Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents par bumbas mešanu tribīnēs saņem 25 tūkstošu dolāru sodu (+video)

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Durents par bumbas mešanu tribīnēs saņem 25 tūkstošu dolāru sodu (+video)
Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' līderis Kevins Durents par bumbas mešanu tribīnēs trešās ceturtdaļas laikā spēlē pret Indiānas ''Pacers'' saņēmis 25 tūkstošu lielu naudas sodu.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' līderis Kevins Durents sodīts ar 25 tūkstošu dolāru naudas sodu par bumbas mešanu tribīnēs 30. oktobra spēlē pret Indiānas ''Pacers''. Epizode notika trešās ceturtdaļas vidū pie rezultāta 71:67 par labu ''Nets''. Ātrajā pārejā pret Durentu tika pārkāpti noteikumi, un spēlētājs, vēloties bumbu trāpīt pret vairogu, meta to groza virzienā. Vairogam bumba netrāpīja, bet gan aizlidoja tribīnēs.

''Domāju, ka esmu viens pats zālē un šī ir pārbaudes spēle, ne NBA mačs. Nevaru šādi rīkoties. Varēju zaudēt komandai spēli, bet ceru, ka vairs neko tādu neatkārtošu. Nezināju, ka par šādu gājienu var izraidīt no spēles. Esmu priecīgs, ka tomēr varēju turpināt to. Zināju, ka saņemšu sodu, taču ar to samierinos,'' medijiem saņemto 25 tūkstošu naudas sodu komentēja Durents.

Septiņās spēlēs šosezon Durents vidēji izcēlies ar 27.7 punktiem, 8.9 atlēkušajām bumbām un 5.3 rezultatīvām piespēlēm. Sezonas ievads Bruklinai nav izdevies cerētajās gaidās, septiņos mačos izcīnot četrus panākumus, bet trijos piedzīvojot zaudējumus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-11-01 12:36, pirms 3 gadiem
Melnajiem tagad tā-ā-ādi līgumi, ka tāds sods ir kapeikas

     [+] [-]

, 2021-11-01 12:48, pirms 3 gadiem
" Domāju, ka esmu viens pats zālē un šī ir pārbaudes spēle, ne NBA mačs. " ...

šis kaut ko labu pīpē... ja reiz var "aizmirsties" zālē, kurā vēl ir ~20 000 cilvēki...