Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kids un Popovičs - mēneša labākie NBA treneri

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Kids un Popovičs - mēneša labākie NBA treneri
Grega Popoviča trenētā Sanantonio ''Spurs'' martā nepiedzīvoja nevienu zaudējumu un ir uzvarējusi 18 mačos pēc kārtas. Foto: AP/Scanpix.

Par Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) marta mēneša labākajiem treneriem atzīti Bruklinas ''Nets'' treneris Džeisons Kids un pieredzējušais Sanantonio ''Spurs'' stratēģis Gregs Popovičs.

Džeisons Kids, kuram šī ir debijas sezona galvenā trenera amatā, martā aizveda Bruklinas ''Nets'' līdz 12 uzvarām 16 spēlēs, sasniedzot augstāko uzvaru procentu (.750) Austrumu konferencē. Savā laukumā ''Barclays Center'' Bruklinas klubs izcīnīja deviņas uzvaras, kļūstot par vienīgo konferences komandu, kas martā savās mājās nezaudēja nevienu spēli. 12. martā ''Nets'' ar rezultātu 96:95 pieveica Maiami ''Heat'' un sezonas mikroduelī ar pēdējo divu gadu čempioni sasniedza bilanci 3-0. Kidam šis ir jau otrais mēneša labākā trenera apbalvojums, iepriekš šādu atzinību 41 gadu vecais speciālists saņēma par janvārī iespēto.

Tikmēr Gregs Popovičs kopā ar Sanantonio ''Spurs'' pagājušajā mēnesī izcīnīja 16 uzvaras un nepiedzīvoja nevienu zaudējumu. 11 spēlēs ''Spurs'' pārsvars pār pretiniekiem beigu rezultātā bija desmit vai vairāk punkti, bet 13 cīņās Popoviča padotajiem izdevās gūt vismaz 100 punktus. Mēnesi Teksasas komanda noslēdza ar pārliecinošu uzvaru pār Indiānas ''Pacers'' (103:77) un aprīli sagaida ar 18 uzvarām pēc kārtas (klubs rekords).

Uz mēneša labākā trenera apbalvojumu bez minētajiem speciālistiem tāpat kandidēja Stīvs Klifords (Šarlotes ''Bobcats''), Kevins Makheils (Hjūstonas ''Rockets''), Doks Riverss (Losandželosas ''Clippers''), Maiks Vudsons (Ņujorkas ''Knicks''), Skots Brūkss (Oklahomsitijas ''Thunder''), Džefs Hornačeks (Fīniksas ''Suns'') un Dveins Keisijs (Toronto ''Raptors'').

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-01 23:44, pirms 10 gadiem
Dobleens rakstīja: Popo pats par sevi, bet kā otru es tomēr būtu licis Klifordu. Bobcats reāli PO iekāpis un šogad ir spēks. kā arī labs mēnesis.
Nu bet tāpat BKN labāks mēnesis. Jautājums gan vai tas ir Kida nopelns....

Par CHA man nedaudz bail iekš PO.... Big Als ir tāds vienīgais reālais skoreris. Un vai ar to nebūs pa īsu?!?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-02 01:21, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu bet tāpat BKN labāks mēnesis. Jautājums gan vai tas ir Kida nopelns....

Par CHA man nedaudz bail iekš PO.... Big Als ir tāds vienīgais reālais skoreris. Un vai ar to nebūs pa īsu?!?!
Walkers, Hendersons, Neals, galu galā tas pats Kids-Gilkrists un McRoberts arii var samest, nav tik traki

  +1 [+] [-]

, 2014-04-02 09:16, pirms 10 gadiem
Kids bija gudrs un ļoti spēlētājs, savu gudrību un spēļu pieredzi tagad māk pārvērst trenera mākslā.
Vēl nesen komanda sūdzējās, ka Kids dzīvo citā pasaulē, kā redzams, pie vainas bija paši spēlētāji, jo Kids nav mainījies, par 180' uz pozitīvo pusi ir mainījies visu spēlētāju sniegums. Tas norāda uz to, ka Kids māk arī motivēt un nolikt pie vietas spēlētāju baru, pret kuriem vēl nesem pats spēlēja.