Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bēdīgi slavenais "Clippers" īpašnieks Stērlings slimo ar vēzi

Rolands Eliņš

Bēdīgi slavenais "Clippers" īpašnieks Stērlings slimo ar vēzi
Donalds Stērlings
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Losandželosas „Clippers” īpašnieks Donalds Stērlings, kuru NBA pirms pāris dienām sodīja ar 2,5 miljonu dolāru naudas sodu un mūža diskvalifikāciju, cīnās ar vēzi, ziņo ASV mediji. Savukārt NBA finanšu komiteja, kuru pārstāv 10 klubu īpašnieki, apstiprinājusi plānus piespiest Stērlingam atteikties no "Clippers" komandas un to pārdot.

NBA komisārs Adams Silvers nav slēpis savu vēlmi panākt, ka Stērlings pārdod „Clippers” klubu, un aizvadītajā naktī tika noturēta NBA finanšu komitejas sanāksme, kurā tika pārspriesta "Donalda Stērlinga īpašumtiesību uz „Clippers” likvidēšana". Komiteja, kuru pārstāv 10 NBA klubu īpašnieki, nolēma turpināt darbu pie šī jautājuma maksimāli operatīvi un savu nākamo sanāksmi aizvadīs nākamajā nedēļā.

NBA likumi paredz, ka Stērlingu var piespiest pārdot klubu, ja par to nobalso vismaz trīs ceturtdaļas (23) klubu īpašnieku, un Silvers ļoti optimistiski izteicies par šī balsu skaita savākšanu. ASV tiesu eksperti norādījuši, ka Stērlinga gadījums ir bezprecedenta un, ja viņš izvēlēsies pretoties līgas lēmumam (kaut vai tādēļ, ka pārdošanas procesā zaudēs milzīgu summu nodokļos), paredzams ilgs un sarežģīts tiesas process. Sakramento „Kings” īpašnieks Viveks Ranadive gan norādījis, ka cer uz Stērlinga „nākšanu pie saprāta”, proti, atvainošanos sevis aizskartajiem cilvēkiem un komandas labprātīgu pārdošanu.

Stērlings tiek plaši nosodīts savu rasistisko komentāru dēļ, kurus viņš izteicis privātā telefonsarunā ar savu draudzeni, taču ASV medijos parādījusies informācija, ka 81 gadu vecais Stērlings jau ilgāku laiku cīnās ar prostatas vēzi. Pats Stērlings vēl nav komentējis ne savus iepriekšējos izteikumus, ne arī ziņas par savu slimību.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-05-02 12:47, pirms 10 gadiem
Stērlings slimo ar vēzi... un??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-02 14:48, pirms 10 gadiem
Vinjam jau nu pilnigi nerausta ko visi saka!
81 gads multi milijardieris, vinjam clippers vienmer bijusi rotallieta!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-02 18:08, pirms 10 gadiem
Malacis vecais!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-05-02 20:28, pirms 10 gadiem
Nez uz ko tās dāmas tik kāri skatās bildē? Stērlingam dolāri aiz auss sastūķēti?

  +1 [+] [-]

, 2014-05-03 21:53, pirms 10 gadiem
Kaitina ,ka vecais tagad taisa visādus sūdus ,kad komanda cīnās play offa uz spēlētājiem tā jau liels spiediens... Bet par vēzi jā nevienam neko tādu nenovēlu.