Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" katastrofālo Benetu iemēģinās trešā numura pozīcijā

Andrejs Siliņš

"Cavaliers" katastrofālo Benetu iemēģinās trešā numura pozīcijā
Entonijs Benets sarūgtinājis ikvienu, pagaidām kļūstot par vienu no visu laiku sliktākajiem drafta pirmajiem numuriem NBA vēsturē
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" galvenais treneris Maiks Brauns atzinis, ka mēģinās aizvadītajā vasarā ar pirmo numuru draftēto Entoniju Benetu, kuram debija NBA sākusies katastrofāli, iespēlēt trešā numura pozīcijā.

"Cavs" uzreiz pēc drafta lika noprast, ka Entoniju Benetu ilgtermiņā redz kā trešo numuru, taču pirmajā sezonā basketbolists spēlēs tikai kā ceturtais numurs, lai atvieglotu spēlētāja pielāgošanos NBA līmenim. Izskatās, ka tas nav devis rezultātu, gluži pretēji - 203 centimetrus garais un 117 kilogramus smagais Benets, kurš vasarā kļuva par pirmo kanādieti, kas draftēts ar pirmo numuru, debijas sezonu sācis ar vidēji 13 mačos gūtiem 2,2 punktiem un izcīnītām 2,6 atlēkušajām bumbām. Turklāt 20 gadus vecais Benets spēlējis vien 11,4 minūtes.

Meklējot risinājumus Beneta talanta atklāšanai laukumā, "Cavaliers" galvenais treneris Maiks Brauns nonācis pie slēdziena, ka uzbrucēju jāiemēģina trešā numura pozīcijā, lai gan vidusskolā un koledžā Benets spēlējis tikai ceturtā un pat piektā numura pozīcijās.

"Sākuma pieciniekā. Vēl trakāk, sākuma pieciniekā kā vieglais uzbrucējs, pozīcijā, kurā viņš dzīves laikā pat treniņos bijis ārkārtīgi reti," Brauna nodomu saviem vārdiem raksta "The Akron Beacon Journal". "Ko gan šobrīd "Cavs" var zaudēt? Vēl vienu spēli? Maiks Brauns teica, ka apsvēris šādu ideju."

  -1 [+] [-]

, 2013-12-01 21:06, pirms 11 gadiem
Tiešām,ar kuru vietu Cavs vadība domāja,draftējot šo nabagu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-01 21:11, pirms 11 gadiem
LakersNation rakstīja: Tiešām,ar kuru vietu Cavs vadība domāja,draftējot šo nabagu...
Ne tikai šogad Cavs draftā ieberzās. Arī pagājšgad ar Veitersu ir riktīgs ieberziens.. Un gadu iepriekš - Tompsons arī gluži nerāda to, ko no viņa gaidīja.. Pēdējo trīs gadu laikā vienīgais labais piks viņiem bija Irvings.. kgan arī tas šosezon diezgan švaki sācis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-01 21:29, pirms 11 gadiem
Nenovertejams_treneris rakstīja: Apskaties un palasi par Vaitersu, labs kaplis, kas tagad stabili samet savus pts, turklāt , ja arī viņu treidos, tas nenozīmē, ka slikts drafta piks, vnk ja ir Ervīns, kas met un nedod bumbu, tad vecim apnīk, un ja ir treido pret Šumpertu , vai Nuggets Farīdu, vai Dengu, tad tur ir kaut kas viņā.
1. Veitersam vispār prognozēja kkādu padsmito vietu draftā, bet Cavs izdomāja, ka ņems viņu ar 4. nummuru - priekšā Bārnsam, Rosam un Dramondam. Veiterss vispār koledžā bij 6th man, tāpēc apskatnieki brīnījās, ka viņu tik augstu ņem. domāju, ka pēc gadiem 2-3 tādu pašu lomu dabūs arī NBA - nāks no beņķa

2. Palasi kārtīgāk ārzemju avotus. tur kašķis ir bijis starp Veitersu un Tompsonu.

3. Ja viņu treidos, tāpēc, ka viņš taisa problēmas ar komandas biedriem, tad - ir gan slikts piks

  +1 [+] [-]

, 2013-12-01 22:18, pirms 11 gadiem
Benetam neiet! Cerams aizies un vares atverties!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-01 23:48, pirms 11 gadiem
Tāds benets pat VEFam būtu apgrūtinājums. Ka nav ta nav.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-02 10:36, pirms 11 gadiem
Viņu uzlaiž uz 11 minūtēm un grib lai viņš savāc dabl dabl? Kaut kā Cavs neīstos cilvēkus draftē, viņiem tā veicas ar drfta loterijām, bet neko tādu viņi nav izcēluši, neskaitot Irvingu. Viņiem bija jauns PF Tomsons, kuram vajag spēles laiku, vai vajagdzēja ņemt vēl vienu PF?

Bet tas tagad jau ir no sērijas kā būtu ja būtu. Var būt čalim vajag laiku, lai pārietu uz citu līmeni. Valančūns ar tikai brīžiem rāda to, ko no viņa gaida.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-02 11:03, pirms 11 gadiem
reizi 6-7 gados vienmēr drafta pirmais numurs ir brāķis. Kwame, Odens, tagad Benets.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-02 18:11, pirms 11 gadiem
archdevil rakstīja: reizi 6-7 gados vienmēr drafta pirmais numurs ir brāķis. Kwame, Odens, tagad Benets.
odens jau ne tik brāķis, cik savainojumi izčakarēja