Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" nometne: Dadlijs komandā arī nākamsezon, Šrēders grib spēlēt starta pieciniekā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Lakers" nometne: Dadlijs komandā arī nākamsezon, Šrēders grib spēlēt starta pieciniekā
Deniss Šrēders. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione parakstījusi viena gada līgumu ar Džeredu Dadliju, kurš arī aizvadītajā sezonā bija komandas sastāvā, savukārt komandas jaunieguvums Deniss Šrēders atklājis, ka vēlas būt "Lakers" pamatsastāva saspēles vadītājs.

Līgas vadošais apskatnieks Adrians Vojnarovskis ziņo, ka Džereds Dadlijs panācis viena gada vienošanos ar aizvadītās sezonas čempioni Losandželosas "Lakers", kuras sastāvā Dadlijs ieguvis līdz šim vienīgo NBA čempiontitulu. Arī šis līgums paredz, ka Dadlijs sezonas laikā saņems 2,6 miljonus dolāru. Dadlijs ir komandas spēlētājs un palīdz veidot komandas ķīmiju gan laukuma malā, gan ģērbtuvē. Aizvadītajā sezonā viņš piedalījās 45 regulārā turnīra spēlēs un deviņās izslēgšanas turnīra spēlēs.

NBA maiņu tirgus starpsezonā iesākās ar "Lakers" un Oklahomsitijas "Thunder" darījumu, kura rezultātā Vācijas izlases saspēles vadītājs Deniss Šrēders nonāca Kalifornijas kluba rindās. 27 gadus vecais spēlētājs, kuru 2013. gada NBA jauno spēlētāju draftā ar 17. numuru izraudzījās Atlantas "Hawks", atzinis, ka vēlas kļūt par "Lakers" starta piecinieka spēlētāju.

"Divus gadus esmu bijis spēlētājs, kas spēlē iesaistās no rezervistu soliņa," teica Šrēders, "bet tagad es vēlētos sākt spēli starta sastāvā blakus Lebronam Džeimsam un Entonijam Deivisam." Aizvadītajā sezonā vācietis bija starp kandidātiem uz NBA labākā rezervista balvu, kuru ieguva cits "Lakers" jaunieguvumus Montrezls Harels. 27 gadus vecais saspēles vadītājs aizvadītajā sezonā pamatsastāvā sāka divas no 65 spēlēm un vidēji 30,8 minūtēs izcēlās ar 18,9 punktiem, 4,0 rezultatīvām piespēlēm, 3,6 atlēkušajām bumbām un 2,6 kļūdām.

Lielā mērā šo darījumu "Lakers" veica, lai Džeimsam būtu mazāk jāspēlē ar bumbu, kas ļautu ietaupīt komandas līdera enerģiju. "Es domāju, ka tieši tādēļ "Lakers" mani piesaistīja," pārliecināts bija Šrūders. Provizoriskais Losandželosas kluba pamatsastāvs varētu būt Šrēders, Veslijs Metjūzs vai Kenteiviuss Kaldvels – Poups, Džeimss, Deiviss un Marks Gazols.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/dennis-sch...

     [+] [-]

, 2020-12-01 09:24, pirms 3 gadiem
Nu Dadlijs jau sācis pildīt ģērbtuves trennera/motivātora funkcijas, tā pat kā JJ Dalasā un Haslems Maiami. Tā kā nekas pārsteidzošs. Tās sastāva vietas jau jāaizpilda jebkurā gadījumā. Neņems jau kkādus nedraftētus rukijus tagad attīstīt, kgan tāds ļoti mazais līgums kāds ir AP viņiem noderētu C pozīcijā, kurš spēlētu "trash time". Jo Gazols spēlēs maz regulārajā, AD vairāk pa PF un tikai spēļu beigās varbū par C. Nevarēs taču Harells vislaik 40 min spēlēt.
Vācu puisēns sastapsies ar karali un ātri vien sapratīs, ka ir 2. saspēles vadītājs, kuram jātaisa rezultāts ar Harelu 2. pieciniekā. Lai spēlētu izšķirošās minūtes, viņam būs sevi jāperāda, jo LBJ nevajaga kādu kas viņa vietā vada saspēli un G jau ir KCP un Wes. Hovards arī gribēja sprēgāt pagājušogad, bet LBJ ātri ielika viņu rāmjos.