Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

No "Lakers" uz "Pelicans" aizmainītais Ingrems tiek atzīts par sezonas progresējušāko spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

No "Lakers" uz "Pelicans" aizmainītais Ingrems tiek atzīts par sezonas progresējušāko spēlētāju
Brendons Ingrems. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņuorleānas “Pelicans” uzbrucējs Brendons Ingrems atzīts par 2019./20. gada sezonas progresējušāko spēlētāju.

Līdz pagājušajai vasarai Brendons Ingrems pārstāvēja Losandželosas “Lakers”. Viņš bija viens no basketbolistiem, kuri tika iekļauti maiņas darījumā, lai uz “Lakers” pārceltos Entonijs Deiviss. Pievienošanās “Pelicans” Ingremam nāca par labu - viņš sasniedza vairākus karjeras rekordus.

Uzbrucējs vidēji spēlē guva 23,8 punktus, izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu, atdeva 4,2 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,0 bumbu, visos statistikas rādītājos labojot rekordus. Ingrems tālmetienus realizēja ar 39,1% precizitāti, bet soda metienus izpildīja ar 85,1%, arī šajos rādītājos labojot līdz šim labākos rezultātus.

Ingrems, kurš rīt atzīmēs 23. dzimšanas dienu, šosezon pirmo reizi piedalījās Zvaigžņu spēlē. Viņa sniegums jāizceļ arī tādēļ, ka 2018./19. gada sezona uzbrucējam beidzās priekšlaikus, jo Ingremam tika konstatēta problēma ar asins sarecēšanu.

Ingrems balsojumā saņēma 326 punktus (42 no 100 pirmajām vietām), apsteidzot Maiami “Heat” centru Bamu Adebajo (295 punkti, 38 pirmās vietas). Aiz viņiem palika Luka Dončičs, Džeisons Teitums un Devonte Greiems.

Šī ir trešā pasniegtā balva. Iepriekš Niks Nērss no Toronto “Raptors” tika atzīts par labāko treneri, bet Jannis Adetokunbo no Milvoki “Bucks” saņēma labākā aizsardzības spēlētāja balvu. Vēl jāpasniedz balvas labākajam debitantam, labākajam rezervistam un MVP.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2020-09-01 10:53, pirms 4 gadiem
Nu šitas ir pilnīgs sviests. Adebajo bija ar izrāvienu šo jāsaņem..

     [+] [-]

, 2020-09-01 11:01, pirms 4 gadiem
sapnis rakstīja: Nu šitas ir pilnīgs sviests. Adebajo bija ar izrāvienu šo jāsaņem..
Ja salīdzini status, tad no pag, sezonas, abi ir pielikuši gandrīz vienādi. Ingram tomēr met vairāk punktus. Un Adebayo no pag.sezonas ir samazinājusies metienu precizitāte, tas nozīmē met vairāk, bet iemet tikpat, jo punkti ir auguši vidēji par 7. Te nevajag jaukt ar labāku spēlētāju, ši balva ir Most improved, ne MVP

  +1 [+] [-]

, 2020-09-01 11:14, pirms 4 gadiem
Adebayo un Teitums daudz labāki...jo abi spēlē spēcīgās komandās.. A Ingrams spēlē, kur neviena nebija...noliec Ingramu blakus Butleram vai Bostonā, neko viņš tur nesamestu...

     [+] [-]

, 2020-09-01 11:21, pirms 4 gadiem
blondais18 rakstīja: Adebayo un Teitums daudz labāki...jo abi spēlē spēcīgās komandās.. A Ingrams spēlē, kur neviena nebija...noliec Ingramu blakus Butleram vai Bostonā, neko viņš tur nesamestu...
jam Batlers it īpaši ir 30+ pts spēlētājs kas nedalītos ar bumbu😃😃😃

  -3 [+] [-]

, 2020-09-01 11:33, pirms 4 gadiem
Prieks, ka Luka nedabūja. Apnikusi tā viņa slavināšana

  +5 [+] [-]

, 2020-09-01 11:42, pirms 4 gadiem
Forši, ka Latvijas sporta protāls aizmirst (visticamāk nepamana), ka balsojumā punktus ir saņēmis arī Latvijas basketbolists.

     [+] [-]

, 2020-09-01 11:43, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Prieks, ka Luka nedabūja. Apnikusi tā viņa slavināšana
Viņam nemaz nebija jābūt starp trīs finālistiem.Pats teica,ka tur jābūt bija Šarlotes Devonte Graham.

  +2 [+] [-]

, 2020-09-01 13:25, pirms 4 gadiem
Šads apbalvojuma lēmums nepārsteidz. Nav jau tā, ka nevarētu ilgi un dikti diskutēt vai kāds cits nebija pelnījis vairāk vai tomēr mazāk, bet viņš bija viens no kandidātiem kurš šosezon parādīja daudz labāku sniegumu kā pagājušā sezonā. Malacis!

  -1 [+] [-]

, 2020-09-01 15:18, pirms 4 gadiem
Es jums saku, šis jau nu gan nebija pelnījis ne tuvu. Pārējie kandidāti galvas tiesu pārāki un daudz vairāk pielikuši, sviests kaut kāds. Tas pats Bams, viņš ir play-offos un komandā lielu lomu spēlē. Bet šis tirliņš man atgādina Andersonu no MEM, lēns ar nepārliecinošām kustībām, tikai nedaudz labāk var iemest grozā, bet vājā komandā. Domāju, ja Pels slēgs lielu līgumu, viņi būs ieberzušies. Apmēram tā kā FIL ar Herisu. Viduvējs spēlētājs, kuram jāsaņem apm. 10 milj.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-01 15:36, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Es jums saku, šis jau nu gan nebija pelnījis ne tuvu. Pārējie kandidāti galvas tiesu pārāki un daudz vairāk pielikuši, sviests kaut kāds. Tas pats Bams, viņš ir play-offos un komandā lielu lomu spēlē. Bet šis tirliņš man atgādina Andersonu no MEM, lēns ar nepārliecinošām kustībām, tikai nedaudz labāk var iemest grozā, bet vājā komandā. Domāju, ja Pels slēgs lielu līgumu, viņi būs ieberzušies. Apmēram tā kā FIL ar Herisu. Viduvējs spēlētājs, kuram jāsaņem apm. 10 milj.
Laikam tiešām visu šo sezonu gulēji lāča miegā un neesi redzējis viņa spēli. Salīdzināt viņu ar Andersonu tas vispār ir tupuma kalngals.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-01 15:38, pirms 4 gadiem
Bik smieklīgi.... Bertāns esot pelnījis 15 mil sezonā, bet Ingrams tikai 10....

     [+] [-]

, 2020-09-01 15:55, pirms 4 gadiem
Nē, es viņu salīdzinu ar Herisu, viduvējs spēlētājs, kas pelnījis apm. 10 milj. Parasts skoreris. Pilna līga ar šādiem. Vēl jau ir šaubas vai play-offos vispār spētu iemest. Kkādā jaunuļu komandā pagaidām tiek pie tiem 20p., nez kā būtu nopietnākā līmenī. Ja sasniegs Warena/Herisa līmeni, tad jau būs pozitīvi.

     [+] [-]

, 2020-09-02 08:53, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Ja salīdzini status, tad no pag, sezonas, abi ir pielikuši gandrīz vienādi. Ingram tomēr met vairāk punktus. Un Adebayo no pag.sezonas ir samazinājusies metienu precizitāte, tas nozīmē met vairāk, bet iemet tikpat, jo punkti ir auguši vidēji par 7. Te nevajag jaukt ar labāku spēlētāju, ši balva ir Most improved, ne MVP
Saprotu argumentu, bet Ingrems pec Ziona atnakshanas pazuda, Miami komanda tomer ir galvas tiesu paraka šogad bijusi par Pelikaniem un Bams bija gan uzbrukuma, gam aizsardzibā monstrs. Var iedot abiem,bet nu sajūta,ka iedeva Ingramam tikai tapec, ka 'no Leikers pārnākušais..'