Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Patersons atgriežas Denverā

Patersons atgriežas Denverā
Rubens Patersons demonstrē pašaizliedzību
Foto: AFP

NBA klubs Denveras "Nuggets" parakstījis līgumus ar pieciem spēlētājiem, no kuriem viens - Rubens Patersons - atgriežas Denveras vienībā pēc divu gadu pārtraukuma. Vēl jāmin, ka "Nuggets" papildinājis Smušs Pārkers.

"Nuggets" parakstījuši līgumus ar saspēles vadītāju Metīnu Klīvsu, aizsargu Smušu Pārkeru un uzbrucējiem Niku Fazīkasu, Džeimsu Mejsu un Rubenu Patersonu. Pēdējais no minētājiem - Rubens Patersons "Nuggets" komandā spēlēja pirms diviem gadiem, līdz 2006. gada augustā tika aizmainīts uz Milvoki "Bucks".

"Esmu priecīgs par atgriešanos. Runāju piektdien ar treneri un viņš teica, ka grib mani atpakaļ. Neskatoties uz to, kas notika pirms diviem gadiem, pateicu trenerim, ka uz treniņnometni došos ar domu kārtīgi strādāt, un tad jau visam vajadzētu būt labi," tā 33 gadus vecais Patersons, kurš pēc "Nuggets" pamešanas 2006./2007. gada sezonā "Bucks" sastāvā vidēja spēlē guva 14,7 punktus (karjeras labākais rādītājs), bet pēc tam neveiksmīgi iesaistījās Losandželosas "Clippers". Patersonam iespēja izcīnīt vietu "Nuggets" visticamāk būs ar labu spēli aizsardzībā, kas ir viņa specialitāte.

Pašreiz "Nuggets" ir garantētie līgumi ar 13 spēlētājiem, bet uz regulārās sezonas sākumu var paturēt 15. Visticamāk vienu no divām brīvajām vietām aizņems saspēles vadītājs, kurš aizvietos pašreiz savainoto Čakiju Atkinsu. Uz šo vietu cer Smušs Pārkers: "Tas ir iemesls, kāpēc esmu šeit. Jāizmanto iespēja, ko man iedeva Denveras "Nuggets"," tā Pārkers, kurš iepriekš spēlējis vairākās NBA komandās, bet vislabākā sezonā Losandželosas "Lakers" rindās (2005./2006. g.).

Pašreiz "Nuggets" ir līgumi ar 18 spēlētājiem, bet treniņnometnē piedalās 17, jo savainots ir jau minētais Atkinss.

Izmantotie resursi:
rockymountainnews.com

  +3 [+] [-]

, 2008-10-01 21:01, pirms 16 gadiem
bilde..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-02 10:01, pirms 16 gadiem
Labi papildinājumi ''Nuggets''! Man kā šīs komandas atbalstītājam, prieks! Izskatās, ka tiešām Karls beidzot nolems AI sūtīt pa PG, Smitu pieciniekā par SG, Entonijs ar Mārtinu par uzbrucējiem un Nēne centrā. Ceru, ka neatkārtosies pagājušās sezonas variants ar Kārteru starta piecienkā, manuprāt, Smits ir krietni labāks un AI var novadīt arī saspēli. Tādā gadījumā Aiversonu mainītu Kārters, Smitu, Kleiza vai Patersons. Zem groza gan vēl aizvien diezgan nejēdzīga situācija, bet nu cerams, ka Nēne ar Mārtinu iztiks bez traumām.