Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss apsūdz ''76ers'' par vairāk nekā 19 miljonu ASV dolāru neizmaksāšanu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Simonss apsūdz ''76ers'' par vairāk nekā 19 miljonu ASV dolāru neizmaksāšanu
Bens Simonss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas ''Nets'' basketbolists Bens Simonss iesniedzis sūdzību pret Filadelfijas ''76ers'' par vairāk nekā 19 miljonu ASV dolāru neizmaksāšanu, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis un ārzemju mediji.

Simonss ''76ers'' vadībai lika noprast, ka viņš nebija mentāli gatavs doties laukumā un pārstāvēt Filadelfiju mačos. Mentālas slimības, kas attur spēlētāju no došanās laukumā ir jāuztver tik pat nopietni kā dažādus fiziskus savainojumus, taču Filadelfijas klubs Simonsu par to sodīja, neizmaksājot vairāk nekā 19 miljonus ASV dolāru no viņam paredzētās algas. Minēts arī, ka sportists nav ņēmis dalību treniņos.

Protams, Simonsa sāga nav tik vienpusēja. Basketbolists paralēli visiem spēkiem centās tikt aizmainīts un spēļu izlaišana var tikt uzskatīta kā tīša rīcība.

Nacionālās basketbola spēlētāju asociācijas (NBPA) šķīrējtiesnesim šī situācija būs jāizskata un jālemj - taisnība ir Simonsa vai franšīzes pusē. Vienīgā priekšrocība šajā situācija spēlētājam ir, ka viņa mentālajam stāvoklim tic ''76ers'' prezidents Derils Morijs, kurš sportistam pauž atbalstu.

Simonss pēc vairāku mēnešu izlaišanas tika aizmainīts uz Bruklinas ''Nets'' vienību, kurā gan joprojām nav debitējis muguras traumas dēļ. Bruklinas klubs gan pieļauj varbūtību, ka Simonss komandai varētu palīdzēt izslēgšanas spēlēs, ja būs tāda vajadzība.

Simonss laukumā nav devies kopš pagājušās sezonas, kas bija individuāli sliktākā viņa karjerā. 58 spēlēs viņš izcēlās ar 14.3 gūtiem punktiem, 7.2 atlēkušajām bumbām, 6.9 rezultatīvām piespēlēm, 1.6 pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām. Sportists NBA ir nospēlējis četras sezonas un viņa statistika gan katrā no tām ir bijusi praktiski vienāda.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/expected-b...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-02 20:24, pirms 3 gadiem
Šis varētu būt visai interesants pasākums.
Noliekot to mental health malā tad paliek muguras trauma.
Pēc pirmā treniņa bija reporti,ka viņam ar muguru nav kārtībā kaut kas esot vēl Phili.Sēdēja uz špricēm.

Izrādās viņam ir herniated disc un tas ir samērā nopietni.
Spēlētaju asociācija būs protams Simonsa pusē.
Ja viņam liek atmaksāt komandai tos 20 mil,tad visādi precedenti var atvērties nākotnei.Tas nozīmē jaunas problēmas jaunajam CBA līgumam starp līgu un spēlētāju asociāciju.

  -2 [+] [-]

, 2022-04-02 21:08, pirms 3 gadiem
Cerams ka 76ers klubs bankrotēs un izlidos no nba

  +1 [+] [-]

, 2022-04-02 22:37, pirms 3 gadiem

Nav ņēmis dalību ir valodas kropļošana, pareizi jāraksta nepiedalījās!

     [+] [-]

, 2022-04-03 00:17, pirms 3 gadiem
nenormāli besī šitas kadrs

     [+] [-]

, 2022-04-03 10:59, pirms 3 gadiem
Sportā gandrīz vienmēr runājam par fiziskajām traumām, kas loģiski. Piekrītu, ka mentālās slimības ir jāuztver vienlīdz nopietni, bet tam ir jābūt pierādītam ar diagnozi, lai nekļūst par atrunām (to neattiecinu uz konkrēto cilvēku, bet kopumā).