Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

M.Gazolam sezona beigusies

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

M.Gazolam sezona beigusies
Marks Gazols
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Memfisas ''Grizzlies'' centra spēlētājam Markam Gazolam kakla traumas dēļ šī sezona jau ir beigusies, vēstīts laikrakstā ''Memphis Commercial Appeal''.

Sākotnēji Spānijas izlases basketbolists daļēju kakla muskuļa plīsumu guva 13. marta regulārā čempionāta spēlē un pēc tam izlaida piecas spēles. Otrgadnieks Gazols nesenajā mačā pret Dalasas ''Mavericks'' sadūrās ar pretinieku komandas centru Brendanu Hejvudu un saasināja kakla savainojumu. Sāpes kaklā un atslēgas kaula apvidū esot tik nopietnas, ka Po Gazola jaunākais brālis nespēj pienācīgi pacelt savu kreiso roku, kas viņam liedz demonstrēt produktīvu sniegumu laukumā.

Plānots, ka Gazola vietu pamatsastāvā ieņems Tanzānijas centrs pirmgadnieks Hašīms Tabīts, kurš līdz šim nav attaisnojis uz sevi liktās cerības.

Gazols, kurš ir viens no kandidātiem uz visprogresējušākā spēlētāja apbalvojumu, šosezon ''Grizzlies'' sastāvā izgāja laukumā 69 spēlēs, caurmērā gūstot 14,6 punktus, izcīnot 9,3 atlēkušās bumbas un bloķējot 1,6 pretinieku metienus.

''Marks vienmēr vēlas cīnīties par uzvarām. Viņš uzskata, ka, sēžot malā un ārstējot traumu, viņš pievils savus komandas biedrus un fanus. Tas viņu sāpina, un viņš domā, ka var dot nopietnu ieguldījumu, pat spēlējot tikai ar vienu roku. Marks ir īstens cīnītājs, un tas ir jārespektē,'' izteicās Memfisas ''Grizzlies'' galvenais treneris Laionels Holinss.

Izmantotie resursi:
commercialappeal.com

  +1 [+] [-]

, 2010-04-02 15:53, pirms 15 gadiem
basketbols rakstīja: Jo sliktāt Memfisai. Tālāk būs smagi cīnīties par PO. Jācer uz Hadidi un Tabīta spēles uzlabošanos GO Hasheem !!
tak nav viņiem izredzes šogad tikt play off vairāk..
nu bet jebkurā gadījumā šī sezona bija negaidūīti laba Memfisai

  +1 [+] [-]

, 2010-04-02 15:58, pirms 15 gadiem
martins15 rakstīja: tak nav viņiem izredzes šogad tikt play off vairāk..
nu bet jebkurā gadījumā šī sezona bija negaidūīti laba Memfisai
Nu tīri teorētiski vēl ir bet reāli domājot tiešām nav...