Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Bulls'' cer, ka Lonzo Bols atgriezīsies laukumā uz izslēgšanas spēlēm

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Bulls'' cer, ka Lonzo Bols atgriezīsies laukumā uz izslēgšanas spēlēm
Lonzo Bols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Čikāgas ''Bulls'' un tās galvenais treneris Billijs Donovans cer, ka saspēles vadītājs Lonzo Bols varētu atgriezties laukumā jau šosezon, vēsta ārzemju mediji.

Šonakt ''Bulls'' savā laukumā uzņēma Losandželosas ''Clippers'' un izcīnīja panākumu ar 135:130. Cerīgi par Bola atgriešanos pirms spēles izteicās Čikāgas galvenais treneris Billijs Donovans. Klubs cer, ka Lonzo laukumā varētu doties regulārās sezonas pēdējos mačos vai vismaz izslēgšanas spēlēs.

''Bolam ir liela loma ''Bulls'' panākumu kaldināšanā un viņš tiešām ļoti grib spēlēt. Protams, viņš neriskēs ar savu veselību un kārtis izspēlēs pareizi. Viņa lēmumu par atgriešanos palīdzēs izlemt mediķi. Ar katru dienu, kas paiet, mēs tuvojamies lielajam atgriešanās brīdim. Mums gan vispirms ir jāredz izteikts progress un jājūt, ka viņš ir gatavs doties laukumā, lai palīdzētu komandai,'' sacīja Donovans.

Bolam janvārī tika veikta kreisā ceļgala operācija. Sportists kopš tā laika nav devies laukumā un, lai gan tika prognozēts, ka viņam būs jāizlaiž sešas līdz astoņas nedēļas, tagad šķiet, ka rehabilitācijas process varētu nedaudz ieilgt.

24 gadus vecais basketbolists šosezon devies laukumā 35 spēlēs, kurās izcēlies ar vidēji 13 punktiem, 5.4 atlēkušajām bumbām, 5.1 rezultatīvu piespēli, 1.8 pārtvertām bumbām un 0.9 bloķētiem metieniem.

Čikāgas ''Bulls'' ar 45 panākumiem 77 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē. Komandai regulārajā sezonā ir atlicis aizvadīt vēl piecas spēles. Jāpiemin, ka Čikāga bija līdere Austrumos pirms Lonzo iedzīvojās traumā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/lonzo-ball...