Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžs: "Redzot Vestbruka lojalitāti "Thunder", man lēmumu pieņemt būs vieglāk"

Rolands Eliņš

Džordžs: "Redzot Vestbruka lojalitāti "Thunder", man lēmumu pieņemt būs vieglāk"
Pols Džordžs, Rasels Vestbruks un Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

NBA zvaigzne Pols Džordžs ļoti atzinīgi novērtējis sava komandas biedra Rasela Vetsbruka ilgtermiņa līguma pagarinājumu ar „Thunder” un izteicies, ka tas noteikti iespaidos arī viņa lēmumu nākamajā vasarā, kad Džordžs kļūs par neierobežotu brīvo aģentu.

„Mums ir bijusi lieliska sadarbība jau kopš paša sākuma, un tas, ka Vestbruks ir jau šobrīd parakstījis ilgtermiņa līgumu, pasaka ļoti daudz,” ASV medijiem izteicās Pols Džordžs, kurš šovasar tika aizmainīts uz „Thunder”.

„Es runāju ne tikai par mūsu abu salikšanu kopā basketbola laukumā, bet arī apziņa, kāds čalis patiesībā ir Rass, kādas ir viņa vērtības un cik liela ir viņa uzticība komandai, tas viss pasaka ļoti daudz. Un man ir paveicies šobrīd būt šeit un pieredzēt to visu, tādēļ domāju, ka tad, kad pienāks brīdis man pieņemt lēmumu, tas būs daudz vieglāk.”

Džordžs tika aizmainīts no „Pacers”, jo kluba vadība nebija pārliecināta par viņa palikšanu komandā nākamajā vasarā, kad spēlētājam būs iespējams pieņemt jebkuras komandas piedāvājumu. Tika baumots par viņa vēlmi pārcelties uz „Lakers”, taču Vestbruka garantēta palikšana „Thunder” sastāvā un Karmelo Entonija klātbūtne noteikti ietekmēs Džordža lēmumu, viņš pats apstiprināja ASV medijiem.

„Man jau iepriekš bija sajūta, ka Vestbruks vēlas palikt „Thunder” sastāvā uz ilgu laiku,” sacīja Džordžs. „Taču viņam vajadzēja tikt galā ar savu situāciju, un tieši to viņš arī izdarīja, beigās pieņemot vajadzīgo lēmumu.”

Par Vestbruka jauno līgumu izteicās arī no „Knicks” iemainītais Karmelo Entonijs, kurš norādīja, ka Vestbruks ir kluba pamatakmens un balsts un ļoti lojāls savai komandai. Savukārt pats par savu nākotni Entonijs atsacījās runāt, jo nevēlas novērst savu uzmanību no sagatavošanās procesa nākamajai sezonai, tāpēc par nākamo vasaru nedomā.

Izmantotie resursi:
Paul George of Oklahoma City Thunder says...

     [+] [-]

, 2017-10-01 12:29, pirms 7 gadiem
Daudz vieglāk? Tad jau 100% skaidrs, ka paliks. Jo, ja ietu prom uz LOL, tad jau lēmuma pieņemšana paliktu grūtāka. Ne tā?

     [+] [-]

, 2017-10-01 12:35, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Daudz vieglāk? Tad jau 100% skaidrs, ka paliks. Jo, ja ietu prom uz LOL, tad jau lēmuma pieņemšana paliktu grūtāka. Ne tā?
Kā uz to skatās.No otras puses viņš gadiem ir runājis par LAL,un varbūt Rasa lēmums viņam neliks apdomāt citas vietas,bet var ari būt tas variants.

     [+] [-]

, 2017-10-01 12:44, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kā uz to skatās.No otras puses viņš gadiem ir runājis par LAL,un varbūt Rasa lēmums viņam neliks apdomāt citas vietas,bet var ari būt tas variants.
Nu jāpagaida sezona, lai redzētu, kāda saskaņa būs laukumā, kad tiešām tā tiks testēta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-01 17:36, pirms 7 gadiem
kāds čalis patiesībā ir Rass(C)
--------------
Rass patiesībā ir Rasels