, ja komanda nebūs Contender!!!
Bulls Gadījumā viņiem ir ko piedāvāt. Šī gada drafta piks + Gibsons + boozers + Dunleavy + nākamā gada Sacramento 1. kāŗtas piks!!!! Batlers ir tas čalis, kurš nekur neies!

  -1 [+] [-]

, 2014-06-03 12:03, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: nu neuztraucies, uz Clipperiem jau neies
Lūdzu izstāsti man cik tālu tika Bostona šogad?? Padomāsim nekur??

  +1 [+] [-]

, 2014-06-03 15:30, pirms 10 gadiem
CP3 rakstīja: Lūdzu izstāsti man cik tālu tika Bostona šogad?? Padomāsim nekur??
un ko Clipperiem deva Doka, Grendžera, Big Baby, Turkoglu, Kolisona piesaiste ? kārtējais 2. raunda abloms.
agrāk jau varēja teikt, ka Polam nebij palīgu, tāpēc nekur netika, bet nu jau 3 sezonas LAC sastāvs ir tīri labs un tāpat pāri 2. raundam nav ticis.. varbūt laiks sākt vainot nevis komandas biedrus un trenerus, bet pašu Polu un viņa spējas vest komandu uz panākumiem ?

ps: šis sezonas Celtics bilanse, es domāju, ir tuvu LAC all-time vidējai bilansei, ne ?